Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady marmelada

Laski, co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość lady marmelada

Znalazłam w tel mojego faceta sms o treści "Aguś, może przełożymy to na przyszły tydzień. Siostra Karoliny (moja) ma urodziny i jest impreza." Siostra owszem, miała urodziny ale na drugim końcu Polski. Laskę znam, mam na nią alergię, mój facet o tym wie, jawnie się do niego przystawiała, można powiedzieć, że razem pracują, choć widują się raz w tygodniu. Kiedyś wyszło na jaw, że umawiali się razem na wakacje (że niby ona i MY :o), od których potem mój facet się wymigiwał, dopiero, kiedy ja totalnym przypadkiem się o tym dowiedziałam. Jeszcze innym razem niby umawiali się, żeby ona przyjechała do naszego miasta na piwo (też dowiedziałam się przypadkiem, choć do spotkania w końcu nie doszło). Robić awanturę, zapytać spokojnie, czy co ja mam zrobić? :o

Gość dfdfdfdfffgfgasasas
a to twoj mąż? jak nie to sobie możesz rządzić... swoją dvpą

Gość lady marmelada
A co to ma do rzeczy, czy to mój mąż? :o Mieszka ze mną? Mieszka. Jest ze mną 7 lat? Jest. Jak się nie podoba, to niech spada na drzewo, chyba mam prawo do jakiejkolwiek lojalności, uczciwości i szczerości bez względu na to, czy to mój mąż czy nie :o

ja bym zrobiła awnturę. Kręci coś ten koleś. Nie dość że Ciebie w ch.. robi to jeszcze i tą nieszczęsną laskę.

Gość dsiiiiiiiiiiiiiii
Ja bym mu powiedziała cos na Twoim miejscu

Gość lady marmelada
No ja wiem, że byście pewnie powiedziały, tylko właśnie pytam CO? :( Kwestia jest taka, że oczywiście będzie mega awantura o sprawdzanie telefonu - ale to akurat mam w dupie, bo jak się okazuje mam co jakiś czas dobry pretekst do tego, aby to robić :o Przewiduję jego tekst: "Dobra, nie chce mi się o tym gadać, daj już spokój, jak chcesz to się domyślaj i snuj jakieś chore insynuacje, ja się nie zamierzam tłumaczyć". 😴 A wiecie, że nawet nie jestem wściekła czy wkurwiona, tylko jakaś bardziej rozczarowana po prostu.

Gość inaczej_
A może ona jest na niego napalona, a on po prostu nie chce przystawać na jakieś jej propozycje i próbuję się jakoś grzecznie wymigać od nich?

Gość lady marmelada
No właśnie też o tym myślałam ale wkurza mnie to "grzecznie", tym bardziej, że nie raz i nie dwa obrabiał jej dupę, że jest dwulicowa, że wykorzystuje ludzi, że każdego faceta traktuje jak potencjalnego kochanka. Zastanawia mnie tylko czemu on ukrywa przede mną takie rzeczy, czemu w ogóle dopuszcza do takich sytuacji, że musi ściemniać już na ostatnią chwilę żeby tylko się z nią nie spotkać? :o

Gość dsiiiiiiiiiiiiiii
Powiedz mu że nie życzysz sobie żeby Cię denerwował i niech nie obraca kota ogonem ze Ty zajrzałaś w telefon. I ja bym jeszcze powiedziała, ze jak nie chce insynuacji to niech coś z tym zrobi, najlepiej zmieni numer.

Gość inaczej_
Może ma jakiś powód, że robi to właśnie "grzecznie". Może nie chce mieć w niej wroga w pracy, może nie chce zranić je uczuć, wiedząc, że być może się w nim zakochała... Myślę, że nie masz co przeżywać tego tak mocno. Czy on wcześniej inicjował jakieś spotkania z nią i w Twojej ocenie doprowadzał do nich? Jeśli nie, to poobserwuj, ale nie panikuj :) Ważne że odmówił, to oznacza, że nie chce. Zwłaszcza, że jej skłamał.

Gość lady marmelada
inaczej - nie, tego nie robił ale wiem, że by chciał. Tzn mówił, że fajnie by było, gdyby ona przyjechała do nas, że te wakacje, o których pisałam w 1. poście też byłyby ok - to były rzeczy, o których ja się dowiedziałam od niej, nie od niego - to mnie boli najbardziej. Że gruchają sobie w najlepsze, kiedy ja nie mam o tym pojęcia, a on zawsze mówi, że jak u niej jest, to wpada i wypada. No widać niekoniecznie. Okłamuje mnie i to mi nie pasuje, nie boję się zdrady czy czegoś w tym stylu. Boli mnie po prostu to, że przez taką kobietę on mnie okłamuje, ściemnia, nie mówi prawdy.

Gość lady marmelada
Czyli - reasumując - że mam nie robić awantury, tak?

Gość niedobrze_mi
Awantury nie rób, bo wyjdziesz na histeryczkę. Ale pogadać - na pewno warto, tylko na spokojnie, z uśmiechem, cos na zasadzie wiesz "co z tą Agą? Czemu mi nie powiedziałeś, że coś tam".....".

Gość inaczej_
A skąd wiesz, że ona nie zmyśliła tego, co Ci powiedziała? A nawet jeśli nie, to z mojego punktu widzenia wygląda to tak, jakby on, widząc jej zainteresowanie sobą, chciał ją mieć w pobliżu siebie z próżności. Pochlebia mu to, że inna laska się nim poważnie zainteresowała, że dostrzega w nim super faceta, że jeszcze dla kogoś, nie tylko dla Ciebie, jest wyjątkowy... A jednocześnie nie chce wykraczać poza te granice, bo kocha Ciebie. Nie musi wcale z tego wyniknąć coś niedobrego, ale na wszelki wypadek musisz być czujna. Kobiety bywają nieobliczalne ;)

Gość lady marmelada
Postaram się, chociaż nie wiem, czy potrafię :o

Gość lady marmelada
jestem zwyklym szmatexem, daję dvpy bez slubu od 7 lat, czym ja sie wyronizm no czym? niczym jestem zwyklą szmatą i tak facet mnie zostawi predzej czy poźniej...

Gość lady marmelada
inaczej - wiem, bo sam mi o tym powiedział, tzn potwierdził, ona mi to powiedziała, kiedy akurat byliśmy we trójkę, w życiu zresztą nie widziałam takiego skrępowania na jego twarzy :o Być może jest tak jak mówisz, też tak uważam. Ale do tej pory szanowaliśmy swoje uczucia i odczucia, a wie doskonale o tym, ze mam na nią uczulenie. Robi to więc z premedytacją, a to nie jest w porządku.

Gość lady marmelada
radzę skopiować jakieś sztampowe podszywy z tematów z 2003 roku, bo twoja inwencja twórcza jest - delikatnie mówiąc - chuyowa 🖐️

Gość Czyński
Ogranicz mu ruchanie to spokornieje

Gość lady marmelada
jak to, ja mu wlasnie daję dupska na kazde zawolanie i robie loda z polykiem, zeby mnie nie zostawil!!! nawet w srake daje sie roochac, no jak to tak, nie moze mnie zostawic! ktora by mu tyle dala? chyba tylko jakas prostytutka :O

Gość czy wy wiecie, że
Ja bym robiła qawanturę, niech wie, że nie jesteś w ciemię bita i nie dasz se w kaszę dmuchać :o

Gość lady marmelada
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Gdyby ktoś napisał coś jeszcze, będę wdzięczna :)