BożaBabcia 0 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, raslup ist der Trottel napisał: Wiele osób tu ją lubi i proszę jej nie wyzywać Skoncz sie ośmieszać bicu. Od lat tu latasz jak podnóżek za każdą i co z tego masz? Pośmiewisko. Nawet te które bronisz maja cie za guwno tak naprawdę ale ci tego nie napisza bo stracą poplecznika w "walce" piczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 0 Napisano 1 minutę temu Ale macie tu mnie i ja wam pojaśnienia zawsze dam gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 17 Napisano przed chwilą 6 minut temu, AndroGjenia napisał: Ja i nie tylko ja mysle, ze ty i gienia dobrałyście sie wybitnie pod względem umysłowej indolencji also: dowody albo zamknij wreszcie jape Tak się dobrałam, jak ty z Libedem i co z tego wyszło? Ja cie nie podszywam i logując się nie pytam, gdzie koń. Jak robi to twoj Libed, który ponad 20 lat tu siedzi, jak ty na dziale gwiazdy Serio żaden psychiatra nie jest w stanie wam pomóc? Widmo wymyślił Jukon, a ty Paryż i serio dziwię się, że macie jeszcze tupet pouczać innych bezrobole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 5 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Nie dostaniesz żadnych dowodów. Dzis już pytała czy Hju chce skriny i się nie doprosił. To taki tekst dla swoich przytrzymanych koleżanek żeby się podnieciły i uwierzyły Teraz powinien tu wjechać nick pt. Gdzie screeny koniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 0 Napisano przed chwilą Dlaczego mężczyźni pozują z wielkim sumem w internecie? Kocham 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach