Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcętek

puściły byłście swoich facetów samych na dyskotekę zzzz

Polecane posty

Gość M_ł_o_d_a
NIe żadna tego nie napisała chozi już ogólnie rzecz biorąc ;)

Gość niechcętek
aaaa :) właśnie się czepia mnie że piszę na gg z niewidocznego heheheheheheeh

Gość M_ł_o_d_a
a w czym mu to przeszkadza ? Bez sensu ;p

Gość niechcętek
uważa że piszę z kimś po cichu :D

Gość M_ł_o_d_a
uuu odezwała sie zazdrość ;p jak byś chciała to też byś pisała z kimś innym nawet jakbyś była dostęna ;p masakra ale ma problem hahahah ;p

Gość uououu
uwazaj,bo moze mierzy Cie swoją miarą i sam gada z kimś po cichu 🖐️ i moze na gadaniu sie nie konczy..nie życze ci tego no ale..

Gość Regg.
Może sam ma coś na sumieniu że tak uważa :P

Gość niechcętek
może :D

Gość niechcętek
nie rozumiem, skoro jest zazdrosny to czemu takie numery odpier dala

Gość M_ł_o_d_a
Noo okłądnie może własnie mierzy swoją miarą w końcu już jakieś doswiaczenie w tym ma ;) napisałabym mu to czy mierze swoją miarą ;) ciekawa jestem co by powedział ;) Faceci mają zwyczaj uważania temat za zamknięty i że nic sie nie stało nie wracać najlepiej do tego i nic nigdy nie wspominać ;)

Gość niechcętek
na bank z kimś pisze

Gość niechcętek
mówi ze ogląda tvp2

Gość M_ł_o_d_a
takie domysły są najgorsze;)

Gość Regg.
To ze jest zazdrosny to jeszcze nie jest pewność że jest uczciwy... Może po prostu nie chce żebyś to Ty go zdradzała, żeby nie czuł się upokorzony że to Ty jesteś górą.

Gość niechcętek
w zasadzie to niech se pisze, ja też pisuję ze znajomymi nie zabraniam ale ta dyskoteka to nie przejdzie

Gość niechcętek
ale mi teraz dojebał

Gość niechcętek
ale teraz mi dojebał :(

Gość niechcętek
teraz to mi pojedziecie jak Wam napisze Ja3 22:43:33 z Tobą miałam nadzieję porozmawiać Ja3 22:43:44 ale odpuszczam Ja3 22:43:48 poddaję się xxxxxxxxxxxxxx 22:44:01 i jak zwykle wiesz lepiej Ja3 22:45:26 ale sprawy nie wyjaśnione będą się ciągły jak smród po gaciach xxxxxxxxxxxxxxx 22:47:50 to sie umyj Ja3 22:49:21 wiesz jeszcze mnie tak nikt nie upokorzył xxxxxxxxxxxxx 22:50:12 ale o co ci chodzi?? Ja3 22:50:15 dobranoc Ja3 22:50:20 nie pisz już xxxxxxxxxxxxx 22:50:37 pisałaś o smrodzie w gaciach xxxxxxxxxxxxxxx 22:50:50 mi jak smierdzi to sie myje a teraz mnie zjedźccie

Gość Regg.
Nikt Cie nie będzie zjeżdżał. Zerwij teraz i już. Nie ma co o tym dalej rozmawiać. Pokazał ile ma inteligencji i IQ równe zeru. Nie pokazuj że Cię trafił tam gdzie boli, powiedz że liczyłaś na trochę kultury ale jak widać tego mu brak. Spotkasz na prawdę jeszcze wielu fajnych ludzi. A teraz olej tego prymitywnego dupka. Jak by kochał to by się tak nie zachowywał. Skończ i nie męcz się już !

Gość niechcętek
jak to jest ze po mnie to jedzie a dla innych słodziak taki

Gość niechcętek
aż mi się w głowie zakręciło ja już chyba nigdy nie zaznam szczęścia co za pojebane życie ja mam

Gość Regg.
Tak jest właśnie. Nie może się biedny pogodzić z tym że coś Ci nie pasuje w nim :P Najlepiej jak by mógł wszystko robić a Ty byś była tylko dodatkiem kiedy jemu się zamani. Widocznie nie umie żyć w związku i już. Też kiedyś myślałam że mi się życie wali jak chłopak mnie oszukiwał, przebolałam jakoś i teraz jestem szczęśliwa że w porę się opamiętałam. A ile masz lat?

Gość niechcętek
27 wiesz ja kiedyś byłam w związku prawie 9 lat i tydzień przed ślubem mnie zostawił ... wyglądałam jak cień, liczyłam na to że znajde w obecnym jakieś 'schronienie' że będę mogła liczyć na Niego

Gość niechcętek
czuje teraz dokłądnie to samo co wtedy :(

W związku liczy się zaufanie, ale zaufanie to nie jest to samo co ostrozność. Facet jest jak pies, ma to coś co go pociąga, a nawet o tym nie wie, a mowa jest tu o cudzych... ja mojemu ufam, ale wiem, że o Bozym świecie byc moze by sie mu udało zapomniec i to niechcący :D Jeszcze nie mialam takiej okazji, ale szczerze pisząc mój to nigdy sam wyjść nie chce, bo mowi do mnie, że pewnie bym sie bała,że sie z jakąś zabawiam. Glupi text, przeciez to tez jest normalne, że kobieta zostajaca sama w domu, facet na dyskotece, pelno lasek kręcących tyłkami, no jaki facet nie poleci, jak księża lecą :D Ja mojemu czasem mowie, zeby poszedl z kolegami,a on, że nie nie i nie, ze jak juz co to razem. Najwyrazniej pilnuje sie bo sam sobie nie ufa, wiec jesli tak jest to niech juz tak pozostanie. Dziwny szantaż. Ja bym go zostawiła na Twoim miejscu. SKoro nie chce bys z nim szla, to idź za nim, wkońcu kraj wolny nie? To sie dowiesz o co tak na prawde chodzilo.

Gość Regg.
No to trochę przeszłaś... ;/ ale nie załamuj się. Jeszcze Ci się życie nie kończy ;) Moja bratowa poznała mojego brata jakoś tak w wieku 28 lat. Może zanim zaufasz chłopakowi powiedz mu na drugi raz o swoich obawach, że dużo przeszłaś że możesz być dociekliwa że Cie zostawi i dlatego jesteś nie ufna. Ten dupek widocznie tego nie rozumie, że on powinien dbać o Twoje zaufanie a nie szarpać go za każdym razem :/ Umów się ze znajomymi na jakieś piwo albo imprezę i przestań o nim myśleć, zacznij spędzać czas z innymi ludźmi, poznawaj nowych znajomych itp. Niech nie kozaczy że taki luzak z niego :P

Gość niechcętek
dzięki regg. dużo racji w tym co mówisz muszę się położyć bo dostałam gorączki z tego wszystkiego :( zajrzę tu jutro gdybyście były .... a ten mi nawet dobranoc nie napisał ale za to ja Wam napiszę: DOBRANOC :)

Gość Regg.
Faktycznie już późno trochę :D No to do jutra Autorko :) Rano pewnie wstaniesz z nowymi przemyśleniami ;) Dobranocka ;)

Gość niechcętek
witam napisał mi "dzień dobry miłego dnia *" zastanawiam sie czy odpisa wogole jeszcze