Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4g34yh5yh

nigdy nie poznam odpowiednego faceta

Polecane posty

Gość 4g34yh5yh

juz nie wiem gdzie:/ nie szukam zadnego cholernego ksiecia chcialabym zeby byl -mily -dobry -uczciwy -opiekunczy -zaradny -meski WIERNY nie ma takich!!!

Gość moj chlopak jest taki
..

Gość 4g34yh5yh
i gdzie go poznalas?

-mily -dobry -uczciwy -opiekunczy -zaradny -meski WIERNY No, popatrz... atu jak nie zły albo nieuczciwy, to na pewno sierota bez kasy albo nadopiekuńcza ciota... a jak męski to niewierny albo na odwrót - wierny ale z wyglądu przypomina samicę jeża... tak ciężko znaleźć NORMALNY IDEAŁ :p

Gość 4g34yh5yh
ziuta nie pierdol tylko polec mi gdzie tacy sa??

Gość Russel Brand we własnej osobie
Przede wszystkim MIŁY i DOBRY nie równa się MĘSKI. Jak ktoś jest miły i dobry to jest zwyczajną ciotą a nie męskim facetem.

Gość 4g34yh5yh
czyli co?

Gość moj chlopak jest taki
na necie poznalam, na forum gazety, kilka lat temu

Gość 4g34yh5yh
no to chociaz niech bedzie wierny:o

Gość tklf
wypisałaś tu listę sprzecznych ze sobą cech... nie dziwne, że nie możesz poznać takiego faceta poznać. obniż wymagania, wtedy znajdziesz

Gość siostraMierzwa
Chcesz powiedzieć, że wygląd nie ma dla Ciebie znaczenia? Czy facet może być męski tylko z charakteru, a z wyglądu niekoniecznie? Ile masz lat?

Gość Killerus
A idealne kobiety są? He he he głupia. Jak szukasz księcia z bajki to szukaj dalej:-D za jakieś sto lat znajdziesz powodzenia życzę:-D

Gość zbuwersowany82
Tu jezdem! :classic_cool:

Gość 4g34yh5yh
ale jak bede obnizac wymagania to wiecie:o nie chce bogatego pieknego z fura i skora i cholera wie czym jeszcze tylko normalnego:o

Gość 4g34yh5yh
25 to serio takie wielkie wymaganiia?:o

Gość siostraMierzwa
dla każdy ktoś inny jest normalny. może typ, którego szukasz przesiaduję w 4 ścianach przed kompem?

Gość nieładnie
Aby być odpowiednim facetem dla Kobiety, trzeba bardzo niewiele wystarczy być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ :) :D:D

Gość 4g34yh5yh
:)

W takim rzie jeszcze raz... (...) chcialabym zeby byl -mily -dobry -uczciwy -opiekunczy -zaradny -meski WIERNY WIERNY - to zrozumiałe minimum miły - oczywiście, że ma być miły - kto chciałby szorstkiego chama? A może mógłby być miły... do połowy? Czasem, nie dla wszystkich, a dla mnie nie w każdej sytuacji (bo to nie pies?) dobry - najlepiej ze złotym sercem... ale taki średnio miły też wystarczy. Nawet czasem może się zdenerwować, że jestem typową kobietą? Tupnąć nogą i krzyknąć albo pójść na piwo zamiast wynieść śmieci? uczciwy - to jedna z podstawowych cech chyba, że chodzi o gnębiących kolegów z pracy, przeciwników politycznych albo wrednych sąsiadów - wtedy niechby był taki bardziej bezwzględny i stanowczy w działaniu (nawet przy użyciu nieczystych chwytów?). A jeśli chodzi o kasę, to może być nawet taki Janosik - nawet niech kradnie, jeśli w szczytnym celu albo na nasze wakacje? opiekuńczy - ma kochać mnie i nasze dzieci ale tylko nas!!!! Nie może być opiekuńczy w stosunku do swojej matki, swojego miejsca pracy (nadgodziny i delegacje) i tej rudej sekretarki z sąsiedniego działu, której przynosi sprawozdania. A już kategorycznie nie może opiekować się swoimi kolegami, którzy lubią wypić o jedno piwo za dużo... Nie mówiąc o opiece nad swoim komputerem do późna w nocy... męskl. O, taaaaak! Musi mieć w sobie to "coś", co przyciąga mnie. I całe tabuny innych kobiet, które biednemu Och, Karolowi! spokoju nie dają. Może mógłby być taki "męski inaczej" i tylko działający na mnie, hę? :) zaradny no, to się rozumie samo przez się! Nie tam, żeby od razu willa w centrum albo Ferrari, ale niezbędne minimum... czyli jakaś ciekawa praca, możliwości rozwoju i ten, no... stałe wpływy na konto żebym nie musiała dostawać od Siary na waciki. Albo żeby chociaż umiał zatroszczyć się o sto złotych mniej niż prała minimalna... A najważniejsze, żeby był po prostu mój... prawda? :)

Gość 4g34yh5yh
szukanie dziury w calym;p mam nadzieje ze nie chcesz mi podkrasc tego ksiecia?:D?

Gość 4g34yh5yh
nie lubie przystojnych;) to buce i babiarze w wiekszosci

Jak wierzysz że nie ma takiego facet to nigdy nie poznasz. Jakbyś jednak chciała sobie dać szansę, to może zastanów się czy się nie mylisz. Może Tobie się po prostu już nie chce ???

Gość -mily -dobry -uczciwy -o
o to ja jestem taki facet skąd jesteś ?