Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejdi8909

Prywatny ginekolog-koszty badań.

Polecane posty

Gość Lejdi8909

Witam. Chciałabym wiedzieć ile mniej więcej oczywiście zapłacę za badania. Chodzę do ginekologa prywatnie i wiem, że muszę sama płacić za badania. Może ktoś mi choć trochę nakreśli sytuację ile zapłacę za poniższe badania: morfologia mocz toksoplazmoza IGM IGG TSH HIV

Gość najlepiej to
zadzwonić do laboratorium i zapytać. Koszty są pewnie zależne od miejscowości.

Gość ja jestem po tych badaniach
toxi - 50 zł (igg-25 zł i ign -25 zł) cyto- 50 zł morfologi, mocz- po 10 zł HIV- 25 zł CRP- 16 zł ewntualnie na konflikt kardiolipdy to jest igg 35 zł i igm 35 zł ja płaciłam tyle i takie badania robiłam całkiem niedawno jeszcze nieurodziłam ale cenniki sa różne i może o pare groszy się różnic

Gość Lejdi8909
Jestem ze Szczecina. Mieszkam tu od niedawna i nawet nie wiem,gdzie tu jest jakieś laboratorium, w którym mogę zrobić te badania :( Chodzę do gina prywatnie bo ta babana kase chorych bylajakas oblakana, miala szpony a nie paznokcie była obleśna, badania były bolesne wizyty po 5 minut... nigdy mi nie mowila co i jak. Jestem biedną studentką i nie stać mnie tak naprawdę na prywatnego lekarza, ale moj narzeczony wypruwa sobie żyły w poswieceniu dla malenstwa, chcemy żeby było zdrowe.... Dlatego liczę każdą złotówkę i chcę sie przygotowac na to ile bede musiała zapłacić za te badania.

Gość 333333
A nie prosciej pojsc tez do panstwowego? Wtedy on ci da skierowanie i masz za free. A prywatny niech cie dalej prowadzi.

Gość ha ha ale jaja
mocz 8.50 morfologia 8.50 toxo 70zl grupa krwi wraz z przeciwcialami tj HIV, Kila, WZW 30zl cytologie robil moj gin wiec mialam wliczone w wizyte wiecej nie pamietam

Gość Lejdi8909
państwowy przez 4 miesiące dawał mi skierowanie tylko na morfologie i mocz nic poza tym dlatego sie zmartwiłam

Gość ja jestem po tych badaniach
popros lekarza żeby dawal ci badania "na raty", ja najpierw miałam toxo i cyto, a krem i mocz to nie az tak dużo , konflikt zrobiłam al eto zinnych przyczyn z tego co wiem nie jest obowiązkowy a np na HIv powiedz że zrobisz na koleją wizyte i jakos zleci:))

Gość najlepiej to
autorko google nie gryzie. ;) No koszty badań chyba są zbliżone do tutaj podawanych. To raz a dwa badania się powtarza wiec skoro cię nie stać to lepiej iść na nfz.

Gość cure
ja dawałam te badania, co miałam zrobić do lekarki rodzinnej i ona mi część przepisywała na nfz. poszukaj w internecie opinii na temat lekarzy ginekologów ze Szczecina, dowiedz się po forach, który przyjmuje przez nfz. Zaoszczędzicie na rzeczy dla dziecka. Ja niby niedużo chodziłam, ale i tak żałuję wydanych pieniędzy. :)