Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 63636363młoda matka

Imię dla dziecka:)

Polecane posty

Gość 63636363młoda matka

Myślałam nad: Laura Amanda Karolina Sylwia Paulina Dominika co myślicie?????

Laura - śliczne imię, sama bym je chciała nadać, niestety widze ze coraz popularniejsza Amanda - bardzo ładne imię karoina - ładne jednak już dośc oklepane Sylwia - ładne, osłuchane w pokoleniu mam ale wsrod malych dziewczynek ardzo rzadkie Paulina - nie lubię imion zakończonych na "lina" nie przekonuje mnie do konca Dominika - ładne, może troche przydługie Właściewie to podobają mi się wszytskie twoje propozycje, dlatego zwróciłabym też uwagę na popularność w końcu to żadna przyjemność być 10 Julką w klasie. Dlatego stawiam na Amandę lub Sylwię, ale obojetnie co wybierzesz bedzie dobrze( najmniej podobają mi się Karolina i Paulina)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mi najbardziej podoba się Laura:)

ginorossi---o jak miło że komuś się imię Róża podoba, przez wiele lat nie potrafiłam się pogodzić z tym ,że zawsze mnie zapamiętują, wywołują do tablicy itp....a teraz z wiekiem uważam że róże to fajne kobiety.... PS, a jedna z moich najlepszych koleżanek to właśnie Nina.

Z tego wszystkiego chyba tylko Laura. Amanda fatalne, kojarzy mi się ze wszystkimi Andżelikami, Nikolami i Dżesikami.

63636363młoda matka z tych imion to zdecydowanie Laura... Sama jestem w ciąży i dla dziewczynki było wybrane imię Hania, Ale USG pokazało że będzie ,,facecik,, i zdecydowaliśmy się na Maksia. Życzę udanego wyboru imienia.

Laura, na drugim miejscu Amanda choc średnio mi się podoba. reszta bez szału