Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88888Kasjopea8888

Sprzedam Cudowną, jedyną w swoim rodzaju suknie ślubną!

Polecane posty

Gość 88888Kasjopea8888

Z wielkim żalem chciałabym rozstać się z moją wymarzoną, przepiękna suknią ślubną. Oronovias model 10101 z kolekcji 2010 kolor ecru. Suknia jest wyjątkowa, ponieważ tylko dwa salony w Polsce prowadzą sprzedaż modeli od tego projektanta. Suknia jest jednoczęściowa z pięknym marszczeniem w górnej części i wyszywana prawdziwymi kryształkami Swarovskiego. Suknia posiada wspaniały długi, podpinany tren, który po podpięciu pięknie się układa. Suknia nowa dopasowana z rozmiaru 38 na 36. Wzrost 172 plus 8 cm obcas. Bardzo wygodna i niezwykle kobieca. Do sukni dołączam welon oraz buty w rozmiarze 36 gratis :) Suknia przeszła gruntowne czyszczenie i zrobione jest nowe obrębienie, żeby wyglądała jak nowa (tak też jest) Cena 2000 zł Zdjęcia: http://img851.imageshack.us/img851/4342/101014.jpg http://img153.imageshack.us/img153/9792/sprzeda1.jpg http://img695.imageshack.us/img695/1726/jedenn.jpg http://img831.imageshack.us/img831/6753/sprzeda2.jpg zainteresowane proszę o kontakt: katarzyna.g1988@gmail.com

Gość 88888Kasjopea8888
przymiarka możliwa w Krakowie

Gość jaskahdkhsdjsgakg
na tych zdjęciach są jakieś żaby :O :P

Gość thhjjfgfbvvvn
bez szału ta sukienka wiec nie zachwalaj

Skopiujcie link i usuncie spację. Po pierwsze nic specjalnego w niej nie ma Po drugie jest o wiele za droga, nie sprzedaż jej za tyle

Gość daj spokój za coś takiego
2tys?? chyba na głowę upadłaś, tak zachwalałąś myslałam ze coś wyjątkowego, a to zwykła sukienka, jeszcze zdj producenta, rozśmieszyłaś mnie

Ja również uważam, że nie jest warta tej ceny. A dwa, taka przeciętna jest. Zwykła wieczorowa, tyle, że biała.

To Twoja sukienka ślubna? Rozumiem że tak. Dlaczego więc piszesz "nowa"? Nowa tzn ani razu nie użyta.Jeśli tylko raz smarkniesz w chusteczkę to też powiesz że jest ona nowa???

Gość P?o 2 miesiącach
na modelce suknia wygląda ładnie ale jak widać to modelka. W rzeczywistości już taka efektowna nie jest.

Gość obbbddd
"Z wielkim żalem chciałabym rozstać się z moją wymarzoną, przepiękna suknią ślubną. Oronovias model 10101 z kolekcji 2010 kolor ecru. Suknia jest wyjątkowa, ponieważ tylko dwa salony w Polsce prowadzą sprzedaż modeli od tego projektanta." I co z tego ze jest od projektanta skoro poprostu jest zwykla, nie wprowadza w zachwyt nie tylko mnie ale i wiekszosc..Zaszalałaś z kiecką , nie masz kasy i teraz chcesz ją sprzedać. Powiem Ci ze moja krawcowa od sukien ślubnych bierze 1.500zł - 2.000zł i kiecki warte są tej ceny !!!

Gość obbbddd
poza tym ? "od projektanta" .. projektant kolo projektanta stał.. większość projektantów nie ma gustów i dlatego powstają takie chociażby suknie ślubne jak ta !

Gość fghjk
gdzie pisze nowa????????? autorka napisala jak nowa:) tylko widze same zaby

Jak dla mnie brzydka ta kiecka, a autorka jak na te wymiary nie wygląda jakos super szczupło:P Dzizas za 2 tysie mozna zajebista kiecke kupic.

Gość P?o 2 miesiącach
żeby zobaczyć fotki trzeba skopiować linki i wkleić je w pasek przeglądarki. Kafe blokuje imageshacka.