Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządnyfacet25

Nie ma już na świecie porządnych dziewczyn :(

Polecane posty

Gość porządnyfacet25
Moorland ty jesteś tępa blachara, chwalisz sie plaszczem żal :(

Numer polega na tym, Offusiu, że jak najbardziej na bazarku kupuje :D W ty, że wiesz...laptopa o którym była tam rozmowa raczej nie nabyłabym w takim miejscu :D Więc zarzut kiepski, czytanie ze zrozumieniem też leży.

"że jak najbardziej na bazarku kupuje" no to jeszcze gorzej skoro kupujesz a jednocześnie demonstracyjnie oznajmiasz (kolejny raz) że nie. a laptopów to ja na żadnym bazarku nie widziałem więc nie za bardzo wiem o co ci chodzi. chyba że "laptopem" nazywasz takie zabawki dla małych dzieci, które wprawdzie otwierają się jak laptop ale ich działanie ogranicza się do wygrywania melodyjek po naciśnięciu kolorowych guziczków.

i po raz już nie wiem który proszę cię żebyś mnie nie nazywała "offusiem", czy to do ciebie nie dociera? jakaś upośledzona jesteś czy co?

A ten dalej swoje...wybacz offuś, ale jak czytać nie umiesz w tym wieku to ja sobie tą rozmowę daruję, bo jakkolwiek i tak nie traktuję twoich wypowiedzi zbyt serio, to rozmowa z udającym idiotę frustratem jest nużąca. Tak więc pa-pa.

a,...jeszcze cię oświecę. Niedaleko mnie jest coś w rodzaju targu gdzie ludzie wyprzedają swoje rzeczy, czasami to co im zostanie z prywatnych działalności, w tym też między innymi elektronikę. Co innego jest znaleźć ciuch za dychę i się cieszyć z okazji, co innego jest kupić coś co ma działać w dziwnie niskiej cenie. A swoimi wypowiedziami w pełni zasłużyłeś sobie na to urokliwe zdrobnienie ;)

"tak to już jest w przyrodzie że część samców musi zginąć bezpotomnie." a banki spermy to co? :P "Niedaleko mnie jest coś w rodzaju targu gdzie ludzie wyprzedają swoje rzeczy, czasami to co im zostanie z prywatnych działalności, w tym też między innymi elektronikę." czy to nie są czasem koledzy paserzy? :D

Gość uououu
dla kobiety porządny facet to taki który będzie tak naprawde jej sponsorem, a nie życiowym partnerem - większość kobiet to materialistki, a ja nie jestem zamożny, może dlatego jestem skreślony ? - przykre i głupie jest takie generalizowanie.Ja wlasnie zyciowego partnera szukam,co mi z kasy...milosci pragne bardzo.No tak,ale ja naleze do tej mniejszosci na która nie zwraca sie uwagi,bo nie jestem z wygladu jak blachara,ktore to widac autorowi sie podobaja i pewnie na ich podstawie ocenia wszystkie kobiety.Jezeli juz jestes skreslony,to raczej przez ograniczone myslenie (swiadczy o tym chociazby generalizowanie,upodobanie do blachar i utożsamianie mądrości z wykształceniem,co jest absurdem) no i przez to,że twierdzisz,że jesteś skreślony.