Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

czy to ciaza?

Polecane posty

jutro ide do apteki:) w zeszlym misiacu testowalam jak szalona:P i niepotrzebnie..bo sie rozczarowalam( choc test pokazl na poczatku 2 kreski-slaba ta druga, jednak potem juz tylko jedna-dostalam @ i niestety praawdopodobnie ciaza biochemiczna):( Wiec teraz jestem madrzejsza i testuje jutro:)

magda ja mam synka juz, ma 3 lata prawie:) pierwsza ciaza poronienie w 5 tyg:( a druga- czyli moj synus, zaraz po tym poronieniu:) wiec krotko.Ogolnie staran nie bylo:P wyszlo jak wyyszlo...i teraz chcemy drugie.

gratuluje synka i trzymam kciuki aby wszystko bylo ok teraz ja jeszcze niemam dzieci mam dopiero 20 lat i nie wiem czy nie za wczesnie ale pragne tego:)

Dziekuje :) napisze co i jak:) magdo moze nie czekaj 2 tyg , tylko do terminu @ i wtedy...wiem ze to jeszcze troche, ale cierpliwosc czasem poplaca.Bede myslami z toba:)

jezcze 9 dni i zrobie tescik nie mogłam spac w nocy bolal mnie strasznie jajnik a jeszcze wypilam wode i jeszcze bardziej dlaczego

Gość n1n2n3n4n5
nie nakręcaj się niepotrzebnie i nie szukaj na siłę potencjalnych objawów, bo rozczarowanie będzie jeszcze większe.

magda trzymam za ciebie kciuki:)jestem wtakiej samej sytuacji jak Ty:) wiem co pzeżywasz ico czujesz:) za @ mam dostać za 6 dni:) tylko ze ja jestem uz po poronieniu i teraz były 4 miesiące czekania i kolejne starania wiec czekamy:) Nie wmawaiaj sobie objawów bo to za wczśnie tylko się bedziesz nakręcać a óźniej bedze płacz i rozczarowanie...

mnie jajniki zazwyczaj bola jak mam owulację... No to może akurat Ci się udało:) ale to za wcześnie zeby robić testy bo to dobiero maleńka luleczka która przesuwa Ci się jajowodem do macicy i tam sie dopiero umieści:) a na to potrzeba około 5 dni od zapłodnienia czyli dajmy na toze od owulacji:) policz sobie i już:)

Gość madzikkkk
To jest nas 3, tez jestem Magda tez 1991:P Tylko ze my sie nie staralismy, ja juz bylam w ciazy 2 lata temu prawie ale poronilam w 10 tyg... teraz nie wiem czy jestem, pewnie nie, czekam na @ :)

Gość madzikkkk
Magda, nie ma szans tak wczesnie na objawy ...na prawde :) Mozesz baczniej obserwowac siebie i przez to zwracasz uwage na kazda zmiane i dlatego ci sie tak wydaje... najlepiej poczekac do terminu @.

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
elena ja mam tak jak ty 1 cykl 1 strzal termin na 28 kwietnia

ja biore

ja wlasnie siedze w pracy i juz leedwo dzisiaj wytrzymuje

Gość madzikkkk
ja nie biore kwasu foliowego bo sie nie staram o dzidzie, ja to bym sie cieszyla ale z rozsadku i takich tam czekam jeszcze z 3 lata min zebym skonczyla studia. Moj chlopak studiuje zaocznie to tam jemu nie przeszkadza bo i pracuje a ja biedna na dzienne chodze wiec no nie wiem, w sumie brzuch mnie boli od 2 dni jak na @ ale go nie ma.. tzn powinnam miec dzis, ale pewnie dostane jutro, za bardzo sie nie nastawiam :P

no juz od paru dni wracam a pracy i od razy w pizamke i do lozeczka chyba pojde sobie na 2 tyg zwolieia, jak mi przejda te dolegliwosci to wroce znow

jeżeli chcesz sie starac o maleńtwo to powinnaś mu dac dobre warunki do przetrwania... ja uz biore 4 miesiac... idz do lekarza i onCi powie ci masz robić:) jestem z okolić Wrocławia

ja spod Warszawy