Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka---

CZY TO NAPEWNO NERWICA??? MOJE WĄTPLIWOSCI, OBAWY, BARDZO PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość anka---
yvet mąz był u dermatologa i wszystko ok. Wiesz z tym myslenie o pozytywnych rzeczach przed snem to fajny pomysł. Szczególnie podoba mi sie jak napisałas zebym wyobrazała sobie ze mam fajna prace i odbieram wypłate :) Jak bym jeszcze do tego dodała wyobrażenia jak tą wypłate wydaje :) To dopiero pozytywne mysli :) To o czym piszesz z tym lezeniem rozlużnianiem mięśni to gdzies czytałam ze to metoda relaksacji kogos tam ( niepamietam). Próbowałam tego i faktycznie działa.

Gość yvet
cześć anka--, no widzisz, ze z mężem wszystko dobrze? I tak to jest kochanie, że boimy się rzeczy, które w 95% nam się nigdy nie przytrafią. Sami się nakręcamy czarnymi myślami - sami sobie robimy kuku! Widzisz też,ż e lepiej myśleć o miłych rzeczach i nie dopuszczać do siebie tych, które wywołują strach i niepokój.. relaks - 10x dziennie, przed snem, i kiedy możesz... rano po wstaniu z łóżka uśmiech ogromny na usta i do siebie regułka :" Cześć anka-- , moja kochana, mądra,piękna i zdrowa i silna i... Spróbuj może jeszcze raz do jakiegoś rozsadnego psychiatry sie zapisać, tylko nie rezygnuj z leczenia po miesiącu jeśli tabletki nie będą działały - one mogą zacząć przynosić dobre efekty znacznie później, nie poddawaj się!. Ale przede wszystkim autorelaksacja i pozytywne myślenie.:)) No i wizualizuj sobie dużo miłych rzeczy... Na razie, pa

Gość della33
wypróbuj też rezonatora biofotonowego, mi pomógł bardzo na objawy fizyczne, czyli kłócia i dreszcze. psychika z tego względu też się poprawi.