Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wazeliny

wyrok dla kafe

Polecane posty

Jesteś dla niej od paru dni bezlitosna. lusia raczej jest bezlitosna dla siebie skoro za wielce ignorującego pa(ca)na zbiera baty:) no ale pan każe lusia szczeka:) na coś przynajmniej się przydaje:)

Kiedyś przy drodze krajowej nr 7, w toalecie na stacji paliw, oddałam mocz, WŁASNY. Mała cząstka mnie...nigdy już tam nie wróciłam. Można? Można :P

refformo są tacy co oddają różne płyny ustrojowe do różnych otworów i nigdy do nich nie wracają chociaż czasem za to płacą :)

Toaleta też była płatna, więc Twoje porównanie ike jest bardzo trafne :D iftar spuściłam, niechętnie, bo toaleta kosztowała UWAGA! 2zł, a to było małe siku.

trzeba było refformo się nie powstrzymywać i dołożyć coś cięższego:P np. bezlitośnie (:P) zrobić wielką kupę

No ale za te dwa zeta masz komfort, że ta Twoja cząstka popłynęła w nieznane i nigdzie nie musisz wracać.

ike złoże reklamacje, powiem, że zapłaciłam jak za dużą kupę a zrobiłam tylko małe siku i chciałabym się dozałatwić tam. iftar, co będę oszukiwać, czasami się tęskni :)

o masz i poszła lusia ciekawe czy bezlitośnie czynić hmmm swoją powinność czy upajać się pochwala największej chorągwi kafeterii:)

ike złoże reklamacje, powiem, że zapłaciłam jak za dużą kupę a zrobiłam tylko małe siku i chciałabym się dozałatwić tam. jak tam sobie chcesz ale wtedy zaprzeczysz sama sobie bo okaże się, że jednak "nie można " :) :D

ike oświeć mnie - dlaczego dowalasz Luśce za coś, co sama jeszcze niedawno robiłaś??? Zazdrościsz, iż okazała się być bardziej kreatywną???

ike oświeć mnie nawet ja, iftar, nie jestem w stanie zdziałać w tym przypadku cudu więc wybacz albo i nie wybaczaj:P pozostaniesz ciemna jak tabaka w rogu:)

To co, że zaprzeczę, 2zł to 2 zł Będę dochodzić swoich konsumenckich praw. sprzedasz swoją ideę za yyy gównianą sprawę ?:)

Jednak wybaczę. Kreatywność Luśki i Twoja reakcja na to - bezcenna.

Jednak wybaczę. Kreatywność Luśki i Twoja reakcja na to - bezcenna. twój obiektywizm za to nie sprzedałby się nawet za złamany grosz:) ale to miło patrzeć jak trzymasz swoje kciuczki przeciwko jak to leciało? mistrzowi ?:)

może zróbmy tak ponieważ ty też mnie podobno ignorujesz to może ogranicz się tylko do tych bezcennych pomarańczowych komentarzy na terenach łowieckich pa(ca)na?:)

Błąd ike. Nie trzymam kciuczków. Jest mi Ciebie po prostu żal. W swoich najśmielszych oczekiwaniach nie brałam pod uwagę, aż tak Cię wystawią. A teraz wybacz, tym razem Ty. Proza życia wzywa.

gdzieś podobne słowa czytałam.......... hmmm chyba po sąsiedzku powiedz iftarek to z tego żalu zapominałaś logować się na czarno ?:D

i jeszcze jedno głupia pindo trzymasz swoje kciuczki tak, że aż się robią fioletowe z tych samych powodów dla których luśka w tej chwili próbuje dostać się do moich łydek i tych samych , które przyświecały nadzi :)

Gość pozdrawiam serdecznie_
Kto zostawił część siebie lub swoich emocji na kafe czy w innych portalach, ten będzie tu wracał choćby na chwilę, bo to fragment jego życia i niech nikt mi nie wciska kitu,że tak nie jest prawda:P wraca się z sentymentu,z ciekawości co słychać u starych wydajaczy czy ot tak,z nudów :P

"z tych samych powodów dla których luśka w tej chwili próbuje dostać się do moich łydek" Ike, przypisujesz sobie zbyt wiele znaczenia, czy odgrywanej roli w moim wirtualnym "życiu"

Ike, przypisujesz sobie zbyt wiele znaczenia, czy odgrywanej roli w moim wirtualnym "życiu" o ty bezlitosna dowcipnisiu ! :) sądząc po ostatnich dniach to powinnam kopać już staw no ale nie chcę kraść patentu ZSowi tak się ze swojego pomysłu cieszy:)

Gość jagodziankaa
Ike, przypisujesz sobie zbyt wiele znaczenia, czy odgrywanej roli w moim wirtualnym "życiu"" czy to nie wy, jedzace sobie wzajemnie z dziobkow dalyscie takie przyzwolenie?:)