Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wazeliny

wyrok dla kafe

Polecane posty

(...) -------------- Wtedy przychodzi twarda rzeczywistość... i wali młotkiem po rozpalonych głowach mieszkańców Planety Kafe. To ciemna strona jej księżyca domaga się ofiar. Najpierw umierają topiki... W niewyjaśnionych okolicznościach giną nicki... Oszustwa podszywaczy, kradzieże rozmówców, zatapianie tematów, morderstwa osobowości. Zdrady, ucieczki, samobójstwa. Donosy, stosy dla niepokornych, bezlitosne lincze. -------------- A życie płynie... nurt nie znosi próżni.

"czy to nie wy, jedzace sobie wzajemnie z dziobkow dalyscie takie przyzwolenie?" "nic nie może przecież wiecznie trwać", moja wypowiedź to czas teraźniejszy :)

ike mialam sie juz nie wysilac.... pamietam, ze kiedys cie lubilam niestety ty kazdemu musisz dokopac nie masz umiaru ...szkoda mimo blyskotlwej riposty nie umiesz wspoldzialac z ludzmi...nie zal ci ze wszedzie gdzie sie pojawiasz powstaj kwasy ?

mialam sie juz nie wysilac powinnaś była trzymać się planu:) bo ci to nie wychodzi za diabła mam dla ciebie jednak dobrą radę:) jeśli przeszkadza ci moje zachowanie to zadrzyj ogon i spływaj:) choćby kanałem do konkurencji:)

oj ike biedna ty jestes wal dalej a fobia nigdy nie zniknie

Gość ktototakiktototaki
yeez daruj sobie :) ten przypadak wymaga interwencji osoby z bardzo długim stażem medycznym i z kilkoma fakultetami :)

Czyżby niejaki Jacek został kafeteryjnym idolem?;):D Niekwestionowanym królem poradnika dla sfrustrowanych, nieszczęśliwych kafeterianek? Które niejednokrotnie los sromotnie pokarał kochankiem, dziećmi, mężem czy innym jakimś nieszczęściem? Pytam bo znajomy osobonik:D piszący na tym forum tak serdecznie Jacka pozdrawia;) :P

"tak serdecznie Jacka pozdrawia " o rany, czyli że ZS nawet nabijając się potrafi jednocześnie pozdrowić i to serdecznie? :)

Lusiu :) masz rację,źle to ujęłam. ale oszczędź sobie tych "złośliwości", bo na mnie to one wrażenia nie robią. Mogłaś napisać zwyczajnie, że to ironia. Miłego dnia ci zycze;:)

Gość pozdrawiam serdecznie_
kurczę ale Lusia się zmieniła ,jestem w szoku :P

ja ? tylko pozdrawiam a wy wciąż tacy Sami (((:classic_cool:)))

Gość luska dupolizie
skup sie na szczerusiu idiotko

:) dziękuje za pozdrowienia

Gość luska dupolizie
nie pograzaj sie kretynko

Gość luska dupolizie
lepiej juz nic nie pisz, jak to mawia twoj guro krorego lizesz zmykaj ale juz!

o tak, teraz zabrzmiałaś tak przekonująco, jak tylko przekonująco mozna brzmieć szacun respect tysiące dziękczynnych ukłonów :)

Gość luska dupolizie
zapomnials napisac kretynko ja pierd.

Gość luska dupolizie
och och och ,lusko debilko staczasz sie na samo dno taki klakierek z ciebie jest juz ,nic wiecej