Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEDOWIAREK-nadal

Ciąża z zaskoczenia-program?

Polecane posty

Gość NIEDOWIAREK-nadal

Ciąża z zaskoczenia-program?Jakie macie opinie na ten temat? Jakoś nie wierze ,ze cos takiego moze miec miejsce. Czy w Polsce ktos znal taka osobe....bo stany to rozne glupole

Nie wiem na czym polega ten program, ale kiedyś miałam okazję obejrzeć Jerrego Springera - skoro takie motywy w Stanach przechodzą (są wręcz na porządku dziennym) to się już niczemu nie zdziwię chyba.

Gość niech zgadnę...
nie wiem sama, wyobrażam sobie, że mogłabym przez kilka tygodni/mcy nie wiedzieć o ciąży ale 9 mcy?? mam bardzo regularne miesiączki i wydaje mi się, że jakiekolwiek zaburzenie spowodowałoby moje podejrzenie, poza tym chciałabym jak niektóre bohaterki przytyć tak z 5,6 kg, nie byłoby rozstępów

Bzdura. Jak można nie zauważyć wielkiego brzucha???

Teza, widziałam ten program, większość tych kobiet to osoby chorobliwie otyłe, więc w ciąży czy nie niewielka różnica. Osobiście uważam, że takie rzeczy są możliwe tylko w Stanach, bo to kraj dziwnych ludzi.

ja znam :0 laskę zawieźli do szpital bo myśleli że to skręt jelit czy coś takiego ale okazało się że rodzi. jak jej rodzice przyjechali powiadomić przyszłego tatusia myślał że jaja sobie robią :) też nie wiem jak to możliwe, ale jak widać można

Alanyaaa widziałam i szczuplejsze laski ale masz rację, większość jest grubsza. Ja w 9tym m-cu miałam tak ogromny brzuch, że trudno go pomylić ze wzdęciami :P