Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

58 przeciez mozesz wykorzystac ten moment mojego pisania i podtrzymac wywolane przeze mnie napiecie sutkow.. marta no powiedz,ze lezysz goraca i wilgotna... i zdjelas wlasnie majtki

Gość igram
Marta i Sprawa zaproście do trójkąta:) Kotki2 bo dziewczyna jest strasznie wycofana:(

Gość igram
Każda ma tylko czasem trzeba pomóc:)

Gość igram
I chyba ciekawie by było gdyby się przyłączyła:) po takim poście mogłaby was bardzo pozytywnie zaskoczyć... miałem takie przykłady z....... autopsji :)

Gość igram
wszyscy zamilkli.....i wszyscy chyba grzeją dłonie na swój sposób:)) Sprawa a co z Twoimi pomysłami na cuklod?:)

och nie mow nawet.to plan dlugoterminowy bardzo.moj maz kocha mnie jakby coraz bardziej i coraz bardziej ceni sobie wylacznosc. :) a jak twoje poszukiwaie perfekcyjnych nozek w sexy ponczochach?

Gość igram
sprawa gustu:) mam nadzieje ze Ty takie masz:) wiec już więcej nie szukam:)

Gość igram
a tak szczerze to wcale nie jest łatwo znaleźć kobietę, dziewczynę z taka wyobraźnią, odwaga do realizacji fantazji:) Ty większość zrealizowałaś?:)

Gość igram
Poza wszystkim to.....kochanka/kochanek jest po to aby robić z nim/z nią robić rzeczy które w małżeństwie się nie robi;))

mimo,ze kocham sie regularnie,czesto bardzo ostro jestem totalnie niewyzyta...wstaje rano wilgotna.probuje przetrwac jakos do wieczora,caly czas podniecajac sie na mysl,ze on ma taka sama ochote. a fantazje sa fantazjami.mysle,ze zle bylo moje podejscie do cuklod.oszolomila mnie ta mysl.teraz ochlonelam i wiem,ze nie moge niczego zaplanowac.zycie potrafi zaskakiwac rowniez pozytywnie bardzo.

wycofana?? hahaha w pracy jestem caly cza snie moge ;) ale moze rzeczywscie troche sie boje...

a co do 3 to Panie mnie nie kreca probowalam- nie wyszlo... jedynie co uwielbiam podziwiac u kobiet to posladki i piersi...

Gość igram
kotki2 ten adres e-mail który podałaś to lipa??

Gość igram
Kotki2 ten adres który podałaś to lipa?

Gość igram
kotki2;) 3 panie może nie:) ale 2 panie +1M już bardziej czy 2M +TY?:)

igram to nie chodzi o robienie rzeczy,ktorych sie w malzenstwie nie robi.fantazje dotyczace jednego mezczyzny realizuje.wszystkie.bez wyjatkow. chodzi bardziej o swoje reakcje na calkiem obca osobe,na jej smak,upodobania,technike...

Gość igram
"chodzi bardziej o swoje reakcje na calkiem obca osobe,na jej smak,upodobania,technike..." i zgadzam się z tym ze trzeba to od czasu sprawdzać:)

igram kotka wybita z orbity jest totalnie,mysle,ze jeden konkretny facet jej w tej chwili najbardziej potrzebny.konkretny powtarzam.i taki czytajacy w myslach ;)

czytajacy w myslach?? nie adres nie jest lipny, czemu tak myslisz?? 2m + ja gdzies tam jest ale w sferze fantazji nie wiem czy zdecydowalabym sie na to realnie.

Gość igram
Kotki2 napisałem do Ciebie na podany adres i nic:((

kotka,skoro sie tu znalazlas nie pisz nawet ze to przypadek.potrzebujesz erotyki.i nie ma nic pozytywniej nakrecajacego niz udane zycie seksualne.nie przespij tego czasu.

Gość igram
sprawa gustu:) jesteś super:) a nie szukasz kochanka?:))

Gość igram
Nie wiem czy takiego jak ja w końcu mnie nie znasz:) ale ja na pewno taka jak TY mam nadzieje ze przy spotkaniu f2f bym się nie rozczarował:) udanego popołudnia wszystkim życzę:)

igram a owszem dostalam cos ale nie umiem odpowiedziec na tego maila, dlaczego? nie wiem, robie odpowiedz a tam bledny email mi wyskakuje dziwne rzeczy...