VenusHorizon4 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Czyli jak jeszcze w PL jak kiedyś sobie jechałem i z przeciwka jechał typ około 50-lat na kolarce Specialized S-Works gdzieś za 60 tyś. to on też sobie taką kupił bo mu w dzieciństwie zabraniali jeździć na rowerze? Bardzo prawdopodobne podobnie jest z lego w dzieciństwie mieli mało to teraz zestawy po 2tys albo cały pokój czy dom zašrany tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Bardzo prawdopodobne podobnie jest z lego w dzieciństwie mieli mało to teraz zestawy po 2tys albo cały pokój czy dom zašrany tym A nie pomyślałeś, że ktoś jeździł w dzieciństwie dużo na rowerze i to hobby mu zostało na resztę życia? Raczej mało jest osób którym rodzice zabraniali jeździć na rowerze. Osobiście nie znam ani jednej. Znam natomiast całkiem sporo osób które w dorosłym życiu mają rower (lub rowery) i jeżdżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: I pewnie jakby byli do Przema niemili to przelozony odslucha i bedzie opie/rdol To raczej działa jak straszak, bo wątpię czy ktoś to sprawdza nawet jak lecą wyzwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: A nie pomyślałeś, że ktoś jeździł w dzieciństwie dużo na rowerze i to hobby mu zostało na resztę życia? Raczej mało jest osób którym rodzice zabraniali jeździć na rowerze. Osobiście nie znam ani jednej. Znam natomiast całkiem sporo osób które w dorosłym życiu mają rower (lub rowery) i jeżdżą A np nie dostałem komputera na komunię w tam 95r tylko dopiero pod koniec 2000r więc pod koniec podstawówki więc teraz mam 10 i waham się kupić 11 na 38 urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: A nie pomyślałeś, że ktoś jeździł w dzieciństwie dużo na rowerze i to hobby mu zostało na resztę życia? Raczej mało jest osób którym rodzice zabraniali jeździć na rowerze. Osobiście nie znam ani jednej. Znam natomiast całkiem sporo osób które w dorosłym życiu mają rower (lub rowery) i jeżdżą Raczej som ludźmi bez hobby stąd rower. Głównie samice nie majom żadnych zainteresowań więc ich hobby to rower, restauracje i wycieczki. A to nie jest hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: A np nie dostałem komputera na komunię w tam 95r tylko dopiero pod koniec 2000r więc pod koniec podstawówki więc teraz mam 10 i waham się kupić 11 na 38 urodziny No ale to ty tak masz, a raczej ciężko powiedzieć że reprezentujesz sposób myślenia normalnego człowieka. I czym to co robisz różni się od tych, z których się śmiejesz, że sobie Lego kupują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Raczej som ludźmi bez hobby stąd rower. Głównie samice nie majom żadnych zainteresowań więc ich hobby to rower, restauracje i wycieczki. A to nie jest hobby. Jak to rower to nie hobby. A co to jest hobby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Raczej som ludźmi bez hobby stąd rower. Głównie samice nie majom żadnych zainteresowań więc ich hobby to rower, restauracje i wycieczki. A to nie jest hobby. On ma rower jak świnia niebo i wątpię czy ma tv w ogóle skoro nie stać go było na preparat grzybobójczy ,bo musiał kraść w robocie na cieciówie sprzątającej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1432 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, DobryKolezka napisał: NA CHUUUJ BEZROBOTNEMU KONTO BANKOWE Takie rzeczy załatwia się osobiście lub przez aplikację bankową.. Ale jak się śpi, nie pracuje tylko hejtuje na kilku forach, to dwa lata zlecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Jak to rower to nie hobby. A co to jest hobby? Naciągane z braku zainwestowan według mnie hobby powinno być związane z kolekcjonerstwem zbieractwem majsterkowaniem w rowerze tego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: On ma rower jak świnia niebo i wątpię czy ma tv w ogóle skoro nie stać go było na preparat grzybobójczy ,bo musiał kraść w robocie na cieciówie sprzątającej. Nie mam TV bo się boję że mnie tą diodą będą podglądać. Rowery mam cztery, ale w rowerze nie ma diody, to się nie boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu O znowu to samo xD boty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Naciągane z braku zainwestowan według mnie hobby powinno być związane z kolekcjonerstwem zbieractwem majsterkowaniem w rowerze tego nie ma. Myślę że na starość będziesz kompulsywnym zbieraczem śmieci aż hałdę do 4 piętra stworzysz ze skarbów. I cie wywiozą przymusowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Nie mam TV bo się boję że mnie tą diodą będą podglądać. Rowery mam cztery, ale w rowerze nie ma diody, to się nie boję Masz ale tyle co ukradniesz będąc cieciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1432 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Koralgor napisał: Smieszki heheszki o piciu na odwage ale michal wisniewski mowi np ze wiekszosc koncertow w zyciu nachlany spiewal bo mu pomagala wodka ze stresem Michał rozwalil 40 milionów. Jak go dziennikarz zapytał "Jak to jest możliwe" Michał odpowiedział "Normalnie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Masz ale tyle co ukradniesz będąc cieciem. To ty siedziałeś w więzieniu przypominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 664 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Siurentajski napisał: Jak to rower to nie hobby. A co to jest hobby? Jedyne prawdziwe i szlachetne hobby to pewnie kiszenie się w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu Paróweczka mi spuchla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 133 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Michał rozwalil 40 milionów. Jak go dziennikarz zapytał "Jak to jest możliwe" Michał odpowiedział "Normalnie" Swoja droga ciekawe na co rozwalil. Moze hazard? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Naciągane z braku zainwestowan według mnie hobby powinno być związane z kolekcjonerstwem zbieractwem majsterkowaniem w rowerze tego nie ma. Jak w rowerze nie ma majsterkowania, jak sobie sam możesz złożyć własny rower? W zasadzie te najdroższe rowery to są wszystko składane z części przez sklep albo samodzielnie przez właściciela. A nie wiem skąd to przekonanie, że rower to hobby kobiet, bo fakt, kobiety też jeżdżą, ale facetów jeździ w chooy i trochę. Jak jest trasa na Gassy to cale peletony się ludzi zbierają. Powinieneś coś słyszeć, bo podobno jesteś z Warszawy, a to właśnie trasa pod Warszawą, mekka stołecznego kolarstwa szosowego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kolargol napisał: To ty siedziałeś w więzieniu przypominam. Może nadal siedzę co nie zmienia faktu że wątpliwym jest aby taki ułom miał rower bądź tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Jak w rowerze nie ma majsterkowania, jak sobie sam możesz złożyć własny rower? W zasadzie te najdroższe rowery to są wszystko składane z części przez sklep albo samodzielnie przez właściciela. A nie wiem skąd to przekonanie, że rower to hobby kobiet, bo fakt, kobiety też jeżdżą, ale facetów jeździ w chooy i trochę. Jak jest trasa na Gassy to cale peletony się ludzi zbierają. Powinieneś coś słyszeć, bo podobno jesteś z Warszawy, a to właśnie trasa pod Warszawą, mekka stołecznego kolarstwa szosowego Dla niego nawet plecak jest oznaką pedalstwa więc czego oczekujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1432 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Swoja droga ciekawe na co rozwalil. Moze hazard? Kobiety, jachty, domy i samochody.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Michał rozwalil 40 milionów. Jak go dziennikarz zapytał "Jak to jest możliwe" Michał odpowiedział "Normalnie" No to właśnie jest idol biedaków. Dla bogatych ludzi to dêbil, bo nikt bogaty by 40 milionów na hazard nie przepuścił. Dla biedaka to bogacz, bo przegrał 40 milionów, znaczy się miał tyle to bogaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 178 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kobiety, jachty, domy i samochody.. Co przehulał to jego. Głupota, ale przynajmniej to miał. A od narzekania i nic nie robienia jeszcze nikt się nie dorobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Może nadal siedzę co nie zmienia faktu że wątpliwym jest aby taki ułom miał rower bądź tv. Nie wiem z jakiej patologii wszyscy się wywodzicie ale z jakiejś na pewno. Rower u tv to wielkie luksusy tamta nie ma zębów a idz w choi z taką trupa. Na bank macie minimum lekki stopien 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kobiety, jachty, domy i samochody.. Na hazard to przepuścił. Jak kupujesz za pieniądze nieruchomości, auta czy jachty to dalej masz te pieniądze tylko w postaci majątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 568 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Może nadal siedzę co nie zmienia faktu że wątpliwym jest aby taki ułom miał rower bądź tv. A to jakiś wyczyn mieć rower albo telewizor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kolargol napisał: Rower u tv to wielkie luksusy tamta Ale ja wiem że dla ludzi jedno i drugie nie jest problemem pozyskać i uwierzę jak udowodni że ma chociaż ono to nie ludzie tylko jakiś odrzut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: A to jakiś wyczyn mieć rower albo telewizor? No ale nie masz przecież nawet tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach