Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorąca cherbata

Jestem starą panną a chciałabym mieć dziecko

Polecane posty

Gość gorąca cherbata

i co teraz?

Gość modliszka666
daj ogloszenie, ze szukasz dawcy nasienia, przespij sie z kolesiem i po sprawie, znam taka jedna co tak zrobila.

Gość dvf
zamiast dziecka kup sobie slownik

Gość gorąca cherbata
zrobiła tak i co? teraz jest szczęśliwa? nie chciałabym trafić na byle kogo - chorego, zarażonego jakimś trypem, albo idiotę.

Gość znajdź sobie kogoś
w końcu, fajtłapo. Taka szpetna jesteś, że ŻADEN cię nie chciał ? Widać twój materiał genetyczny natura chce usunąć i słusznie, po co na świecie kolejna szkaradna i niezaradna ciamajda :O

Gość a ile masz lat?????
ile masz lat?

Gość ccvcvcvccvcv
zadoptuj, moja siotra jest "starą" panną i ma adoptowane dziecko ,

Gość gorąca cherbata
nie chciał :O chcieć to mnie chciał, niejeden, nadal chcą, ale niedorajdy same jakieś :O

Gość modliszka666
po prostu wnikliwie przeanalizowala potencjalnych kandydatow, kazala im zrobic badania itp, kilka razy sie z nimi spotkala, pogadala... oczywiscie wszystko za kase - 5 tys zl, chetnych nie brakuje, teraz dziecko ma juz 3 lata, a ona dalej jest sama... mowi, ze innego zycia nie chce i z dzieckiem jest jej dobrze.

Gość ccvcvcvccvcv
a to musi byc koniecznie twoje biol???

a jak to jest z adopcją? Bardzo trudno zdobyc mozliwosc adopcji? I czy bardzo trudno miec takiego dzieciaczka? Takie dzieci "walcza" bardzo z rodzicami nowymi, bo sprawdzaja granice. Nie kazdy to wytrzymuje

Gość gorąca cherbata
luuuuuudzie!! chyba jaja sobie robisz koleżanko, mam płacić za dymanie? może za 30 lat :O

Gość a ile masz lat?????
dziecko to nie zabawka, powinno mieć szanse na normalną pełną rodzinę. Zachciało Ci się dziecka to zrobisz coś takiego, żal:O Nie wszyscy muszą mieć to czego zapragną.

Gość ccvcvcvccvcv
od 2009 r. przepisy baardzo zlagodnialy dot .adopcji dziecka, wczesniej to bylo dlugi proces bardzo trudny.Moja siotra nie ma meza, nie ma partnera , zglosila sie do odpowiednich ist. co zajmuja sie adopcją lub rodzinami zast. Przeszla badania psych, szkolenie (krotkie) Dziecko zaadoptowala gdy mala miala 16 miesiecy.Nie miala z tym zadnego problemu ani zadnych jakis komplikacji

Gość gorąca cherbata
skoro mi nie chcecie udzielić sensownej porady to się pokręcę wokół mężów koleżanek :)

Gość ccvcvcvccvcv
od 2009 r. przepisy baardzo zlagodnialy dot .adopcji dziecka, wczesniej to bylo dlugi proces bardzo trudny.Moja siotra nie ma meza, nie ma partnera , zglosila sie do odpowiednich ist. co zajmuja sie adopcją lub rodzinami zast. Przeszla badania psych, szkolenie (krotkie) Dziecko zaadoptowala gdy mala miala 16 miesiecy.Nie miala z tym zadnego problemu ani zadnych jakis komplikacji

ccvcvcvccvcv - a jakie warunki trzeba zapewnic dziecku? ile trwa taki proces adopcyjny? i badanie psychologiczne jakie sa potrzebne?

Gość gorąca cherbata
ipodejrzewam że dosyć istotne znaczenie ma też kwestia zarobków, pewnie osoba zarabiająca np 1500 netto nie otrzyma dziecka do adopcji.

Gość poparzona z plasterkiem
a ja moja droga poszukałabym faceta jakiegoś przystojnego nie istotne czy miałby być to szybki romans czy coś na dłużej. Robisz dziecko a potem mówisz kolesiowi żeby dawał ci alimenty. od 400 - 1000zł możesz dostać. Moja sąsiadka była kiedyś mężatką i pusciała się... dzisiaj ma 2 dzieci każde z innym i oni jej płacą alimenty.

Gość poparzona z plasterkiem
wiesz ilu jest facetów z kasą co szukają babki do takiego romasu dupci dupci...?! Nie trać czasu na szukanie farajera

i to ma byc takie super wyjście? Machnięcie sobie dziecka z jakimś siewcą jak tyle dzieci męczy się w domach dziecka? :o

Gość a ile masz lat?????
Moja sąsiadka była kiedyś mężatką i pusciała się... dzisiaj ma 2 dzieci każde z innym i oni jej płacą alimenty. jaki przykład zajebisty, gratuluję sąsiadki:D weź postaraj się stworzyć jakiś normalny związek, a jak nie to trudno i przestan myśleć o dzieciaku.

Gość gorąca cherbata
czuję , że się właśnie w ten sposób z kimś puszczę, bo po pierwsze mam parcie na dziecko, po drugie mam straszny popęd, a po trzecie mam dosy "budowania związków" z których i tak potem nic nie wychodzi :O

Gość a ile masz lat?????
a ja mam parcie np na psa z rodowodem i co z tego? na razie nie mogę sobie na niego pozwolić z różnych względów. I moje 'parcie' idzie na jakiś czas w odstawkę, a kto wie, moze nigdy tego nie zrealizuję a marzenie wielkie. Zaraz się zleca mamusie że zły przykład? A właśnie, że bardzo dobry! Bo nie myślę tutaj tylko o sobie, a Ty właśnie tak robisz. Dziecko potrzebuje szansy na pelna rodzinę. To raz. Dwa - powiesz mu w przyszłości że sprowadziłaś go na swiat bo miałąś 'parcie na dziecko' i seksu Ci brakowało? Nie każdy musi wszystko mieć, nie każdy musi mieć dzieci. A im mniej tych dzieci z "upośledzonych" rodzin (i nie mam tu patologii tylko na myśli) tym lepiej dla ludzi, którzy musza się w przyszłości z nimi i ich psychicznymi problemami użerać w imię tego że mamusia pięć, siedem czy dziesięć lat temu miała 'parcie'.

Gość a ile masz lat?????
kolejna laska z Ciebie, której się wydaje że chce dzidziusia, bo "dzidziuś jest fajny i robi a gu gu"....dorośnij:O:O:O

Gość ty od tego dawcy
jak kilka lat temu baba płacila dawcy 5000 zł za to, żeby zrobił jej dziecko?!? to niemożliwe. Obecnie in vitro w najtańszej klinice od przebadanego dawcy to koszt u zdrowej osoby koło 6 000 zł., a tu sznasa na uzyskanie ciązy jest większa i pewnośc, że dawca przebadany. Nie uwierzę, że kobieta płaciła dawcy 5000 zł i jeszcze za sex z brakiem pewności czy jest zdrowy i czy ma dobre plemniki!

nie wiem, ile masz lat, ze uważasz się za stara panne... znam osobiście pewna panią - nauczycielkę, która miała 37 lat i nadal była stanu wolnego i podejrzewam, że już się do tego przyzwyczaiła, jakoś się z tym pogodziła... ale pewnego razu poznała faceta, lat 22, z którym szybko zaszła w ciążę, teraz są małżeństwem i mają 1.5rocznego synka. :)

Gość gorąca cherbata
oj w jakim świecie żyjesz? chcesz mi wmówić, że każde dziecko pochodzące z tzw. "normalnej" rodziny z mamą , tatą i babcią jest wychowywane idealnie i tak jak trzeba? i chcesz mi wmówić, że każda rodząca kobieta urodziła dziecko, bo nie miała na nie parcia i kierowała się jedynie dobrem dziecka, a nie swoim egoizmem czy wyrachowaniem (wiele dzieci pojawiło się na świecie, bo kobiety chciały : zatrzymac faceta, ratowac malzenstwo, itd).

Gość gorąca cherbata
ten post byl do "a ile masz lat?????"