Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorrrr

Oglądam jej blog i leję ze śmiechu

Polecane posty

Komentarze są zablokowane bo do jej nie idzie przemówić do rozumu, a naprawdę wiele osób próbowało... Widać nie chciała więcej czytać że komuś się jej stylizacje podobają :D Ktoś jeszcze na kafe wrzucał bloga jakiejś Amelii czy Emilii, i tam do dopiero poezja... Tyle że jej można wybaczyć, bo ma jakiś stopień upośledzenia. Ale i tak ubiera się lepiej od Kamil :D

Gość ++jupcik++
na ciuchach się nie znam, więc się nie wypowiadam oceniam tylko urodę i proporcje dyrektore ma nieco za grube uda - albo fotka jest źle wykonana :O zdecydowanie najładniejsza jest brookie

Gość jiojio
ktos kiedys wrzucal linka do bloga dziewczyny, ktora mieszka w niecmzech, ma nadwage i tez wkleja zdjecia (ale w miare normalne). Pamietacie?

Gość jiojio
ok, juz znalazlam!

ja tak właśnie przypuszczałam że ona nie widzi problemu... sądzi że jej stylizacje sa świetne. że ma super wyczucie gustu i potrafi idealnie dobrac dodatki. No ale niestety rzeczywistosc nie jest tak różowa.

Gabi - i nie pozwalała sobie powiedzieć, że coś nie pasuje, że coś jest nie halo. Po prostu nie pozwalała, i kłóciła się z osobami które śmiały skrytykować (nawet konstruktywnie!) którąkolwiek ze stylizacji.

Gość jiojio
to jest komentarz kamili z bloga asmallworldoffashion zostawiony na blogu innej blogowiczki: zgadzam się z tym co napisałaś i dlatego ja zablokowałam komentarze u siebie. co to kogo obchodzi na co ja wydaję zarobione przez siebie pieniądze, albo co ubieram, albo co dostaję w prezencie. lubię prowadzić swój blog, tak jak Ty. to nasza prywatna przestrzeń, a wtrącanie się w to i poprawianie, a czasem nawet odżegnywanie od czci i wiary jest śmieszne i takie małostkowe. a po jakimś czasie świadczy wręcz o zawiści, ciasnych horyzontach, głupocie itd. no bo inteligenty człowiek nie przejmuję się że druga osoba kupiła droższe dodatki i ubrania w Zarze, tylko robi swoje. jemu się to może podobać albo nie. ale tego nie komentuje

". co to kogo obchodzi na co ja wydaję zarobione przez siebie pieniądze, albo co ubieram, albo co dostaję w prezencie." No to po co bloga założyła, skoro to obchodzi tylko ją? "a wtrącanie się w to i poprawianie, a czasem nawet odżegnywanie od czci i wiary jest śmieszne i takie małostkowe. a po jakimś czasie świadczy wręcz o zawiści, ciasnych horyzontach, głupocie itd." Powiedziałabym, że o ciasnych horyzontach świadczy zapatrzenie w siebie i nie dopuszczanie głosu rozsądku z komentarzy... No ale przecież ja zawistna jestem :classic_cool: