Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorrrr

Oglądam jej blog i leję ze śmiechu

Polecane posty

Gość karolina vel malwina
to nie krytykuj kafeterianek bo sama wygladasz jak tania dziwka, kojarzysz mi sie z jakąś kochanką szefa

Jennifer szkoda że nie są w jednym kolorze, ale myślę że będzie pasowac, fajna torebka, buty też niczego sobie:p

okropna jest ta "kreska na linii wodnej", wyglada tandetnie i ja tez utozsamiam ja z pryszczatymi a wypudrowanymi 16-latkami, ktore chca sobie dodac kociego czaru :D [leze i kwicze]

Nie wierzę, że można być tak wulgarnym... i tak reagować na krytykę.

torebka zajebista, buty okropne. nie potrafie powiedziec czy beda pasowac bo w ogóle mi się nie podobają

Masa nastolatek tak maluje oczy i naprawdę wygląda to tandetnie... szczególnie w połączeniu z czarnymi włosami.

no i super,że z kochanką szefa wiadomo,ze szef wybiera to co najlepsze Ty pewnie jesteś małym i zawistnym paszteciątkiem,zdgadłam? aha i koniecznie,sprawdź co to jest kreska w lini wodnej,unikniesz ośmieszenia w przyszłości skąd się biorą takię tępaki...

kreskę na linii wodnej najczęściej robi się jasnymi kolorami. Np. biała kredka tuszuje podpuchnięte oczy.

Gość hahaha jaki akojd
a ostatni wpis? poszła na impreze firmową w tej bluzce?!?! cholera to może i jest kiecka ale dla laski 160cm a nie 180ćm!tylko sie nachyli czy usiadzie do doope bedzie widac...Blair nigdy by sie tak nie ubrała :o

Gość hahaha jaki akojd
i zjazd z Brookie i Lipssss! wy marne daremne dupodaje, to są prawdziwe kobiety a nie jakieś nadstawiaczki ciapatym

Gość aaaaaaaaaaaaah
BOŻE!!! DYREKTORE - ogól pachy bo to jest obrzydliwe. fuj! :O miało być błyskotliwie i przebojowo a jak zwykle wyszło tandetnie.

Gość majorrrr
brookie przeciez ty teraz pokazujesz jaka jesteś tępa. Prawda w oczy kole? powiedziała ci normalnie a ty wyjeżdasz z przekleństwami... nie umiesz reagować na krytykę. Jesteś przecietna ale bardzo oszpecasz się tym kolorem włosów, makijażem i tym grymasem wokół ust:O

białą? aha...dziwne tylko dlaczego najbardziej ekskluzywne firmy kosmetyczne,polecjaą swoje eyelinery w kremie właśnie do LINI WODNEJ!!!

Gość hahaha jaki akojd
haadia wielka mądrala jenny figura niby ok ale twarz jak trans :o dyrektore o ile to ona to ubiera sie jakby miała stać przy szosie...

Gość nieśmiertelna86
Szkoda, że nie da się pisac komentarzy....

Gość kreatorka-amatorka
Jezeli ktos tworzy bloga, to po coś. Na pewno zależy tej dziewczynie na jakichś opiniach. Jeżeli celem sa aukcje, sprzedaż prezentowanej odziezy, to jej sesje zdjęciowe mnie osobiście zniechęciłyby do ich kupna. Spośród kilkudziesięciu, które obejrzałam, żadne mnie niestety nie ujęło. Fotograf amator, prawie wszystkie fotografie są robione z góry (nic gorszego). Kolana dziewczyna ma faktycznie nieciekawe, dziwnie je wykręca. Jest chuda i blada. Chudość nie zawsze oznacza zgrabną sylwetkę. Nad twarzą mozna popracować, a nad fryzurą koniecznie. To nie jest fryzura dla tego typu urody, postarza młodą buzię. Ogólnie brak mi w całości niestety klasy i "wykonćzenia", które widać gołym okiem na bardzo niestarannym pedicure (manicure się nie przyjrzałam). Jedyne zdjęcie, które dla mnie jest do przyjęcia gdzieś na tle gór w zestawie chabrowo-czerwonym o ile dobrze zapamietałam. ^Tam wygląda dziewczęco i to jest ubiór dla niej. Co do sesji, dziś nawet amator może sobie pozwolić na sesję zdjęciową aparatem cyfrowym i wybrać najlepsze zdjęcia, ale to też trzeba umieć. Nie śmieję się z niej, jak autorka wątku, w ogóle nigdy z nikogo się nie śmieję. Wyrażam tylko swoją opinię jako plastyczka z jakimś tam - wydaje mi się - wyczuciem smaku i odrobiną gustu

jennifer bardziej będą pasowały buty w kolorze brązowym karmelowym bo te swoje buty są szare

Gość gdzie mój dalsn
majorrrr brookie przeciez ty teraz pokazujesz jaka jesteś tępa. Prawda w oczy kole? powiedziała ci normalnie a ty wyjeżdasz z przekleństwami... nie umiesz reagować na krytykę. Jesteś przecietna ale bardzo oszpecasz się tym kolorem włosów, makijażem i tym grymasem wokół ust sama jestes tepa bo Brookie to projekt i każdy gimnazjalista by sie domyslił, ale ty sie nabrałaś :P

Gość majorrrr
sama?? jestem facetem

hahaha jaki akojd dziękuję a twoje moge być konio-trans;) lipps torebka jest w kolorze capucciono a buty faktycznie szare ,myślę że nie będzie jakiegoś ogromego kontrastu,do tego czarna skórka ,szary komin

ale ja się nie bulwersuje... to,że w jednym poście na kilkanaście słów padnie jedno przekleństwo o tym nie świadczy

Gość dsfsfs
i dopisek "W ostateczności tej broszki nie miałam na sobie. Ona była tylko na potrzeby tego zdjęcia." :D :D leżę i kwiczę!