Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorrrr

Oglądam jej blog i leję ze śmiechu

Polecane posty

dziewczyny ja nie dam swojego zdjęcia bo wiecie zaraz znajdzie się jakaś wredna osoba, która pózniej będzie rozsiewała te zdjęcia i robiła sobie jaja

Brookie zachowuj sie jak dorosła kobieta a nie jak nastolatka :O wczesniej Hadia skrytykowała Twój makijaż to teraz sie odwdzięczasz?? Bardzo to płytkie i dziecinne :D

Gość mileeees
ja tez uwazam,ze Haadia nie jest az tak ladna,jak sie zapowiadala :-) Myslalam,ze bez zarzutu laska bedzie,a tu taki wesoly pączuś,bez szału napewno...

z tym makijażem to się nie przejełam,spokojnie zresztą teraz widze makijaż haadi,więc tym bardziej wyraziłam swoją opinie taka pyza

jennifer mam nadzieję, że polepszy się twojej latorośli. Ja też jestem teraz przeziębiona...

Gość paulina_malina
Co ta laska ma z tymi długimi spódnicami ? są ochydne nie obrażając nikogo jehówki w takich popierdzielają

nie spokojnie nie polecą ...bez przesady dziewczyny moim zdaniem nie jestes ładna i tyle

ja jestem dosc długo na kafe jakieś 4 lata, z tym ze z przerwami. kiedyś wchodziłam rzadziej, teraz trochę częsciej bo nie pracuje i siedze w domu.

Naprawdę nie musicie komentować mojego wyglądu:D Nie obchodziło mnie nigdy zdanie innych. Lipsss no czasem właśnie widywałam cię tutaj

jennifer no miałam kilka starc z tobą ale póki nikt mi nie ubliża ani nie dogryza to jestem miła i toleruje wszystkich

Za każdym razem jak widzę tego bloga, to sikam ze śmiechu ;) Naprawdę nie rozumiem, jak można się tak ubierać... Tak bez gustu totalnie, wszystko z innej parafii i kompletnie do siebie nie pasujące... Dodatkowo te buty... Ani jedne które pokazywała na blogu nie nadają się do ludzi :o

Gość ++jupcik++
jako facet mający 18 lat (razy dwa) stwierdzam, że figurę ma OK ale cerę ..... na Perkuna!!!!! :O

Gość gfhbhftruh
to juz bylo...........:O ale fakt - okropna ona jest.

Gość jiojio
dlaczego nie mozna komentowac pod jej wpisami? widzicie gdzie opcje komentarze?

. . dziewczyny ja obejrzalam tego jej bloga , i od 10 minut siedzę z szeroko otwartmi oczami, NIE WIERZĄC w to co zobaczyłam ... !!! to nie są zarty?... :) kiedyś kolezanka wysłała mi bloga Hildy- i się pośmiałyśmy ... http://www.stylewithhilda.com/ ale TO przebija wszystko ... .

Gość ++jupcik++
hilda jest świetna trzy takie hildy i winda towarowa by się urwała :D

. no tak, tylko hilda niektore ciuchy ma zajebiste :):):) ...poprostu niedopasowane do sylwetki:) ...