Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonnna

Zaszlam z nim w ciaze,a on teraz mi chce.....

Polecane posty

Gość kksdhfaf
noworodek jest na poziomie "no jasne ze da rade :D" czyli nie mysli logicznie

Gość ivonnna
no jasne ze da rade :D Moja wiedza sie martwic nie musisz kolego

Gość no jasne ze da rade :D
No to trudno jak nie myśle, ivonna też nie myśli logicznie i nie wygląda na specjalnie przejętą ;)

Gość etinkaaa
jak sie zdecydujesz pisz do mnie mam niedaleko do Czestochowy

AAAA to dla tego taka swięta jesteś ;) ja tez chce stówke nie badz taka

Gość ivonnna
no jasne ze da rade :D moze kolega uzasadni swoja wypowiedz? slucham....dlaczego nie mysle logicznie?

ivonnna Po prostu pamiętaj, że to musi być TWOJA decyzja. Też miałam 20 lat jak zaszłam :) Nie czuje żebym coś tym straciła, nie żałuje... jedyna różnica, że finansowo się martwić nie musiałam... ale widzę jak to wygląda u biedniejszych koleżanek - dają rade nawet same chociaż jest ciężko i nie można na wszystko sobie pozwolić. Chcesz to zapisz sobie mojego @ i możesz napisać kiedyś jakby co... ciuszków i dupereli mam jeszcze trochę :) Na ciążowym też zobaczysz, że nie jedna mama Ci czasem pomoże jak się przekonają, że jesteś potrzebującą a nie wyłudzającą ;)

Gość etinkaaa
nie dlatego ze mam nie daleko do Częstochowy tylko dalteg ze zarabiam tyle , ze jak jedno 100 zł w miesiącu nie wydam na siebie to nic mi się nie stanie

trzeba było uwzględnić te 0,1% i się spytać twojego kochasia co sądzi na ten temat . Proste ?

Gość fddgdfdsd
"to przecież nie jest dziecko, tylko zarodek" zarodek to Ty masz zamiast mózgu debilu

Gość kuskalala
ivonnna skoro zdanie no jasne ze da rade nie myślisz logicznie to kwalifikujesz się do aborcji( w jego mniemaniu )

Niech robi co chce :P

Pytanie o cos takiego na forum jest w pizdu logicznym rozwiązaniem !! :D Fajny z was ubaw ;)

Gość ivonnna
no jasne ze da rade :D czlowieku tabletki zawiodly...,nie kumasz??? nikt z nas tej ciazy nie planowal.

Co z tego że zawiodły ? Zawodzi w 0,1% .

trzeba sie bylo spytac kochasia co zrobi jak trafi w te 0,1% , ludzie w totka grają no on wlasnie wygrał :P

Gość mleszcze5
no jasne ze da rade :D -> jaki Ty durny jestes:D Moze w ogole seks byl dla nich nie wskazany,bo to przeciez jeszcze dzieci co??panie wszechwiedzacy :D nie bzykajacy:D

Gość hahahahahahahahaha
etinkaaa A ty sobie jaj nie rob z dziewczyny.Oferujesz jakies pomoce i myslisz ze ktos ci w to uwierzy?? i to jeszcze tu na kafe??:D

Teraz widać że nie był wskazany :)

Gość ivonnna
Ja mam kolezanke ktora tez samotnie wychowuje dziecko i widze jak jest jej ciezko,mimo pomocy rodzicow:( I tu nie chodzi tylko o pieniadze

Gość irminka2
ivonnna znajda sie ludzie, którzy Ci pomoga, nie martw sie na zapas...

W obecnych czasach nawet we 2 nie jest lekko, nie mozesz liczyc na rodzicow a z tego co dostaniesz od panstwa to wiesz.... na platki mydlane i miske bo na franie juz braknie.

Gość mleszcze5
no jasne ze da rade :D A wiesz,ze cus takiego to sie moze kazdemu przytrafic?? Wyobrazasz sobie to?? Albo Twoja glowa juz takich rzeczy nie obejmuje/albo i moze nie toleruje,ktoz to wie:D Wychodzi na to zeeee..Ludzieeeeee!!! Bedziemy musieli wszyscy zrezygnowac z seksu!!!:D:D:D:D:D:D:D

Jak ma się pomysły w stylu "jak sie nie wyskrobiesz to cie zostawie" to lepiej konia walic :D

Gość taka sobie jedna ja mówię
A moja przyjaciółka kilka lat temu usunęła i to w majestacie prawa, z powodów medycznych... Dziś by chciała mieć dziecko ale już nie może mieć i raczej mieć nie będzie... Nie mówiąc o depresji, którą za to ma... Jesteś pewna, że chcesz je zabić? Może najpierw poszukaj wsparcia w rodzinie... Czasu potem nie cofniesz.

Gość lllaweeto
malutka:) nie usuwaj dzidziusia;*

Nie usuwaj to łatwo gadać "a robić to nie ma komu" no już paczuszki z ciuchami wysyłać raz raz !! :D

Gość taka sobie jedna ja mówię
Ja ci jeszcze coś powiem - ja mam teraz troszkę ponad 30 lat i żałuję, że nie urodzilam dziecka wczesniej. Moje koleżanki, które urodzily jeszcze w szkole średniej lub na studiach zdążyły je odchować i między czasie skończyć studia i pójść do pracy... Ja mam cały czas niestabilną sytuację, bo jak urodzę, zostanę wykluczona z rynku pracy na parę lat.

uprawiając seks trzeba być gotowym także na dziecko. Nawet jak się zabezpieczasz. W końcu nic nie jest 100%poza tym musiałaś źle brać te tabletki, albo mieć jakąś popijawę w międzyczasie, że zaciążyłaśCo do tego Twojego chłopaczka to zamoczył kutasa, a teraz chce umyć rączki. Zamordujesz własne dziecko dla takiego idioty? Pozwij o alimenty.

Koleżanki ktore urodziły w szkole średniej to na pewno "odchowaly" dzieci ;) rękami babci, mamy, taty, brata i psa , same zakuwaly do matury :D