Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slea

Zaciemnienie prawie niewidocznej kreski na teście ciążowym, ale po czasie?

Polecane posty

jw. Czy miala ktoras tak? robilam dzis test, bo mialam miec dzis @ i patrze kreska w ciagu 5 minut bardzo blada, teraz patrze i dosc wyrazna, ale nie tak ciemna jak kontrolna.Wiem ze test jest niewazny po czasie, ale tez wiem ze byly kobity, ktore jednak ciaze potwierdzily:)

Po upływie określonego w instrukcji czasu test jest nieważny cokolwiek by tam nie wyszło. Jednakże piszesz, że w tych ważnych minutach kreska była, ale blada, także w ciąży możesz być. Gdybyś nie było, nie było by żadnej kreski, nawet tej bladej.

no wlasnie byla od poczatku, tylko zaczelas sie robic ciemniejsza Okresu brak i zadnych boli...Moze tez ktos tak mial,a jednak byl w ciazy?

No to skoro była od początku no to jesteś w ciąży. W takich początkach normalne, że jest leciutko widoczna. Ważne, że wogóle ją widziałaś.

Gość cyki cyki
Dwie kreski - ciąża. Sprawdź jutro albo idź na betę, będziesz miała więcej pewności.

Gość cyki cyki
Skoro są dwie kreski, to masz gonadotropinę, czyli ciąża. A co dalej to już w rękach matki natury, czy boga, czy jak tam zwać ;)

cycki no wlasnie, ale ktos kiedys na forum pisal, ze podobno ta blada kreska zawsze tam jest:/ wiec jak mi sciemniala po czasie , to juz wogole masakra...nic nie wiem.

Gość cyki cyki
Po co mącisz sobie w głowie wpisami z forum? "kreska w ciagu 5 minut bardzo blada" - co masz w instrukcji do testu? Jesteś w ciązy i tyle.

w instrukcji napisane, ze kazda nawet bardzo jasna kreska oznacza ciaze:)

cycki dzieki:) wg tych zdj to moj byl po 5 miunatych, ten z prawej kolumny, drugi od dolu:)

Gość cyki cyki
A wklej fotkę :) Ja w dniu miesiączki miałam dwie wyraźne kreski, aż biły po oczach ;) i nawet minuty nie czekałam. No ale sama pewnie wiesz, że to kwestia kilku czynników. Heh, czemu piszą na mnie "cycki"? :D

Gość fanaberiaBN
nie gadajcie głupot. ja tez tak mialam ze najpierw jedna sie pojawila a po5 min druga. i co jestem ciazy. juz 40 tydzien. gratuluje

Gość Karina26
Czy to jest test APTEO???

Gość cyki cyki
Hmm, wiesz co, dziwne, że ona nie jest choć trochę czerwona/różowa... A ten test z podanej przeze mnie stronki, w zasadzie te na samym dole, to są testy błędne. Także zostaje ci beta.

Gość Tralina2333
ja widze kreskę, pewnie wczesna ciąża

Gość Karina26
Jeśli jest to test APTEO, to zrób jakiś inny.Mi test APTEO 6 razy pokazał taką kreskę, a później się okazało że ciąży nie ma.One są jakieś wadliwe,bo wiele dziewczyn o tym pisało.

slea no wlasnie ja mialam taka kreske po zrobieniu testu pare razy jak nie bylam w ciazy, po 5 minutach sie robi wlasnie mocniejsza, zrob inny test jutro albo idz na krew

Gość Karina26
I jak tam autorko?Robiłaś drugi test?

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
jakby nie mozna było kupic 2 testu tylko rozpisywac sie o jednym, testy powyzej 5 minut sa juz zazwyczaj nieprawidłowe, jak byk pewnie w instrukcji napisane, nie czytac po upływie x minut

Gość klasojada
ja jakiś czas temu zrobiłam 5 i każdy pokazywał bladą kreskę.. jestem w ciąży

nie robilam drugiego testu.tamten lezy, kreska nie zniknela:P Czekam z tydzien , wtedy powtorze.@ nadal nie ma.Juz 2 dzien....jesli to ciaza, to mam nadzieje ze sie utrzyma:)