Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*truskawka*

Dlaczego kobiety/dziewczyny robią prawo jazdy?

Polecane posty

ja zrobilam prawo jazdy dla wygody, bo posiadanie samochodu to ogromna wygoda i oszczednosc czasu. Ja akurat mialam cisnienie,zeby zrobic prawko i prowadzic chcoc zrobilam je dopiero w wieku 24 lat.I robilam je po to,zeby uduwodnic,ze kobiety tez potrafia i wcle nie gorzej od facetów. Jedno wiem napewno kobiety jezdza ostrozniej np. kiedy slyszeliscie o wypadku,ze jakas kobieta jechala 200km /h i wpadla w slup ? ja bardzo rzadko o ile wcale o takich nie slysze co nie znaczy,ze " baby za kierownica" nie powoduja wypadkow ale napewno jezdza rozwazniej.

bo samochód to nie traktor - sądzę że właśnie w tym tkwi problem. Kobiety uważają sie za samowystarczalne chcą byc niezalezne zwłaszcza od swoich chłopów(tylko po co ich brały) no i zgrywają wielkie feministki ze jak to ród kobiet jest dyskryminowany.Robią prawko imają sie męskich zawodów gdzie kiedyś nie podobne było ze pracuje kobieta.Więc proponuje drogim Panią samowystarczalnym pójśc pracować do kopalni albo kamieniołomów....Tam mozna sie wykazac czy aby na pewno potrzeba tej waszej nieograniczonej niezależności.

Gość Matrixowy Joe
buozesz ty moj jakas ty tepa i z jakiego ciemnogrodu ty sie wzielas? Co to takie dziwne ze sie ma prawko? nawet KOBIETA? a jak ma sobie radzic i sie gdzies dostac bez tego? co za tepak moj ty boze

Gość Carla brunatna
robisz wielkie halo z niczego i piszesz straszne glupoty, jesli naprawde myslisz tak jak piszesz to zal mi ciebie

Na samochód - dla frajdy i wygody na co dzień. Na motocykl - dla przyjemności :) Nie pytaj czemu robią na B, bo to norma, zapytaj czemu niektóre robią na A, C i D. Albo na T :P

ja nie piszę o szpanowaniu ale o rywalizacji.....a to coś innego chyba nie??????????? Czy ludzie którzy uważają sie za nie wiadomo jakich fenomenów umieją czytać ze zrozumieniem....Nawet nie wiecie do czego pije a mordami tylko kłapiecie obrzucając mnie obelgami ze jestem jakąs gimnazjalistką czy kosmitą.Czytajcie pomiedzy wierszami!Jakoś w życiu prywatnym nie mam problemu z dogadaniem sie czy to w pracy czy w domu....ale widocznie tutaj przebywają jacyś nadludzie gdzie mój sposób myślenia jest niezrozumiały.No cóż zakończmy tą dyskusję bo nie ma ona sensu jak mamy się wzajemnie obrażać.

matrixsowy Joe tępakiem i nieukiem to jesteś a prawko robi sie z rożnych powodów.Nie pisałam o facetach ale o dziwnej chęci niezależności kobiet.Skąd się to bierze?>Moze mi napiszesz jak jesteś taki hej do przodu. Słyszałam ze za jakis czas gatunek męski ma byc całkowicie zdominowany przez kobiety...i co ty na to!

Gość Matrixowy Joe
snij dalej :)

truskawka ale ja nie wiem o co Tobie w ogóle chodzi i nie zarzucaj innym że nie potrafią czytac ze zrozumieniem bo ja sama nie wiem czym Ty się tak bulwersujesz... a Ty masz prawo jazdy? Ja zrobiłam prawko po to żeby miec w życiu wygodniej. Co w tym dziwnego? :O że jak mam ochote jechac na zakupy to wsiadam i jestem w ciągu 10 min a autobusem tłukła bym się pół dnia:O niekoniecznie samochód używamy do pracy. Chcę gdzieś jechac to jadę, proste

Gość aaaaaaarwena
ja pier... co za pytanie, jakos facetow nikt nie pyta dlaczgto robia prawko bo to chyba oczywiste :P

Ja się nie bulwersuję bo nie mam powodu. Co do mojego prawka to jestem w trakcie kursu i robię ten kurs po to aby mieć wygodniej bo dość mam jazdy autobusem mimo to że mam blisko na przystanek a sklepy nie są na drugim końcu miasta. czy ja pisałam o tym że my jako kobiety nie mamy prawa robic prawa jazdy bo tak wnioskuje że jest mi to przez was sugerowane. Chodziło mi bardziej z jakich powodów robią prawko.Czy coś ich zmusza?Czy wręcz przeciwnie chodzi tylko o niezależność.Nie miałam nic złego na myśli a została wyzwana od różnych takich.

Gość panna Marzanna
Ja zrobiłam prawko temu, jak miałam 19 lat. A zrobiłam dlatego,że: - jest to pewna niezależność od komunikacji publicznej, od rodziny itd - lubię jazdę samochodem - to dodatkowa zaleta w CV,że jest się mobilnym -chciałam udowodnic rodzinie,że tez potrafię

Gość uguiwq
głupszego tematu tu nie widziałam.. :D

Gość CZEKOLADOŻERNA
A JA ZROBIŁAM PO TO ŻEBY: A. UŁATWIĆ SOBIE ŻYCIE, B. UTRZEC NOSA NARZECZONEMU BO WYDAWAŁO MU SIE ZE TYLKO ON DAŁ RADĘ ZDAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM A JA TEŻ TEGO DOKONAŁAM:D C. WSZYSCY KUMPLE MOJEGO FACETA I MOI PO TYM ODNOSZA SIĘ DO MNIE TERAZ Z JESZCZE WIĘKSZYM SZACUNKIEM I GODNOŚCIĄ NIŻ PRZEDTEM:D D. A ICH LASKI I NARZECZONE GOTUJĄ SIĘ Z ZAZDROŚCI I ŻYCIE JEST PIĘKNE I ZAJEBISTE:DDDDD

matko boska, co za debilne pytanie, myślałam, że źle widzę...

Gość CZEKOLADOŻERNA
HEH A JA WIDZIAŁAM GŁUPSZY TEMAT, NP. CO WŁAŚNIE JECIE:d:d:d ALE BYN AJMNIEJ TEŻ NA NIEGO ODPOWIEDZIAŁAM BO CZŁOWIEK JEST STWORZONY DO KONWERSACJI:) I DO SMIANIA SIĘ NAWET IO ZGŁUPOTY INNYCH A TAKŻE PRZEZ TO DO SMIANIA SIE Z SAMEGO SIEBIE:)

Gość Ewwwwwww
"Kobiety uważają sie za samowystarczalne chcą byc niezalezne zwłaszcza od swoich chłopów(tylko po co ich brały) no i zgrywają wielkie feministki ze jak to ród kobiet jest dyskryminowany.Robią prawko imają sie męskich zawodów gdzie kiedyś nie podobne było ze pracuje kobieta.Więc proponuje drogim Panią samowystarczalnym pójśc pracować do kopalni albo kamieniołomów....Tam mozna sie wykazac czy aby na pewno potrzeba tej waszej nieograniczonej niezależności." W domu wszyscy zdrowi dziecko?:D Robilas sobie kiedys test na iloraz inteligencji?:D