Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtiorjgkdfjkg

Co sądzicie o facecie, który na 1szej randce nie zaprasza was nigdzie

Polecane posty

Gość irtiorjgkdfjkg

tylko wchodzi do sklepu po lody na patyki i daje ci jednego i idziecie na spacer z tymi lodami?

Gość irtiorjgkdfjkg
nie znam sosa

Jejku to ma cię od razu do restauracji zabrac żebyś się najadła... chłopak dobrze robi ;) nie wydaje na pierwszej randce za dużo kasy na dziewczyne bo w razie jak będzie to totalna pomyłka to nie będzie stratny;)

Gość irtiorjgkdfjkg
ale znaliśmy się wcześniej, więc to nie była randka polegająca na poznaniu kogoś

Gość no tak typowe
myslenie glupiej dziewuchy, pewnie kwiaty mial kupic, czekoladki, zaprosicv do kina i po kinie do restaruracji ;/ jebane materialistki!

ojej, chyba mu nie zalezy, zeby Cie zainteresowac swoja osoba, zaimponowac Ci ... sama nie wiem- chociaz ja z moim pozniejszym narzeczonym na pierwszej randce bylam na ... lotnisku;) a raczej pod;) ... to było przy zjezdzie z autostrady;)... myslalam, ze jedziemy w jakies fajne miejsce (restauracja,kino) a on zaparkowal niedaleko lotnisa, wyjal kocyk, i sobie siedzielismy , ogladalismy samoloty jak startuja i gadalismy:) a jak wracalismy pojechalismy do mc drive, na hamburgera i shake :D NAPRAWDE :)!!!

Gość hehh345h
nie mam nic przeciwko bardzo sie nawet ciesze:D ze zaoszczedze bo nie pozwalam placic za siebie na randkach NIGDY! lody spoko;) mozna isc zjesc na lawke pogadac, cieplo jeszcze w miare wszystkie moje randki zaczynam od spaceru!!

Gość irtiorjgkdfjkg
jakbym ja byla facetem to bym kupila lody z automatu, a nie w papierku

Gość irtiorjgkdfjkg
nie chcialam isc do drogiej restauracji, czy gdziekolwiek, gdyby wzial kocyk i rozlozyl gdzies to by mialo urok, a tak ... :O

. a ja uwazam, ze mezczyzna powinien starac sie o kobiete! imponowac jej! pokazywac nowe rzecy, itd !... spacer? na spacer mozna sobie pojsc z psem;)... "nie wydaje sie na pierwszej randce, bo bedzie stratny" ... - ale jezeli wymysli cos ciekawego, z inicjatywa- na pewno zainteresuje soba kobiete... ohhh... jezeli na poczatku sie nie stara , to co bedzie pozniej?

Gość hehh345h
chance ale po co jakos specjalnie cudowac na pierwszych randkach?? bez przesady chcialabym isc z kolesiem z ktorym 1 raz sie widzisz do restauracji, kina i cholera wie gdzie?? placisz chociaz za siebie?

Gość irtiorjgkdfjkg
no właśnie o tym pomyślałam, że pierwsze randki to czas, kiedy faceci najbardziej się starają, a jeśli tu na samym początku jest tak to co będzie potem :O

Gość no jasne ze da rade :D
Jest rownouprawnienie trzeba bylo zabrac kocyk z domu. :D

Gość hehh345h
ja zawsze na 1 randce ide na spacer na 2 mozna isc do kina 3 restauracja ;)

. . wiesz co? bylam na wielu randkach w zyciu- i faceci wymyslali naprawde fajne rzeczy (nie zawsze drogie) ... uwielbiam ludzi z pasja, z pomyslami, niebanalnych... spacer? fajnie, ale troszke nudno;) ... na pewno facet przed taka randka nie pomyslał "zrobie na niej wrazenie, zaskocze ją"... ubrał się, i wyszedł...tyle !

Najlepsze randki w trybie KKK kino kolacja kopulacja

Gość irtiorjgkdfjkg
DOKŁADNIE takie odniosłam wrażenie! ubrał się i wyszedł jak do sklepu, a ja przy okazji

. dziewczyny a nie wolicie zeby facet pokazal Wam cos super, cos czego nigdy nie robiłyście? np. jazda na motorze , lot balonem, skosztowanie jakiejś potrawy , której nigdy nie jadłyście? ...

Jak na pierwszej randce wyskoczy z balonem to obrosniesz w piorka i na 10 tej zachcesz lotu na marsa , dobrze zrobił .

irtiorjgkdfjkg- nie daj sobie wmowic, NIGDY ze nie jestes warta czegos wyjatkowego, niebanalnego...tego, ze facet sie o Ciebie nie stara... uwiez, ze gdzies na swiecie jest facet, ktory dla Ciebie stanie na glowie, i bedzie mu zalezalo na tym, bys czas z nim spedzila WYJATKOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Dobra to niech sobie poszuka innego :D po miesiacu następnego bo..... genialne pomysły kiedyś się skonczą :D

. ej, przeciez jak juz jestes z facetem, to czasem mozna sobie posiedziec na kanapie, poogladac M jak miłość;) ... itd;) to nie tak, ze kazda randka ma miec extra scenariusz...ale na poczatku? TAK... pomyslcie, co bedziecie kiedys wspominac? dziecko / wnuki zapytają "mamo/babciu a jak było z tatą/dziadkiem na pierwszej randce?" ... "byliśmy na spacerze i kupił mi w tesco loda na patyku" ... ?

Gość irtiorjgkdfjkg
on się chce na następną umówić i się zastanawiam, czy to ma sens

chance-- ciekawe gdzie twoi starzy byli na pierwszej randce ;D pewnie w barze mlecznym

miał zrobić wrażenie pomysłem ? aha a gdyby wymyślił zwiedzanie "czegoś" a nie wiedział że zeinteresowana była tam dokladnie wczoraj to też jego wina bo nie potrafi czytac w myslach :D

Gość irtiorjgkdfjkg
nie zrobił na mnie wrażenia, wręcz się zwiodłam, ale wychodzę z założenia, że ludziom trzeba dawać drugą szansę, więc chyba zaryzykuję :)

?HMMMM CO ZŁEGO W SPACERZE??Ja na swojej pierwszej randce z moim P. też bylismy na spacerze, długo się już znaliśmy...a club w którym się poznaliśmy(byłam w nim barmanka) uznaliśmy za nudny...oj spacer był boski, poobcierałam nogi w nowych szpilkach!!! a zamiast lodów na patyku kupiliśmy piwko w dodatku w puszcze i tak z tym piwkiem wieczorkiem spacerek spacerek....nie zapomne, rewelacji nie było, a wspomnienia takie że aż gorąco się robi...i to tylko po spacerku.