Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtiorjgkdfjkg

Co sądzicie o facecie, który na 1szej randce nie zaprasza was nigdzie

Polecane posty

no jasne ze da rade :D . facet bez pasji, bez pomyslu ... taki przecietniak jakich tysiace ... nie pokaze nic ciekawego, bo nic go nie interesuje... zwiedzanie czegos? czego? sprecyzuj :) nie potrafisz? a moze jedyne co zwiedzales/ zwiedzalas to muzeum ziemniaka;)? tak?... . jezeli Ty chcesz chodzic na randki na spacerki i lody, szkoda Ci pieniedzy - to OK:), nie neguje tego... ale zrozum, ze sa ludzie, ktorzy chca od zycia czegos wiecej, chca doznawac i maja w dupie przecietnosc...

Gość hehh345h
to ja chyba siebie nie cenie:o bo na 1 randce wole zwyczajny spacer:o

chance------Oj naprawdę czasem spacerek jest lepszy niż , ,,niespodzianka,, wiesz jaka była frajda, jak z tym piwkiem w puszce spacerowaliśmy i szukaliśmy w moim mieście krasnali....We wrocławiu są porozstawiane kilkunastocentymetrowe krasnale, znaleść je wszystkie to była przygoda....Dla ludzi o naszych poglądach i stabilizacji, po prostu to była przygoda.

rozsan - kochana skoro do dzis wspominasz ta randke z radoscia-musialo byc cudownie !!! :) wiesz co- moze kiedy spotkaja sie dwie połówki-potrzebują tylko siebie, niczego więcej:)

" 19:17 chance-- dziewczyny a nie wolicie zeby facet pokazal Wam cos super, cos czego nigdy nie robiłyście? np. jazda na motorze , lot balonem, skosztowanie jakiejś potrawy , której nigdy nie jadłyście? ... " tak tak, albo wycieczka do Dubaju i kilka noclegów w Burj-Al-Arab w royal suite :D na randki niezwykłe chodzi się tylko z niezwykłymi kobietami, a nie z każdą nowopoznaną, pierwszą lepszą... jak ktoś tak robi, to zasadniczo bubek, tani efekciarz, ale skoro takich lubisz... 🖐️

Gość irtiorjgkdfjkg
wielbicielu, a co sądzisz o moim przyjacielu od lodów? zaprosiłbyś kobietę na taką randkę? nie byłoby Ci głupio?

20:15 irtiorjgkdfjkg no na taką nie, to z kolei przesada w drugą stronę ;) choć wszystko zależy też od okoliczności, bo jeśli np. rzecz dzieje się w małej wiosce, gdzie nic poza 1 sklepem nie ma, a do miasta daleko itd. itp.? nie zawsze okoliczności sprzyjają, może i tym razem tak było ;) a jeśli nie, to faktycznie nie popisał się...

ja na pierwszej randce z moim ex bylam najpierw na spacerze a potem zabral mnie na dyskoteke pamietam wtedy ze dostalam od niego maskotke gdyz to byly moje urodziny.a ostatnio bylam z kolejnym to zabral mnie na capuccino do baru a potem na spacer

Gość lizaczkowa
moj kupil lizaki i poszlismy na spacer:classic_cool: