Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdasasdsasad

Jakie macie plany na dzisiejszą noc?

Polecane posty

Gość dasdasasdsasad

Jak wyżej :) Bo ja gniję w domu... :(

Gość musze sie wam zwierzyc :(
Postanowiłam w dniu zebrania wyglądać elegancko i szykownie. Założyć krótką spódnicę, elegancką bluzkę, nawet wybrałam się do sklepu w poszukiwaniu marynarki. Niestety nie było. Do tego chciałam założyć szpilki. Dzień przed zebraniem, na marszu, naciągnęłam sobie mięsień łydki tak, że do dzisiaj chodzę jak kaczka. Wściekłam się, bo mój plan nie wypalił. A nie chciałam zakładać długich spodni, bo jest mi w nich za gorąco. W sportowym stroju nie wypadało mi przybyć do pracy i na spotkanie. Miałam do wyboru, za duże rybaczki z „seksownymi wzrokami, a la wieś tańczy i śpiewa, które kupiłam w przypływie zaćmienia umysłowego lub za dużą spódnicę, którą kupiłam kilka lat temu jak byłam 15 kilo grubsza. Wybrałam spódnicę, która jest ładna, ale powinnam ją zwęzić. Wyglądałam tak, koszula bardzo ładna, za duża spódnica koszmar, pantofle na płaskim do tej spódnicy, koszmar i antygwałtki. Jakby ktoś nie wiedział, antygwałtki to seksowne, cienkie babcine podkolanówki ze ściągaczem. I był wiatr. Co ja przeżyłam! Szłam drobiąc kroczki, do tego stąpałam jak kaczka bo łydka mnie bolała, trzymałam za dużą spódnicę żeby mi wiatr jej nie podwinął i nie ukazał cudownych skarpet.

Gość asssssss
wsadziłbym ci język do buzi i spuścił się w twoją mokrą cipkę patrząc ci w oczy

Gość maturks4
Spać

Gość sexualny nebezpeczny
gabi ładno żeś je