Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

w takiej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość tak sobie czytam....
ladna, przynajmniej nie wyglada jak halka ani koszulka nocna, bo czasem jakies idiotki tu wklejają zdjecia halek i sie chwalą ze byly w tym na slubie hahaha

Gość tak sobie czytam....
autorko nie przejmuj sie, tym idiotkom podobają sie halki i koszulki nocne :D obowiazkowo kupione w ZARZE albo HMie :D albo asos :D

Gość vectorrrr...
moze byc

Gość fsfffsdfafswefr
okropna

Gość jlkjjlk
Brzydka, a ten sznur wyglada jak sznur do habitu zakonnika.

"autorko nie przejmuj sie, tym idiotkom podobają sie halki i koszulki nocne obowiazkowo kupione w ZARZE albo HMie albo asos " kazdy ma prawo napisac tu swoje zdanie.Jak mnie sie ten sznurek nie podoba to chyba dobrze,ze napisalam,ze nie podoba mi sie. Przynajmniej jestem szczera. Kazdy ma inny gust,styl.Nie kazdej pasuje jakas sukienka.Nie badz dziecinna. w halce na zadnym weselu nie skakalam.Z tym h&m i zara to zwykla zlosliwosc. Mam jedna swietna sukienke zakupiona w Miss Selfidge. poza tym w H&M mozna tez znalezc sukienki odpowiednie na wesele nie podchodzace pod zadne halki.

ja tu nie mam zamiaru sie obrażac, chce tylko znac wasze opinie :) wiadomo... o gustach sie nie dyskutuje ;) ale same przyznacie ze jest nieco inna ta sukienka i przez to bylam ciekawa Waszego zdania :)

poza tym ten sznurek mozna sciagnac i kupic np. szeroki lakierowany pasek i go zalozyc.Bardzo ladnie bedzie wygladac.A jakby jeszcze dodac do tego lakierowana czarna kopertowke to juz wogole bedzie elegancko.

mialam ta sukienke w rekach i faktycznie sznurka mozna sie pozbyc bo nawet nie ma po bokach szlufek na niego :) do tego fajne czarne szpilki albo myslalam o szarych pod kolor falbanek :)

Gość GH
brzydka przypomina pajaca w cyrku-totalne bezguscie

"ale same przyznacie ze jest nieco inna ta sukienka i przez to bylam ciekawa Waszego zdania" co rozumiesz piszac,ze ona jest inna.Teraz pelno tego typu letnich sukienek.Sama mam podobna tylko z bawelny tez czarna ale z malutkimi truskawkami,wisniami i bialymi kwiatkami z trzema falbankami w tym samym miejscu co twoje. W pasie mam cieniutka gumke(sciagacz). Bylamw takiej na poprawinach ostatnio:)

Gość hm............................
No wiesz... A jakie ma zadanie ta sukienka? Bo jeśli tylko wisieć na Tobie jak na wieszaku i wyglądać jak worek bez jednego rękawa - to spełnia zadanie. Jeśli natomiast chcesz podkreślić zalety - to na pewno nie... No chyba, że dziewczyna nie ma totalnie talii, bioder i cycków- wtedy kiecka idealna - WSZYSTKO UKRYJE:) jak worek:)

co to za sznurek??? jak u zakonnika wez go zdejmij albo kup jakis inny pasek.. cala sukienka nie zachwyca ale ten sznurek to juz jest po prostu smieszny