Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Festka

Wykup mieszkan za zlotowke-czy mam takie prawo?

Polecane posty

Gość Festka

Wynajmuje mieszkanie od malzenstwa,ktore ma kupe kasy. Maja dom, a ja musze im placic co miesiac 700 zl i placic rachunki. Czy bede miala prawo wykupic to mieszkanie, skoro wynajmuje je jus 3 rok?

Gość Pappo
A niby skąd masz mieć takie prawo???

Gość widzidz ne sgzr
to zart, czy na swiecie na prawde sa tak pindolnieciu ludzie jak ty ?

Gość Festka
Wiele osob tak zrobilo, wiec zastanawiam sie czy moge dac sprawe do sadu i tez wykupic. Wlasciciele meszkania zarabiaja tyle, ze pewnie nawet tego nie odczuja

Gość widzidz ne sgzr
jak do sadu ? no chyba cie pogielo ;/ przeciez to ich wlasnosc i moga z nia robic co chca - teraz tobie wynajmuja i tyle ... rozumiem, ze jakbys miala samochod i jezdzil by nim czesto twoj syn, znaczyoby to ze samochod jest jego :D

Gość Festka
Pisalam juz, ze wiele osob dlugo mieszkalo w nie swoich mieszkaniach i je wykupilo. Pytanie brzmi, czy 3 lata to wystarczajacy okres zamieszkiwania mieszkania. Nie ma nigdzie o tym informacji

Gość purpura_to_moj_płaszcz
pewnie to prowokacja, ale może faktycznie jakiś dureń wyczytał o wykupieniu mieszkania i myśli, że też może:) Umiesz liczyć autorze i logicznie mysleć? Płacisz 700zł miesięcznie . Razy 36 miesięcy daje to kwotę 25200zł. Idąc twoim tokiem rozumowania dopłacasz złotówkę i masz mieszkanie za 25201zł. Po co w takim razie ludzie kupowaliby mieszkania za 300 000zł, skoro można za 20 000?

Gość dziad65
o kurwa co za idiotka masz 0 IQ?

Gość Festka
Przestancie z tym obrazaniem;-( Moja babcia mieszkala 23 lata w jednym mieszkaniu i mogla je wykupic. Czyli ile lat ja musze placic za mieszkanie? Jest warte około 120-130 tys

mieszkanie za 1zl- juz dawno tego nie ma poniewazx uznano to za neizgodne z konstytucja

Gość czarna owca _____________-----
twoja babka mieszkała w zakładowym pewno to mogła wykupić ....a ty mieszkasz w ich PRYWATNYM I MOŻESZ ale cmoknać ich w DOO PE ! BLONDYNKA JESTEŚ ?

Gość ettrrtrttrtyyt
heheh chyba z glowa masz cos nie tak:) dobry lekarz ci sie przyda

Gość a moja babcia mieszkala
55 lat w jednym mieszkaniu (komonalnym) i wykupic nie mogla :P

Gość Ewwwwwww
wykupywac kiedys mozna bylo mieszkania zakladowe, pracownicze, nie wiem jak teraz jest. A ta idiotka chce podawac do sądu ludzi zeby oddali jej swoje wlasnosciowe mieszkanie bo ona trzy lata je wynajmuje:D Podaj podaj, bedą mieli z czego obsmiewac sie ze znajomymi:)

Gość alejaja)))))
ale jaja:D, mieszkania spoldzielcze albo zakladowe mozna bylo kiedys wykupic pod warunkiem ze ty byles glownym najemca czyli umowa byla miedzy toba a zakladem lub spoldzielnia. ty siedzisz w prywatnym mieszkaniu wiec mozesz wlascicieli cmoknac w siedzenie hehe

Gość ndfgjfkdnggj[knf
ty tak serio czy jaja sobie robisz?