Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka wina razy dwa

Zarejestrowałam się wczoraj na portalu randkowym i ...

Polecane posty

Gość rozmontowana***R
no jeden mężny sie znalazł... :p dzięki,,,,mysle ze zlecę to kotom.... ten mysz jest dzielny jak koty mu nie przeszkadzaja :p Jeszcze raz...miłęgo wieczorku papa

Gość rozmontowana***R
wez...nie rozwijaj tej historii,,,ja licze ze jest solo ..:p i tak mam opory ze tam spac...moze przeniose sie pietro nizej ;) byeee 👄

Gość rozmontowana***R
jest kłotnia sorry to były 2 mszy czy kot i mysza...moja siostra sie kłoci ze kot i mysz,,,to teraz..sie tłumacz!

Gość aha ii ach
właśnie jestem na swieżo :D po ogladaniu panów na pewnym portalu, tragedia, wybrałam wiek 35-45, ci po 40 wygladają jak 60-letnie dziadki, faceci trzymają forme i wyglad gdzies chyba do 25 roku życia tylko. :o

Gość rozmontowana***R
juz wiem you tube pomogło;) paaaa

Czasem nie moglam uwierzyc , że męzczyzna który ma 36 lat (tyle miał wpisane ) wyglada na prawie 50 lat. Ale okazuje sie ,że nie tylko kobiety się odmładzają , mężczyni również. Pewien moj "znajomy" z którym sobie czasem piszę nagle odmłodniał o 5 lat przez jedna noc. Pytam co to za elkisir wypił skoro aż tyle mu ubyło. Po małym sledztwie , okazało sie że zakres jego poszukiwan to kobiety młodsze nawet o 20 lat. Widocznie wpisujac swoj prawdziwy wiek, nie miał brania:) A co do błedów ortograficznych. Nie mogę pojac jak mozna robic błąd w nazwie swojej płci "męszczyzna" lub w nazwie czegos co odgrywa w życiu wiekszosci mężczyzn ważną role np łóżko. A prawie zabiło mnie cyt" pacze na twoje zdjecie".

Gość tak z ciekawosci zajrzalam
na jakis serwis randkowy. Nie pali mi sie do poznania faceta, od niedawna jestem po rozwodzie i chce troche odpoczac. Ale kolezanka tak namawiala zeby sobie przejrzec oferty... Niestety, panowie albo palacy (zaznaczylam ze nie toleruje papierosow), albo niewyksztalceni (tez zaznaczylam ze minimum srednie) albo mlodsi o kilkanascie lat (tez zaznaczylam odpowiedni wiek). Szkoda klawiatury zeby odpisac, bo wyraznie podalam swoje kryteria. Oni chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafia. Cale szczescie, ze nie mam parcia na zwiazek bo bym sie chyba zalamala ;) I ze traktuje to z przymruzeniem oka.

Gość rozmontowana***R
ecrivain no chentnie popatżałabych se na twe zdjątko :p

Gość rozmontowana***R
niestety...palny poległy,maliny wyparowaly a miala byc nalewka :( no cóz..zrobilam zupe z dynii...;) na jutro pitrasiłam i cos z cycków kury wymyśle..ale rano...i z głowy znikła mi kotka.niestety jest nipełnosprawna ma 3 łapki...i załoba ogólna... ale,,,poszukiwania zostały rozszerzone i została namierzona na dachu u sąsiada...jak wlazła nie wiem... u mnie zawsze..cos sie dzieje...:p

Gość rozmontowana***R
komu lets teu gooo ....idę do pana myszy :p Kolorowych byee

moje zdjontka som takie, rze nie wiadomi gdzie przód, gdzie tył, gdzie góra, gdzie dół :P Pa pa, myszowych snów

"23.09.2011] 20:29 [zgłoś do usunięcia] tak z ciekawosci zajrzalam na jakis serwis randkowy. Nie pali mi sie do poznania faceta, od niedawna jestem po rozwodzie i chce troche odpoczac. Ale kolezanka tak namawiala zeby sobie przejrzec oferty... Niestety, panowie albo palacy (zaznaczylam ze nie toleruje papierosow), albo niewyksztalceni (tez zaznaczylam ze minimum srednie) albo mlodsi o kilkanascie lat (tez zaznaczylam odpowiedni wiek). Szkoda klawiatury zeby odpisac, bo wyraznie podalam swoje kryteria. Oni chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafia. Cale szczescie, ze nie mam parcia na zwiazek bo bym sie chyba zalamala I ze traktuje to z przymruzeniem oka." Nie wiem jak z wiekiem ale z resztą u mnie by nie było problemów:classic_cool:.A petów nie znosze:O.

"Niestety, panowie albo palacy (zaznaczylam ze nie toleruje papierosow), albo niewyksztalceni (tez zaznaczylam ze minimum srednie) albo mlodsi o kilkanascie lat (tez zaznaczylam odpowiedni wiek). Szkoda klawiatury zeby odpisac, bo wyraznie podalam swoje kryteria. Oni chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafia. Cale szczescie, ze nie mam parcia na zwiazek bo bym sie chyba zalamala I ze traktuje to z przymruzeniem oka." A f dodatku czensto robiom błendy ortograficzne Jakby wogóle do szkoły mnieli pod gurkę. :D (Panie też) Przymrużenie oka to jedyne słuszne podejście. Tak można poznać wspaniałe osoby (a choćby i na kafe się da). Jak i świrów, analfabetów itd.

Gość rozmontowana***R
""""ale zdjencia takowe lubialabym najbardziej ogladac i dniem i noca i nawet pod kocą :p"""""' tak...kot bojowy nie sprawdził sie...spał smacznie obok..ja wstałam a on nadal spał...do diaska miał mnie bronić przed panem mysza :p! milego dnia !u mnie piekna pogoda od rana..szaleje w kuchni i w domu...znaczy sprzątanie :( zeby miec reszte dnai dla siebie byeee 🖐️ p.s a w kwestii netowych znajomosci...to fakt...poznac mozna mega fajowe osoby..ktore potrafia cos nowego i "fajowego' wniesc w nasze zycie...nawet tylko podczas klikania i kiedy dzielą tysiące kilometrów ale tez pelno,,,tez ,,innych osobowosci które na szczęscie mne osobiscie omijają łukiem :p

Zdjęcia takowe, czyli jakowe? :P Kod bojowy sprawdził się. On działał z podejściem psychologicznym. ;)

Gość rozmontowana***R
musiałam odreagowac wrogie towarzystwo które się rozgosciło piętro wyzej...miało byc zdrowo..wiec rowerkiem :p ale..pomiędzy sklepami..i teraz mam 3 sukienki .....trochę biżuterii i bielizny no i kosmetyków...Jak Pan Mysza sprowadzi rodzinkę to zbankrutuję :p p.s odnioslam sukces !!!Zupa dyniowa :p smakowała bardzo..moze powinnam miec knajpe...hmm. :O

Gość rozmontowana***R
zdjęcia mogą byc takowe ze ni góra ni dól..nic nie wiadomo co gdzie i czy to przód czy tył...mi to nie przeszkadza zupełnie,moja prawa półkula mózgowa działa bez zarzutu więc wyobraźnia,intuicja,rytm ,przestrzen i kolory nie sa dla mnie problemem wrecz jestem wyczulona w tym kierunku,wiec nawet li tylko barwna plama będzie ok :)

Zupa dyniowa. Nigdy takowej nie jadłem. Już masz jednego klienta do owej knajpy. Będę płacił zdjęciami. :D Ja jako barwna plama na zdjęciu? :P

Gość rozmontowana***R
"Stanie się to dnia tego, gdy o poranku będą snuły się mgły. Powitają Cię złote słoneczne promyki w białym bezkresie. Będzie zimno, więc dygocąc spotkasz dygocącego człeka. Nie będzie błyskawicy, piorunu pierwszego spojrzenia. Będzie On. Będzie pojawiał się powoli w Twoim życiu. "by Ecrivain :p moze i wrózba dla mnie.,..tylko bardzo sie martwię czy aby on nie będzie zbyt "dygocący":p o to moze mnie zniechęcić :O

Gość rozmontowana***R
z dyni piżmowej...nikt nie wiedziął co to rośnie,..dziwne takie ni dynia ni dzwon,..:p i zaczełam szukac...po necie co to :) Zupa krem koloru zółtego syta do tego czosnek,przyprawy zeby bylo lekko kwasne bo oan jest słodkawa,to nie zadne aj-waj ..wyczytałam ze zdrowe bardzo aaa..i do tego grzanki czosnkowe i serio pycha mniam ;)

Gość rozmontowana***R
oj Ty ...gonisz...wszedzie gdzie sie da zrobić zamęt ....hehe ja tez tak lubie;) umówimy sie kiedys na zadymkę;) na jakimś temacie...?:p

Gość rozmontowana***R
co Ty ,,,mam tak rozwiniętą intuicje i w ogóle,,,czytam z Twojej głowy,,.:p

Gość rozmontowana***R
czytam kolejne strony i sikam... buhaha :p zawodowy jestes!👄

Ale bezedury wypisywałem. Ale może to dlatego, że to były moje urodziny i mój poniekąd zaawansowany wiek wtrącił mnie w szok. :P