Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wierze

koniec swiata- 3 tajemnica fatimska- znaki

Polecane posty

Gość ja wierze

wiem, ze wielu nie wierzy, ale patrzac na to co sie dzieje na swiecie moim zdaniem ciezko jest ingorowac fakt, ze to co zostalo powiedziane ponad 70 lat temu zaczyna sie realizowac. jesli zajrzycie na te strone http://www.wychwalajmy_boga.alleluja.pl/tekst.php?numer=6763 i poczytacie a potem zajrzycie tu http://zmianynaziemi.pl/aktualnosci wtedy od razu widac co sie dzieje. tu troche wiecej szczegolow z przepowiedni dotyczacych katastrof http://www.wychwalajmy_boga.alleluja.pl/tekst.php?numer=6764

Gość aaaaaaaaaaaaah
zgadzam sie cos dziwnego sie dzieje. corka mowila,zec im ksiadz o tym mowil na lekcji

Gość ja wierze
warto o tym poczytac. swiat sie zmienia. a jeszcze wieksze zmiany nadchodza. od dawna sledze rozne strony relacjonujace co sie dzieje na swiecie i ciezko nie wierzyc, ze faktycznie szeroko rozumiany koniec swiata nadchodzi.

Gość to jasne, ja to wiem od dawna
koniec świata juz niedługo... a ci idioci widzieli w ameryce na własne oczy światła na niebie i dalej tłumaczą to sobie "nauką" :O znaki świetlne, we wszystkich przepowiedniach są znaki świetlne na niebie

Gość ja wierze
jednym ze znakow jest przebudzenie sie ziemi, pekniecia w skorupie- w meksyku powstala kilkukilometrowa szczelina w ladzie. innym ze znakow ma byc przebudzenie sie wulkanow- coraz wiecej wulkanow daje o sobie znac, wystarczy poczytac. wystapienie wody z morz i trzesienia ziemi- Chiny, Pakistan, Indie. jak mozna tego nie zauwazac?

Gość aaaaaaaaaaaaah
czy to ma jakiś związek z tym domniemanym końcem świata 19.09.2011 ??

Gość ja wierze
nie, to nie ma zadnego zwiazku z domniemanym koncem swiata:) nie ma tez nic wspolnego z 21.12.2012 :) choc w sumie Matka Swieta powiedzial, ze koniec swiata nastapi w mrozny dzien wiec kto wie.

Gość aaaaaaaaaaaaah
nigdy nie wiadomo,jednak sama widzę jak wiele zlego się dzieje :)

ale w Biblii jest wyraźnie napisane: NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY. Więc nie bedzie to 21.12.1012

Gość ja wierze
nikt nie mowi tu o 21.12.2012 zajrzyjcie na strone ktora podalam "zmiany na swiecie" tam swietnie widac co sie dzieje, jak wszystko sie sprawdza

do tego wojny, konflikty.. nie tylko natura daje o sobie znać, ale i inne wydarzenia na świecie. W dodatku gospodarka światowa leci w dół i nie wiadomo jak i czy w ogóle się podniesie... gospodarka globalna jest na równi pochyłej. Jestem ekonomistka, wiem co mowie.

Gość ja wierze
kiedys slyszalam fajna audycje o jezdzcach apokalipsy. etap wojny juz sie zaczal, coraz wiecej narodow walczy nie tyle miedzy soba co prowadzac wojny domowe, miedzy ludzmi nie ma przyjazni, wystepuja przeciw sobie, nastepuja przewroty rewolucje, somalia umiera. nastepna jest zaraza i teraz coraz wiecej jest ptasich i nnych gryp, zwierzata masowo umieraja, ostatnio w izraelu cala plaza uslana byla delfinami i rybami, w niemczech ulice pokryte sa martwymi ptakami. nastepny jest glod, juz teraz craz wiecej krajow cierpi z powodu braku zywnosci, umieraja kolejne gatunki zwierzat i roslin, afryka gloduje. a na koniec smierc i chaos.

Gość fgdjkfget434534
ja tam nie wiem ale czytałem że pierwszym znakiem będzie ten że się zwierzęta krwią zaczną pocić.... ale czasami mam też wrażenie że to wszystko jest zmyślane żeby wystraszyć ludzkość....przecież takie rzeczy działy się od zawsze i będą się działy...

Gość fgdjkfget434534
Według mnie zwyczajnie ludzie sami sobie zgotują koniec świata swoją "mądrością" i przeciwstawianiem się prawom przyrody, udoskonalaniem natury. Cywilizacja zginie na skutek bezmyślnych zachowań, typu wycinanie lasów równikowych, zaśmiecanie środowiska, zatruwanie wody, wytwarzanie sztucznych substancji które potem spożywamy. Niszczymy zdrowie, środowisko, doprowadzamy do zmian klimatycznych, trąb powietrznych , tsunami, suszy i powodzi. Czego więcej trzeba? No chyba, ze jeszcze jakiś fajny wirus się zmutuje i zabije większość ludzkości tej wychowanej na antybiotykach. No i wszystko zacznie się od początku. W starożytności ginęły całe cywilizacje.

Gość gdfghj
zanim przyjdzie koniec świata będzie jeszcze wcześniej III WŚ 🖐️

Gość ja wierze
slyszeliscie o aluminium puszczanym w atmosfere? w niektorych rejonach stanow zjednoczonych stezenie aluminium w wodzie wzroslo nawet do 6000 razy ponad norme!

Gość ja wierze
poniewaz jesli wierzysz w Boga( zakladajac, ze wierzysz) to latwiej sie na to przygotowac. poza tym polecam poczytanie materialow pod linkami ktore podalam, duzo latwiej uwierzyc i sie przygotowac.

ale przeciez to jest straszne??? kto chce o tym myśleć? nie mogę ży z taką myślą...ja nie oglądam wiadomości, bo mnie to przeraża. nie wiem jak waszym zdaniem mozna się przygotować na to...:/

Gość ja wierze
najlepiej poprzez modlitwe, to opcja najlepsza dla mnie bo jestem osoba wierzaca.

Gość taka ta czarna
rzeczywiście wszystko widać jak na dłoni !

Gość ja wierze
czy ktos zajrzal do linkow ktore podalam?

Gość mmmmmmmmmmmm7
WIRUS NA STRONIE UWAGA!!!!!!

Gość ja wierze
i po co siejesz takie ploty? co ci to daje? takie soby jak ty sa zwyczajnie smutne. te linki moga okazac sie przydatne jesli ktos chce poglebic swoja wiedze wiec prosze, nie strasz innych.

ja wierzę- zaraz poczytam :) tak do porannej kawy ;) to jasne, ja to wiem od dawna- czytałam właśnie niedawno ciekawy artykuł w czasopiśmie "Uwarzam rze" i tam był artykuł na temat kryzysu światowego i długu, wielu wybitnych ekonomistów sugeruje, że Stany Zjednoczone są już tak zadłużone, że nie podniosą się z tego i państwo upadnie jak wieki temu Cesarstwo Rzymskie.. Ja nie wiem co myśleć na temat końca świata, wierzę ze kiedyś bedzie ale kiedy..

Gość ja wierze
ja osobiscie wierze, ze nastapi koniec swiata ale nie jako koniec ostateczny a jako koniec swiata ktory znamy. nastapia wielkie zmiany i wielu ludzi zginie a ludzkosc juz nigdy nie bedzie taka sama. masz racje, stay zjednoczone upadna, widac to nawet patrzac na migracje. miasta pustoszeja, bezrobocie wzrasta, dlug jest juz nie do ogarniecia. moim zdaniem jedyne co pozostanie stanom to otwarta wojna i mam wrazenie, ze moze byc to wojna nuklearna. to co jeszcze swiadczy o potedze stanow to wlasnie armia i uzbrojenie. moim zdaniem wlasnie ten atut jako ostanie kolo ratunkowe wykorzystaja. zaczeli od "misji pokojowych" skoncza na otwartej wojnie przeciw innemu mocarstwu. rosjanie juz otwarcie przyznaja ze zaczeli zbrojenia, chiny buduja flote. to o czyms swiadczy.

Gość mmmmmmmmmmmm7
HTTP://WEBMASTER.CHRZESCIJANIN.PL/BANNER/LINKVAL.GIF ADRES IP : 195.149.227.239 ADRES ZABLOKOWANY I NIE ROZSYŁAJ WIRUSÓW PAJACU

Gość mmmmmmmmmmmm7
ja wierze to tyczy sie twojej osoby

Chiny mysle ze będą miały spory udział swoj jesli jakieś tego typu wydarzenia nastąpią typu konflikt zbrojny. To najwieksza bodaj potega aktualnie. Ale czy Stany zdecydowalyby sie na wojne nuklearna? Hmm, sama nie wiem.. W kazdym razie spoleczenstwo jest tam bardzo niezadowolone, rosnie fala protestów, gospodarka upada no i Obamę popiera coraz mniej Amerykanów, w tej chwili ok 40%

Gość ja wierze
mmmmmmm nie rozsylam wirusow, korzystam z tych stron kazdego dnia i poki co u mnie wirusa nie ma.