Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaminia

testy krwi beta hcg wiarygodne?

Polecane posty

Gość kaminia

Witam. dzis byłam na badaniu krwi beta hcg i wynik mi wyszdł 2244,26 w ktorym tygodniu ciazy jestem i czy aby napewno jestem w ciazy?

Gość oooooo,,,ooooo
jeden topik ci mało idiotko?????????????????????????????????????????????????????????? wypierdlaj jak sobie sama nie potarfisz sprawdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak, to ciąża, ale hcg nie określi dokładnego tygodnia ciąży. Od tego jest usg. Hcg ma na celu sprawdzenie, czy ciąża rozwija się prawidłowo, więc wynik należy powtórzyć po 48h

Gość sfino
DO OOOOOO! wypierdalać to sobie smarkulo mozesz ty... jezeli jestes tak tepa i uposledzona ze czytac nie umiesz to spieprzaj skad twoja wypowiedz gowniaro jest mi zbedna.

Gość julkajulka33
ty autorko moze zajmij sie szukaniem potrzebnych ci informacji zamiast siedziec i bluzgac na lewo i prawo:O patologia, bez kitu:O wstyd ze takie prymitywne cos bedzie mialo dziecko:O

Gość sfino
NIE TYLKO PATOLOGA ALE GORZEJ ZE PSYCHOPATKA WIEC SPADAJ I NIE POKAZUJ SIE TU WIECEJ.

Gość julkajulka33
lecz sie kretynko, lecz! podejrzewam,ze jest duza szansa ze urodzisz takiego samego debila ja ty:O

Gość sfino
TY MENDO JEDNA DO MNIE TO MOZESZ SIE CZEPIAC ALE WARA IDIOTKO OD MOJEGO DZIECKA .... DEBILKA TO JESTES TY I MAM NADZIEJE ZE URODZISZ ZDROWE DZIECI BO JAK ODZIEDZICZA TEPOTE PO TOBIE TO WIAOMO BEDZIE PRZYNAJMNIEJ DLACZEGO JEST TAKI PRZYOST LUDZI KTORYM ZOSTAJE LAZENIE PO SMIETNIKACH. WG. MNIE ROZMAWA SKONCZONA A JEZELI TY JESTES KOLEJNA 13 LATKA NA FORUM TO BEDZIESZ TO DALEJ CIAGNAC. ZEGNAM

ty się autorko tak nie wkurzaj, nie w twoim stanie. Tak jestes w ciąży, ale faktycznie nie rozumiem po licho zakladać kilka topików o tym samym.

Gość julkajulka33
juz?? to spierdalaj:D

Gość haahahahahahahahaha
uważaj tępa kurwo bo jeszcze poronisz tego bachora:D:D:D:D

Gość sfino
PRZEPRASZAM OSOBY KTORE JAK TU WESZLY TO PEWNIE SIE PRZERAZILY ALE NAPRAWDE NIE MOGE ZNIESC JEZELI PO DLUGIM STARANIU JAKIES DZIECIAKI BEDA MI MOWIC O PORONIENIU BADZ WYZYWALY MALEGO SZKRABA KTORY NIE JEST NICZEMU WINNY A JA NIE PROSILAM WAS WSZYSTKICH O OCENE MNIE TYLKO WYPOWIEDZI NA TEMAT ALE WIDAC Z TYCH ODPOWIEDZI U TAKICH OSOB JAK WY NIE MOGE JEJ UZYSKAC BO SAME PEWNIE NIE WIECIE. CHCE JESZCZE DODAC ZE JA ZNALAZLAM TE WYNIKI WCZESNIEJ ALE WACHALAM SIE MIEDZY 4-5 MIESIACEM LECZ JEDNAK SIE OKAZALO ZE 6 ;) a wyzwiska byly nie na miejscu.

Gość Różankaaa
sama wyzywasz:O zamiast olac :O

Gość haahahahahahahahaha
4-5 miesiacem? to jakis zjeb a nie bachor:Dmoze kosmita:D

Gość sfino
przepraszam miało być tygodniem.... mozesz nie czepiac sie szczegółów.. ale nie moge zniesc ze dzieci takie male i niewinne wyzywasz od bachorów naprawde wspołczuje twojemu dziecku jesli tak do niego sie zwracasz.

Gość oooooo,,,ooooo
co kurwo? teraz taka grzeczna sie zrobilas? trzymaj morde klapku:D