Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskawioleczka

Ile z Was kochane miały pomimo ciąży krwawienie w dniu...

Polecane posty

Gość ciekawskawioleczka

okresu? Pytam z ciekawosci by rozwiac watpliwosci wielu osob. jak tak naprawde czesto sie to zdarza? slyszalam ze czesciej niz nam sie wydaje

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
zdarza się ale wtedy ciaza od samego poczatku pod wieksza kontrola, bo świadczy o spadku progesteronu odpowiedzialnego za utrzymanie ciązy

Gość ciekawskawioleczka
yhym a ktora z Was tak miala? Ja czytalam ze krwawienie moze pojawic sie nawet do 3 miesiaca ciazy w terminach miesiaczki i oznacza nie nizszy poziom hormonu a "wariacje" organozmu na nowa sytucje. jak bylo u Was?

Gość ciekawskawioleczka
nikt więcej się nie wypowie :( kurcze tyle tu mamus, kochane jak tak nie mialyscie to piszcie nie, jak mialyscie to tak i wystarczy- statystyki sa potrzebne :P

Gość a to się zdarza często
Polecam Ci program na kanale TLC pt. " Ciąża z zaskoczenia". Tam większość kobiet ma miesiączkę do porodu. Jednak nie jest to prawidłowe

Gość kojejna niedojrzala ...
pewnie dostalas ciote ze 100 razy a nadal myslisz ze w ciazy jestes i potwierdzenia tego stanu na sile po kafe szukasz ;/ malolaty nie dawajcie d a nie bedzie takich dylamatow!

ja tak miałam przez pierwsze dwa miesiące w dniu gdy nie będąc w ciazy mnialam miesiaczke mialam lekkie krwawienie takie minimalne kilka plam na wkładce co trwało około godziny i przechodziło dwa razy tak miałam i ginka po ustaleniu ze z ciaza wszystko ok powiedziala ze czasem tak sie do 3 miesiecy zdarza jak organizm nie dokonca jeszcae przestawia sie na ciaze ale trzeba to koniecznie konsultowac z lekarzem!!