Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmel20

dieta warzywno-owocowa

Polecane posty

Gość karmel20
Dzisiaj mój 12 dzień. :) Ugotowałam zupę (kapuśniak ) ale była taka okropna że wylądowała w ubikacji. Sniadanie: sałatka z ogórków Obiad: Kapusta kiszona.. GreJFRUt Właśnie ide wszamać jabłko. a na kolacje pewnie sałatka. z pomidorków, papryki, ogorków kiszonych ;) Widze że nikt nie zainteresowany do przyłączenia się?::(

Gość na diecie Magdy
nikt, bo nikt nie chce umrzeć śmiercią głodową...

Gość zyczliwa wredota
karmel dlaczego nie odnioslas sie do mojego zarzutu ze prowadzisz swoja wlasna diete glodowkowa pod nazwa znanej leczniczej diety w-o? jakie jest twoje stanowisko? czy uwazasz ze prowadzisz oczyszczanie wg zasad dr Dabrowskiej, czy przyznajesz ze uzywasz pomylkowo znanej nazwy? Jakbym poszla spiewac w parku a na osiedlu rozkleilabym plakaty " Kocert Kasi Nosowskiej" to przyszlaby po mnie policja i placilabym kupe kasy za uzywanie bezprawnie nazwiska oraz narazilabym wiele ludzi na to ze wprowadzam ich w blad

Gość karmel20
A co ja niby robie źle? Wiecej warzyw nie zmieszcze bo ile można jesć?

Gość zyczliwa wredota
moja droga nie jestem ksiedzem. Nie powiem ci co robisz zle, a co dobrze. Chodzi mi tylko o to, ze wybralas sobie konkretna nazwe, nie wiedzac, co za nia stoi i sygnujesz ta nazwa swoja autorska glodowke. http://dobra-dieta.net/przepisy-diety/14-dni-diety To tylko jeden z mnostwa linkow w necie. Jesli to czytasz i nadal mowisz " tyle nie zmieszcze bo ile mozna jesc" to ja moge sie domyslac tylko ze : - albo chcesz schudnac za wszelka cene, nie patrzac na to jakie deficyty w organizmie spowodujesz - i nie bardzo zalezy ci na oczyszczaniu i leczeniu schorzen (czemu sluzy dieta w-o) - albo masz w sobie jakies tendencje, ktore moga prowadzic do anoreksji - albo jestes mega mlodziutenka dziewczyna i nie bardzo wiesz jakie kuku mozna sobie zrobic jedzac lub nie jedzac No i przyznaj- kupa roboty z ta dieta warzywno owocowa. Tyle warzyw obrobic przez 6 tygodni. To chyba kilkadziesiat kilogramow.

Gość karmel20
życzliwa wredota Zależy mi na schudnięciu nie na leczeniu schorzeń bo takich nie posiadam. i jesli juz jem to nie po jednej sztuce. a całym półmisku.:)

Gość weac
Karmel a ja sie zgadzam z zyczliwą wredota też jestem na tej diecie . Każdy posiłek musi zawierać około 7 rodzajów warzyw a nie sałatke z pomidora w ten sposób nabawisz sie braków w organizmie ta dieta to nie jest koncert życzeń i nie ma z nią żartów a poza tym to jest dieta głównie oczyszczająca a utrata kilogramów to jej skutek uboczny aczkolwiek mile widziany. Pomyślałaś o tym że jakaś nastolatka przeczyta i bez zastanowienia też zacznie sie tą głodówką odchudzać, więc nie pisz że jesteś na diecie dr Dąbrowskiej bo na niej nie jesteś i nie burz sie jak ktoś ci chce doradzić. Pozdrawiam

karmel20. twoja odpowiedz podsumowac mozna prostackim powiedzonkiem : mowisz do slupa i slup jak du.. Juz dobrze. Glodujesz i podszywasz sie pod cos o czym nie masz pojecia. Albo dobrze wychodzi ci udawanie kiepika albo... Jedz swoja miseczke ogorkow.