Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pracapracapraca

pakowanie slodyczy-niemcy

Polecane posty

Go艣膰 pracapracapraca

pracowal ktos? bardzo ciezka praca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fara88
ja cho膰 bym g艂odowa艂a ale do niemc贸w pracowa膰 bym nie posz艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracapracapraca
widocznie nie stoisz pod sciana tak jak ja:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolekczek
a co to za praca,pokaz ogloszenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfdfdfdfdfdf
pakowanie s艂odyczy raczej bedzie niezbyt ci臋偶k膮 prac膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracapracapraca
widzialam takie ogloszenie w sierpniu.teraz juz jest nieaktualne,niestety w sierpniu nie moglam jechac. poza tym wymagali samochodu bo trzeba bylo tam dojechac. a ja nie mam prawka:-( ogloszenie bylo na stronie gazeta.praca.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddeeedddeeef
To teraz pakowanie kutasa nazywa si臋 pakowaniem s艂odyczy? Uwaga!!! To nab贸r do burdelu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja bym pojecha艂a do jakiegos pakowania. JAKIEGOKOLWIEK. Ale ci膮gle mam og艂oszenia takie dziwne - jedna firma ci膮gle - jedna i ta sama. A ja nie chc臋. Tam nie. Co艣 mniejszego. Chocia偶 ...r贸偶nie te偶 mo偶e aczkolwiek nie powinni mnie molestowa膰 za bardzo. Teatr w ubikacji mam ograny - ten brat wymy艣li艂 teatr 偶eby odej艣膰 albo Iwonka to wymy艣li艂a bo te偶 to zna艂a. Matka sprz膮taczka szkolna to byla to wiedzia艂a o teatrze na pewno. I czy by im pozwoli艂 odej艣膰 teatrem. Tylko zdj臋cia. No to dobra. Brody ON IM PRZYNI脫S艁. On powiedzia艂 chyba - broda wam wystarczy, ale zdj臋cia do szefa musz臋 mie膰 - w razie co kto艣 im zrobi艂 na dowidzenia - wyg艂upiali si臋, 偶e wy偶ej. No i widzicie - to by艂y moralne i mog艂y si臋 wynie艣膰. Kiedy to trzeba w ubikacji i za艂o偶y艂y w tej ubikacji w takim razie i brody i penisy bo z samych br贸d by im dalej pasowa艂o i z tymi zdj臋ciami. Tych zdj臋膰 nie by艂o - takie tam 艣w. Mi艂o艂aj. No i problem si臋 zrobi艂 WIELKI i tyle. I co poza tym? No jako艣 tak si臋 same zaburzy艂y i powiedzia艂 , 偶e w sumie pasowa艂oby odej艣膰 w spos贸b opisany + czas trwania teatru - 45 minut i tyle. Znaczy chyba AKT jeden tyle trwa a w szkole te偶 i tyle lekcja. No to takie co艣. I dwie wersje 偶ycia - 偶ycie to teatr - ludzie to aktorzy bo aktorem mo偶e by膰 ka偶dy, a ja mam roslin臋 i zwierz臋 i biologa - pierwsi aktorzy to ro艣liny , drudzy zwierzeta, cz艂owiek na ko艅cu niczym B贸g bo powiedz膮, 偶e cz艂owiek tylko aktor bo ro艣liny i zwierzeta nie s膮 poruszane Bogiem. Nie? A cz艂owiek jest? Te偶 nie jest. Dusza sama z siebie robi co chce i tyle. Ja by艂am dusz膮 to ja wiem jak to jest. A ro艣liny i zwierz臋ta porusza wiatr, a cz艂owiek musi sie naje艣膰. A gdzie jest dusza cz艂owieka? Mo偶e takie co艣 - gdzie ona jest i tyle? Widzia艂 ja kto艣? Ja by艂am dusz膮 to wiem co to jest, ale normalnie ludzie nie wierz膮 w dusze i co robi膰? Co z tym robi膰? I tyle :(

Udost臋pnij ten post

Albo np. scena jest z czego? Z DESEK. No to co? To z ro艣lin. Z pierwszych aktor贸w jest scena w teatrze. Bo ja uwa偶am, 偶e 偶ycie to toaleta i tylko toalet膮 mo偶na do czegos doj艣膰 i tyle. I co mi kto艣 zrobi? I ja mam racj臋. I JA MAM RACJ臉 i tyle. A mo偶e nie? A np. TLEN sk膮d bierzemy tlen 偶eby m贸c wzi膮膰 udzia艂 w przedstawieniu, nie? TEN co - zabieramy ze sob膮 w torebkach? A jedzenie? Mo偶e zabieramy jedzenie i picie do teatru bardziej ni偶 butle tlenowe. Kto wie?

Udost臋pnij ten post

Pakowanie s艂odyczy to praca na tasmie. TASMOWA ROBOTA. Nie to, 偶e chce ale co mi zosta艂o. Musia艂abym i艣膰 wy偶ej. Nie mam si艂y. Tyle si臋 napracowa艂am, 偶e nie mam si艂y i tyle. I koniec. Co jeszcze? Do szko艂y to bym posz艂a, ale wiecie jakby znowu sprz膮taczka by艂a powy偶ej mnie? I tyle w sumie. Co jeszcze napisa膰? Nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja bym posz艂a wy偶ej ale te siostry tak sko艅czy艂y, 偶e szkoda gada膰. Bo jednej facet sie straci艂 w 艣redniej szkole. Nic tylko go kropn臋艂a. A kropn臋艂a go? No ja jej za rek臋 nie z艂apa艂am. Pewnego dnia pok艂贸cili si臋 i wi臋cej nie przyszed艂. Co wy na to? Taki facet. A mnie si臋 on nie podoba艂. Ja si臋 tam w og贸le t膮 lask膮 nie interesowa艂am, ale on mojego zaufania nie budzi艂. Odradzi艂abym go jej. Jedynie wygl膮d i tyle. A ja? Czy ja nie mog艂am trafi膰 do jakiej艣 MI艁EJ pracy fizycznej, gdzie mog艂abym sie realizowac jako...poetka. Cho膰 nie by艂o na pocz膮tku najgorzej. Tylko mia艂am zostawi膰 toalet臋 bo tam by艂 teatr i po prostu nie korzysta膰 w og贸le z ubikacji bo 藕le korzysta艂am. Taka scena - kamieniem wyrobiona, a ja tu taki teatr. Ale tego teatru nikt nie doceni艂 i tyle :( Ka偶dy si臋 teatr liczy艂 bardziej ni偶 m贸j. No i koniec :( A ten brat wiecie -wielki papie偶 Polak - Polsk膮 pomiecie , wszystkim. Matk臋 zabije, ale nic z艂ego nie powie na rodzin臋. Nic. ANI S艁OWA Z艁EGO. Nic. I ka偶d膮 bab膮 musi rz膮dzi膰, ale tak poniewiera , 偶e co艣 strasznego. Za brak 2 j臋zyk贸w obcych i tyle. Znajomo艣ci 2 j臋zyk贸w obcych. Sam w pracy od s膮siad贸w, ale ty bez 2 j臋zyk贸w obcych po prostu nie dorastasz JEMU do pi臋t. I tyle. Nie jego matce, ale JEMU po tym Goethe i tyle. Ach powiem - nim si臋 nie warto w og贸le interesowa膰. A on powinien tak samo my艣le膰, ale on si臋 interesuje wszystkim. Znaczymi wszystkimi babami bo facetami to nie za bardzo. No c贸z... pewnego dnia powiem, 偶e mia艂 si臋 bardziej interesowa膰 facetami z tym paszportem niemieckim. A tak? I wiecie moja wina - czemu si臋 nie zainteresowa艂 , 偶e pracowa艂 na budowie. No nie wiem... nie mia艂am towarzystwa by si臋 zaj膮膰 tym problemem. Poza tym na 3 miechy tam by艂am. Po co mi taka wiedza - a wiedza o toalecie? Bez wiedzy o toalety to bez sensu. A poza tym? Czy cz艂owiek nie mo偶e si臋 poprawi膰? Mo偶e akurat si臋 poprawi艂. Cho膰 na pierwszy rzut oka PO TAKIEJ WIADOMO艢CI, 偶e pracowa艂 na budowach oraz w szklarni nale偶a艂o go skre艣lic i tyle. A tu? No miesi膮c czasu mieli, 偶eby ZA TO mnie skre艣li膰, ale musia艂abym to wiedzie膰. A tak? Jaki艣 go艣膰 i tyle... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Kitsune
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Namiar na dillera i ile dajesz. B艁AGAM !

Udost臋pnij ten post

Tak to teraz wygl膮da wiecie - te moje siostry jeszcze. Ale tak si臋 zajecha膰. Ja tylko 1 b艂膮d pope艂ni艂am w zyciu. Posz艂am do szkoly gdzie profesor z uczelni zna艂 dyrektorke lub odwrotnie i tyle. A w tym domku to gdyby mnie skreslili za 艂azienk臋 to maj膮 racj臋 chocia偶 ... tyle ile. Ale zacz臋艂o sie od? JEDZENIA i tyle. Nie bo od ubrania - nie bo od jedzenia. Od razu nie by艂o miejsca w lod贸wce. To od ubrania nie zale偶a艂o wcale. Nie to 偶e sie rzuca艂am bo si臋 nie rzuca艂am, ale... a to co w 艂azience to ich te偶 nie powinno obchodzi膰. Baba mia艂a brode i penisa i tyle dla mnie znaczy艂a. Reszta mia艂a siekiery do 艣cinania drzewa. Iwonka te偶 mia艂a brod臋 i penisa - c贸rka sprz膮taczki wy偶ej ode mnie i 艣miech. No ale gdzie jest ta sprz膮taczka? Zosta艂a sprz膮tni臋ta i ca艂a rodzina te偶. I tyle. I ta Iwonka pasuje na sprz膮taczk臋. Z t膮 brod膮 i penisem tyle i koniec. A tu? 呕ona dyektora banku si臋 dowiem - od klejnotki. NA SZCZ臉SCIE ginekologa i wiecie... no takie ma艂zenstwo jak tej kole偶anki , ale ona urodzi艂a, ojciec odda艂 do adopcji dziecko swoje - cos w tym stylu to jest. No ale mia艂a by膰 praca w banku. Bo to tak pasuje 偶ona dyrektora banku nie dosta艂a pracy w banku, a WREDNA klejnotka dobrze wie, 偶e sprz膮ta膰 jej si臋 nie chcia艂o bo ze sprz膮tania by dosta艂a - ona nie dosta艂a bo matura - tej nikt nie powiedzia艂 albo nie chcia艂a bo c贸rka sprz膮taczki. Nie wiem - to ju偶 mnie nie obchodzi, ale taka wredna jest klejnotka bo mog艂aby jej pom贸c i pomo偶e, a ja na jej miejsce i sobie rad藕 mi powiedz膮 - znaczy licz podatki. Bo powinnam z miejsca policzy膰. I bym policzy艂a, ale nie znam holenderskiego - tam rubryki i ju偶 licz臋 podatki. Wielka rzecz. Tylko troch臋 wyt艂umaczy膰 - to z tym , to z tamtym. Wielka filozofia.

Udost臋pnij ten post

Wiecie jak wesz艂am to mnie NA WEJ艢CIE wypalali bo widz臋, ale wszystko na mnie. No to taki pocz膮tek, a dalej? A w pracy to samo. A mia艂am zgasic ubikacj臋 i przenie艣膰 si臋 do innej pracy, 偶e nie ma 艣wiat艂a w ubikacji jak tam id臋 i si臋 boj臋, 偶e kto艣 si臋 czai w 艣rodku. I chc臋 odej艣膰 na dni贸wki. Po 1 dniu TYLE MIA艁AM powiedzie膰 i jestem tam do dzi艣, a ja? Tylko tyle, a tak? :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja sobie sama jestem CHYBA winna w tej szkole pierwszej bo te sprz膮taczki m贸wi艂y, 偶e wchodz膮 na scen臋 , przebieraj膮 si臋 za faceta - dopinaj膮 sobie brode i penisa i id膮 艣cinac las. I ja PODOBNO gra艂am w takiej sztuce i czy nie chcia艂abym tego zagra膰 z nimi i nauczyciele graj膮 i dyrekcja przychodzi te偶 gra... a ja powiedzia艂am - przepraszam bardzo, ale ja chyba pomyli艂am dzi艣 miejsce pracy... czy ja mam halucynacje? A one to dobrze sobie tak pogra膰 w przdestawieniach - cz艂owiek sie odrywa od 偶ycia i JEDYNE CO MIA艁AM mi powiedz膮 bo widzia艂y, 偶e te偶 mam za swoje to przynie艣 im jaki艣 scenariusz teatralny. Czasem sztuki dla dzieci - po lekcjach, sala by艂a, mikrofon nawet - kiedy艣 nie mia艂y, p贸zniej by艂... no ale ja nie - no to nie ma sta艂ej pracy. I widzicie - od razu 藕le zacz臋艂am. I to z uczelni taka szko艂a ja se mysla艂am. Ja nie mog臋 - a wszyscy lali gdzie ja polaz艂am. A w tej Holandii to samo :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie jedyny plus z tych braci to to ze mam matk臋, rodzine, rodow贸d, 偶e wiem co zrobi艂am 偶le, jeszcze bardziej niz przed tymi wyjazdami 偶a艂uje , 偶e posz艂am do liceum - z prac膮 sta艂膮 r贸znie mog艂o byc ale takie upodlenie cz艂owieka to co艣 strasznego i tyle. Ta Ilona te偶 obrzydliwa , zna膰 nie chce NIGDY i tyle. To chyba oczywiste. Jej m臋偶a tak偶e i tyle. W Polsce mog艂abym robic BYLE CO ale nie zale偶y mi. Jak rok temu - zalezy mi wy艂膮cznie na pieni膮dzach. Na niczym wi臋cej. A jesli o upodlenie cz艂owieka to zostawiam je waszystkim Polakom. Bo wiecie - ja potrafie si臋 bra膰 w gar艣膰 strasznie, a wy tylko niszczy膰. I teraz dlaczego ta jedna laska zniszczy艂a mi pude艂ko na jedzenie jesli nie gasi艂am SAMA OD SIEBIE 艣wiat艂a w ubikacji. Bez sensu i tyle. Ale gdzie indziej obserwow艂am 艣wiat艂o i te偶 mog臋 by膰. Zeby nie by艂o, 偶e sta艂am o ubikacj臋 NIE WIADOMO PO CO. I s艂uszna uwaga :(

Udost臋pnij ten post

W pierwszej pracy stawiam, 偶e baba wybi艂a chyba z 6 sprz膮taczek w szkole i uciek艂a z Polski z brod膮 i penisem je wybi艂a i przez to mnie nienawidzi艂a, 偶e tak sprz膮ta艂am. I zawsze pod艂oge myli KRETEM. Jak Stanis艂aw August wybija艂 sprz膮taczki to ona si臋 przebra艂a za drwala i wybi艂a wszystkie sprz膮taczki bo nie chcia艂y jej przyj膮膰 bo moralna i nie chcia艂a gra膰 w teatrach. I tak wyjecha艂a. Ta baba jest tak straszna, 偶e to sie opisa膰 nie da. Taki zb贸j. I to jest dziewczyna mojego brata. Lat 50 mo偶e? Tak akurat. Zawsze lubi艂 10 lat starsze. Co艣 oko艂o tego. 6 sprz膮teczek tylko broda i penis i nie wida膰. Bo po Iwonce ju偶 wida膰 czego si臋 dopu艣ci艂a i PRZEZ TO ta Iwonka mog艂a by膰 bo matka sprz膮taczka i si臋 z ni膮 rozumia艂am. Ale ja to nie - ja mia艂am wszystko z艂e. Co艣 takiego :(

Udost臋pnij ten post

i si臋 z ni膮 rozumia艂a ona i tyle. I wiecie ta moja siostra bank sprz膮ta艂a PO STUDIACH a ja nie chc臋 i艣膰 do banku mi powiedz膮. Ona mia艂a mie膰 BROD臉 I PENISA jeszcze jak sprz膮ta艂a i jest tam do dzi艣. A nie mia艂a tej brody i penisa i po niej. TYLKO TYLE :( Bo jedyne zaj臋cie kt贸re ma sens w 偶yciu to wycina膰 las 偶eby by艂o co je艣膰. Zapytajcie Anglik贸w. Tak ich kochacie... a ja nie. ja kocham ostatniego kr贸la Polski. Kogo艣 trzeba kocha膰. Ale m贸g艂by si臋 nie leni膰 i komu艣 艂eb urwa膰. Mnie sie dowiem. Mnie nie urwie bo ja jestem jego poddana i mam bardzo 艂adny charakter pisma. I zawsze jak b臋dzie mi chcia艂 urwa膰 艂eb to uratuje mnie charakter pisma i bujna wyobra藕nia. Kt贸ra sie zapytaj膮? Ja mam tylko 1 wyobra偶ni臋 i tyle. I tyle. Ka偶da uczciwa kobieta ma 1 wyobra藕ni臋, a dziwki maj膮 te偶 1 ale na dole lub dwie lub wcale. A normalnie i facet te偶 i kobieta ma 1 wyobra藕ni臋.

Udost臋pnij ten post

I co? Bo wszyscy na mnie, 偶e posz艂am do s膮du o mobbing w 2005 roku i lej膮 ze mnie. Ja mog艂am i艣膰 od razu w 2000 roku tylko tego nie by艂o. Jakies teatry w szkole - po roku posz艂am. No ale... rok za d艂ugo. Bo s膮 szko艂y i teatry. I zatrudni艂am sie w teatrze. Takie ksia偶ki w szkole? Ja do dzi艣 ich do pierdla mog臋 wsadzi膰 za to, 偶e mnie oszukiwali, poniewierali. Ja nie wiem co to by艂o, ale ja p艂aka艂am przez te sprz膮taczki. Jedynie z ich powodu siedzia艂am do konca roku szkolnego - takie obrzydliwe zera. Bo my艣la艂y, 偶e durna , p贸zniej zacz臋艂y sie ba膰 i tyle z ca艂o艣ci. A ile jest tragedii m艂odych nauczycielek z powodu sprz膮taczek. A ta kole偶anka z ma艂ym dzieckiem co sie powiesi艂a - to si臋 jeszcze oka偶e co to sie sta艂o, ze ojciec dziecka odda艂 je do adopcji, a to s膮 skomplikowane rzeczy - ja nic nie napisz臋 wi臋cej i tyle.

Udost臋pnij ten post

One chyba chcia艂y brac to dziecko tej kole偶anki w szkole - takie rzeczy to by艂y i przysz艂a i pilnowa艂a 偶eby nikt nie dosta艂 dziecka. Ja te偶. Po co mi dziecko? Swietnie sobie radzi艂am bez dziecka te偶 i tyle. A nawet jakby wzi臋li to i tak jedynie po to, 偶eby dowali膰 i tyle. I tak przepad艂am - ta robi艂a doktorat, ta ze studi贸w MIA艁A ROBI膯 - nie mia艂a dzieci, mo偶eby zasz艂a a tak? Cho膰 podobno w ci膮偶y si臋 powiesi艂a. I po niej uwa偶ali. Te偶 nie po niej, ale ile gorzej i tak dalej.. takie rzeczy :( No i wiecie przysz艂am - sni艂o mi sie - czy co艣 si臋 sta艂o tutaj? Nie nic. No 艣winie. Albo ma艂py. Teraz to juz chyba ma艂py - ma艂py i ma艂piszony... :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie najgorsze jest to 偶e ja przepad艂am w tej pierwzej szkole WY艁膭CZNIE podr臋cznikiem szkolnym. WY艁膭CZNIE tym. A przecie偶 zeszyty by艂y, zbiera艂am. G艂upie podr臋czniki, narzucone przez dyr臋 i przegra艂am. A sytuacja by艂a taka wiecie, 偶e no nic nie mia艂am do powiedzenia, a angielski nie. I wiecie czemu? Bo si臋 w艂a艣nie bali Poniatowskiego. Bo ja tego nie rozumia艂am - tyle wakat贸w i nie wiecie. Bo ja nawet prosi艂am o tablice, gazetki zrobi膰. Nie. Dziwne, nie? To ty wychowawstwo, 2 fakultety, a tablicy na gazetk臋? Nie. Bez sensu :(

Udost臋pnij ten post

Ksi膮zki nie by艂y g艂upie ale by艂y z艂e i przciez mo偶na by艂o je poprawi膰. Nie. I tyle. Ja sie nie dam. Po prostu taki m艂yn si臋 zrobi艂 , ze NIC mi nie umia艂y zrobi膰. A jakbym nie zmieni艂a adresu? To zab贸jstwo. Sprz膮taczki by mnie sprz膮tn臋艂y, a tak? Pewnie jedna nauczycielka w 2 szkole mia艂a matk臋 sprz膮taczk臋 szkoln膮 i TO PASUJE i tak ocala艂am bo powiedzia艂y o teatrze. O rzezi w mojej miejscowo艣ci wiedzia艂y. I tak si臋 zacz臋艂a reforma szkolnictwa, 偶e znowu Poniatowski wybi艂 I sprz膮taczki I NAUCZYCIELKI. A kto to wybi艂? Ja nic nie wiem o 偶adnym lesie. Moje zombie? Ja nie wierze w zombie. Ja wierz臋 w zmartwychwstanie i tyle :(

Udost臋pnij ten post

One chyba pojecha艂y las wycina膰 a zacz臋艂y robi膰 teatr i przyszed艂 i je wybi艂 a zwali艂 wszystko na mnie, ze to ja wybi艂am. A inni nie mogli tego zrobi膰? A m臋zowie tych niewiast? A dzieci? I ka偶da mia艂a brod臋 i penisa i PAPIEROSA w ustach. Tak zgin臋艂y. Stroje z epoki i kto? Ja je wybi艂am. Str贸j z epoki ma Stanis艂aw August Poniatowski i tyle.

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja to tak pisz臋 bo wszystkie studentki na mnie 偶e nie gasi艂am 艣wiat艂a w 艂azience - najstarsza - z brod膮 i penisem. No ale... we偶cie sobie pod uwag臋 偶e ja mia艂am w domku sprz膮taczk臋 by艂膮, morderczyni臋 6 sprz膮taczek z brod膮 i penisem. To nie dzia艂a 艣wiat艂o - wtedy jest tylko domek? I jak to ogra膰 i ja mia艂am sobie ogra膰 t臋 bab臋 偶eby umie膰 odej艣膰 z domku. I wtedy mog艂yby mie膰 pretensje. A tak? I jeszcze podpali艂a i 3 samob贸jc贸w. A w Polsce 6 sprz膮taczek zabi艂a. Przez to sie jej bali. Dos艂ownie do dzi艣 ma brod臋 i penisa ona. Ja te偶 sie dowiem. No ale ja nie zrobi艂am rzezi w szkolnym teatrze. I tyle. Mo偶e mia艂a racj臋 mo偶e nie mia艂a. Ja jej NIC NIE ZROBI艁Am. I tyle mam do napisania. Ja mog艂am Z PRACY odej艣膰 brod膮 i penisem i tyle. A ta Iwonka tego nie wiedzia艂a? Akurat :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracapracapraca
iiiiiiiiiiiiiiiiii ale sie naprodukowalas. szkoda tylko ze nie na temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppppppppp
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pakowanie slodyczy lekka praca? hahahah! ja pracuje juz rok na slodyczach i uwiezcie jest taki zapie.dol!! szczegolnie przed swietami.. stawy i rece wysiadaja, kregoslup tez. przeciez niektore paczki cukierkow waza po 400g.teraz wez 6takich paczek i zapakuj do jednego kartonu... dodam ze na godzine niektorego asortymentu schodzi 60 palet a na palecie 30 kartonow.. zasowac trzeba ostro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sapcia1012
Ja akurat pracy w s艂odyczach si臋 nie boj臋 i nied艂ugo wyje偶dz膮m bo znalaz艂am pewn膮 firm臋 :) Pracuje w Ikei i dlatego wiem co to ci臋偶ka praca na linii i d藕wiganie 8 lub 12 godzin ci臋zkich element贸w.... 4600 element贸w na zmian臋.. :P_Wi臋c kilka p[aczek cukierk贸w mi nie straszne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pracuje obecnie jest ciezko wbrew pozorom tasma leci ty musisz sie wyrobic zeby spakowac iles paczek cukierkow nieraz waza po1 kg a pakujesz calt dzien nieraz po 12 godzin rece odpadaja. Kazdy z tad ucieka nieliczne osoby zo staja

Udost臋pnij ten post