Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna baranowska

Jestem rozczarowana :(

Polecane posty

Gość anna baranowska

Podobał mi się pewien facet, starszy, na stanowisku, przystojny, wiecznie otoczony wianuszkiem kobiet, czarujący, same zalety. Po 3 latach udało mi się. Uwiodłam go. Sądziłam, że czekają mnie upojne noce, że starszy facet to zapewne doświadczony i otworzy mi oczy na wiele spraw. Marzenia. Okazało się, że facet kochał się jedynie z żoną w pozycji misjonarskiej, w chwilach szaleństwa kolanowo - łokciowej, nigdy nie miał robionego loda, nigdy nie robił minety, a domniemane kochanki to tylko złudzenie, bo nigdy z nimi nie sypiał bo bał się kompromitacji. Nie Uważam siebie za boginię seksu, ale w ciągu 25 lat swojego życia więcej przeżyłam i jestem bardziej otwarta niż on w ciągu 30 lat swojego pożycia małżeńskiego. Na co dzień jest super facetem, przebojowym i czarującym, ale w łóżku totalna klapa.

Gość Szymuś
Musisz to uszanować.

Gość tak sobie heh
:)...

Gość anna baranowska
Jest nas w Polsce 3 tyś.

Z którego palca sobie wyssałaś tę historyjkę. Chyba nie z tego, którym sobie strzelasz. Przecież to leszczyki, którym znudziło się posuwanie własnych żon. Jak od takich można spodziewać się czegoś wyjątkowego. :O

Wiesz ostatnio czytałem że 75% facetów jest nieśmiała myślę że on jest w sprawie seksu. Czym się przejmujesz żyjecie jeszcze się nie wybieracie na tamten świat wiec skoro dobrze się porozumiewacie to czemu tego porozumienia nie przenieś na łóżko przecież w czasie seksu możecie mówić do siebie o swych pragnieniach. gratuluję odwagi podawać swoje nazwisko i imię. Czego od nas oczekujesz myślę że chyba niepotrzebnie ci to napisałem

Dla Ciebie tylko łóżko jest najważniejsze? Czyli jeszcze nie dojrzałaś do seksu.. Może facet jest porządny i nie posuwał każdej laski która się do niego uśmiechnęła? Dziwię się kobietom które tego nie doceniają.. w każdym związku wszystkiego idzie się nauczyć, sporo czasu minie zanim pozna Twoje ciało. Po drugie? Seks to nie tylko fizyczne przeżycie ale przede wszystkim psychiczne.

O co Ci chodzi "piratku fajtłapku" Ma bardzo ładne imię :) Pozwolę sobie pozdrowić wszystkie ANIE ukrywające się pod projektami. :P

super że na mnie wrzucasz, jestem zaskoczony dziewczyna pisze o sprawach intymnych i nie krepuje się podawać tego jak się nazywa raczej to coś myślę że nie normalnego

Gość Janina Nowak
Mysle ze takich przykladow jest znacznie wiecej...

Gość Tak, bo robią to dla siebie
Tak to jest jak się wybiera szpanera w wieku ojca.

Gość nie podam swoich danych
Facet chyba spanikował przy młodej lasce:D Też bym był rozczarowany gdyby jakaś super laska okazała się kłodą w łóżku 🖐️