Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaa

zapalenie płuc?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaa

moje male dziecko choruje juz 3 tydzien 1.5 roku okropnie kaszle., dostawac ma z zalecenia lekarza syrok ambrosol ale jest jeszcze gorzej kaszle juz z 10 dni jestem zalamana\osluchuje ją, ale niby ok jak mogę miec pewnwosc czy to nie zapalenie oskrzeli, pluc? chyba rtg? ale to nie szkodliwe dla tak malego dziecka? prosze o rady bo jestem juz wykonczona

Gość ertyui
Wybierz się do innego lekarza. Możesz jechać też na pogotowie gdzie na pewno ją zbada lekarz A bierze antybiotyk jakiś ?

tyle czasu czekasz?już powinnas dawno być u lekarza i to innego, bo ten to jakiś konował!oczywiście, że to może być zapalenie płuc i licz się z tym że dziecko trafi do szpitala.Nie rozumiem Cię Kobieto!

Gość taaaaaaaaaaa
tak\brala biodroxil ale bez poprawy i dostala ospamox , teraz juz podaje z 8-9 dni chproba ciagnie sie juz 3 tydzien...

Gość taaaaaaaaaaa
ok, widzialo ja 2 lekarzy chodzi mi o to ze jezeli np osluchowo zaden nic nie slyszal zlego to mam zadac przeswietlenia? o to mi chodzi\ze 3 czy 4 lekarza tez moze nic nie uslyszec zlego

Gość taaaaaaaaaaa
czy takie przeswietlenie mozna jakos prywatnie robic czy tyllko na skierowanie

Gość jesli nie ma gorączki to moze
to jakas alergia .....jesli ma gorączke to wirus ...radze zmienić lekarza i zrobić podstawowe badanie krwi .

prywatnie i na skierowanie,nic dziecku nie będzie po rtg, nie martw się,a bedzie wiadomo co i jak!

Gość taaaaaaaaaaa
bede dzialac, popytam sie i poszukam kolejnego lekarza, pozdrawiam

Gość taaaaaaaaaaa
goraczke miala przez 5 dni 2 tygodnie temu, teraz juz nnie ma, tylko katar i kaszel

Gość teraz takie cudactw ze
tylko rtg wykarze. Moja miala juz 3 razy a ma raptem niespena rok. Jak mus to mus.

Gość taaaaaaaaaaa
tak sie teraz naczytalam o tym zapaleniu ze mi sie rece trzesa.... jeju...to faktycznie, takie malenstwo i tak juz chore...\ile trwalo leczenie?

kochana do innego lekarza i tyle .Moja córka urodziła się z wrodzonym zapaleniem płuc i dość szybko została wyleczona bo w 10 dni

Gość taaaaaaaaaaa
pomyslalam ze jutro na pomoc dorazna pojade po skierowanie na rtg, moze wystawi, nie wiem czy to robia w poniedzialek szybko na rtg mam jeszcze jedno pytanie jesli mi pomozecie mam pediatre na rejonie do ktorej jest dziecko zapisane, ale z tym rtg chcialabym aby zobaczyl ja inny lekarz czy to bez szans jesli ta jest nam przypisana? wiadomo, zmiana to czas i papiery w innym miejscu nie przyjma nas jak to nie taki przypisany pediatra prawda?

Ja powiem tak chciałam sie przenieść do innej przychodni w tym samym mieście ale Pani w starej przychodni powiedziała że oryginału karty mojego dziecka nie może mi wydać i wykonała mi jej kopie z pieczątkami i podpisem lekarza .kopie złożyłam do drugiej przychodni i tym sposobem mam dwie :)

Gość taaaaaaaaaaa
ma zal do lekarki prowadzacej ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak z rtg isc do niej najwyzej przeniose sie po chorobie, szkoda, bo jej nie ufam mam nadzieje ze wiedzialaby jak to leczyc, bo mam watpliwosci, taka jest malo kontaktowa postanowilam - zmieniam ja szkoda ze nie moge isc gdzie indziej tak od razu

z tego co mi wiadomo nie ma już czegoś takiego jak rejonizacja w przychodniach ,możesz mieszkać na jednym końcu miasta a przychodnie mieć na drugim

kochana możesz ! one od ręki muszą Ci wydać kopie karty a Ty idziesz z tym do przychodni na której Ci zależy zakładają Ci tam nową i już jesteś zapisana

tak-nie ma rejonizacji,ale z tego co wiem to bezplatnie mozna raz w roku zmienic przychodnie

Gość taaaaaaaaaaa
dziekuje ide spac bo jutro kolejny ciezki dzien z chorym dzieckiem, pozdrawiam, dobranoc