Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrgtyjuyjyuujyyh

Moze glupie pytanie, ale po czym poznac, ze kobieta jest ciepla?

Polecane posty

Gość htrgtyjuyjyuujyyh

Nie w sensie zywa, ani w sensie lesbijka. W sensie charakteru ludzkiego :)

Gość nawet złodziej ukradł mi
po charakterze

Gość to ja moge udawać
Myślę że to da się wyczuć, jest miła, pomocna, opiekuńcza.

Gość Aleysandtfra
Jest dobra dla innych, dla ludzi i zwierząt. Nie lata na dykoteki, dba o swoich blikich. Jest taka... domowa (nie mylić z kurą domową) Coś mi się zdaje, że jesteś kobietą i usłyszałaś, że obiekt Twojego zainteresowania lubi ciepłe kobiety :-)

Gość Aleysandtfra
Jest dobra dla innych, dla ludzi i zwierząt. Nie lata na dykoteki, dba o swoich blikich. Jest taka... domowa (nie mylić z kurą domową) Coś mi się zdaje, że jesteś kobietą i usłyszałaś, że obiekt Twojego zainteresowania lubi ciepłe kobiety :-)

Gość baldur ?
poprzytulamy się?

Gość baldur ?
odwrotnie, najpierw się poprzytulamy :)

nie jest sztywna :P ( w przypadku panów jest odwrotnie:P)

Gość baldur ?
potem buzi, potem sprawdzisz czy jestem ciepła :)

Gość htrgtyjuyjyuujyyh
hm, no wlasnie niezupelnie Ja jestem taka "silna babka", czy babochlop, jak niektorzy zwa. Buty na plaskim obcasie, spodnie, odstepstwa - dlugie wlosy i bizuteria, figure mam taka pol na pol mesko/damska: szerokie ramiona, srednie/male cycki, bardzo waska talia, dlugie nogi. Mam niezla pensje (tak, wiem, na kafe, w srodowisku elyty mizerna ona) - troche mniej niz srednia krajowa, z nadgodzinami i fuszkami troche wiecej. Mam prawko jazdy, umiem zlozyc komputer, wymienic lampe, gniazdko elektryczne, polozyc kafelki czy tam tapety, lutowac, pilka reczna i wiertarka udarowa posluguje sie bez obaw. Od niedawna mam nowe hobby: spawanie. Przydaje sie do rur i naprawy bizuterii :D Ostatnio nawet maz przyjaciolki przyszedl mnie prosic o pomoc przy remoncie i uzyczenie narzedzi. No typowa feministyczna zolza. Ogolnie wiekszosc meskich rzeczy potrafie zrobic - zeby nie bylo, umiem tez gotowac, piec, szyc i nawet haftowac :D co zreszta czesto robie, podobnie jak na szydelku (uspokaja). Szczegolnie lubie kolorowe kwiatki i wzor w wachlarzyki :P No wiec chodzi, ze te "meskie" umiejetnosci troche (bardzo) odstraszaja facetow, takie mam wrazenie. Do tego potrafie byc twarda, bezkompromisowa, mam ciety jezyczek. Zeby bylo jeszcze straszniej, mam brazowy pas w karate, bez problemu podniose wiecej niz wynosi moja waga (tak z 80kg, a mam 50), a plecak 40kg przeniose kilka kilometrow. I na dodatek dosyc lubie to pokazywac :D No i ostatnio znalazl sie taki, ktory oswiadczyl, ze mu sie podobam. Bylam w szoku. Bo... powiedzial mi tak: "jestes bardzo kobieca". Ja pytam: czemu? On: "bo jestes bardzo ciepla". Ja raczej nie jestem "domowa". Absolutnie... Do tej pory jestem w szoku i rozkminiam, co on mial na mysli... (brakuje mi na kafe takiej zdziwionej buzki)

Ciepłe i dobre kobiety zawsze zostają zrobione fchuja. Niby ładnie pięknie , jestes aka fajna a jak przychodzi co do czego to kochają zimne suki :classic_cool:

Gość nikt tego nie wie
'gdy słyszysz śpiew tam wchodz, tam dobre serca mają. żli ludzie uwierz mi, oni nie śpiewają" Ciepło kobiety wypływa z jej radości, do ludzi, do zwierząt, otwartosci, rzyczliwosci i usmiechu bez względu na sytuacje. "ciepłe kobiety maja zimne nogi ale nie serce'

Gość baldur ?
patrząc w oczy?

W oczy spojrzał bym najpierw, żeby wiedzieć czy chcę Cię przytulić.

Gość htrgtyjuyjyuujyyh
Hm. Ja mam naprawde dobre serduszko, ale do tej pory malo kto to zauwazyl. Moze faktycznie przyczynil sie do tego jego zwierzak. Jego pies mnie uwielbia.

Gość baldur ?
umiem robić bardzo niewinne miny na zawołanie :)

Gość baldur ?
Przez porównanie do większości odechciało mi się przytulania przejdźmy do meritum

Gość baldur ?
do sprawdzania temperatury

Gość baldur ?
Organoleptycznie, fachowo i starannie

Ciekawa świata, lekko zagubiona ale generalnie sympatyczna z lekką nutką tęsknoty. :)

Gość baldur ?
majaczę?