Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklamalmniepalant

Jak go ukarac, jak to rozegrac ---pomocy

Polecane posty

Gość oklamalmniepalant

Witam mam taki problem--spotykamy sie od 2 miesiecy -wszystko fajnie ,ładnie a tu nagle taki zong. Nie posiadam konta na facebooku i myslam ze on tez nie... Przez przypadek go tam znalazlam i co widze---ze moj luby jest w zwiazku od 3 tygodni z jakas Pania, zdjecia razem i takie tam---teraz rozumiem dlugir pracowanie i delegacje---np dzisiaj..., Trzeba byc naprawde idiota zeby publikowac takie rzeczy......, Nie bede sie odzywac przez ten weekend----ma zadzwonic w poniedzialek poniewaz mamy w planach pierwszy sex na ten dzien( boze jak dobrze ze sie z nim nie przespalam wczesniej!!) wiec na pewno zadzwoni i tak sie zastanawiam co mu powiedziec---bo to ze jest oszustem bedzie za oczywiste

zapytaj się , czy nie ma ochoty na spacer na facebook-u , bo widziałaś go tam ostatnio z jakąś suką :classic_cool:

Gość karolynnnkaaaaa
nie nic nie mów,moze załoz konto i go zapros do zanjomych?albo jego zdzirze napisz kilka słów

Gość Bessondo
Umów się, niech gdzieś tam przyjdzie, poczeka, a Ty po jakimś czasie zadzwoń, że dziewczyna, z którą jest na fejsbuku zabroniła Ci się z nim seksić.

najlepsze byloby zainicjowac spotkanie w trojke...uwielbiam takie sytuacje!on wyjdzie na idiote, a Tobie ulzy..

Gość oklamalmniepalant
nie chce mieszac tej dziewczyny do tego---jemu musze cos powiedziec --konta tez nie bede zakladac na facebooka nie chce mi sie---ale jestem zła......k......a

Gość mia mia mia mua
ja bym mu powiedziala prosto: spierdalaj :)

Gość mia mia mia mua
toranga ja kiedys tak zrobilam. ubaw byl. facetowi szczena opadla, a pozniej ta glupia druga kobieta sie czepiala, a jemu wybaczyla - zdesperowana kretynka :)

Gość oklamalmniepalant
i jeszcze zdjecia ona u niego na kolanach w JEGO biurze----ale porazka, masakra jakas.

Gość oklamalmniepalant
Chyba tak zrobie---nie chce zeby wyszło ze go szpieguje na facebooku-no ale trudno maja otwarte profile wiec wszyscy moga to zobaczy---i skonczy sie chyba na jedny krotkim spier.....

Gość mia mia mia mua
ja bym dala jej znac jakiego ma fajnego kochasia.

Gość 98987290121
zerwać? bez słowa?

Gość Bessondo
Ja serio pisałam, że okłam go przez telefon, że rozmawiałaś z jego dziewczyną i zabroniła Ci się z nim seksic, albo że powiedziała, że jest cienki w łóżku, więc nie chcesz. Ciekawe, czy poleci do niej, żeby się wytłumaczyć, czy wkopie się. :D

Gość llllllalllla
pojedz mu...wymysl jakas strategie... moze jako inna kobieta tamtą uswiadom i niech go sledzi jak Wy sie spotkacie....to Ty poobserwujesz jak ona go sponiewiera;)

Gość oklamalmniepalant
no wlasnie mysle nad ta strategia

Gość llllllallllaala
o własnie...moze powiedz po prostu ze sorry ale z sexu nici bo mi Twoja dziewczyna powiedziała ze jestes beznadziejny w łozku;)

Gość dididididi
ooooooooooo super pomysl nic go tak nie wkurwi jak pwiesz ze jego dziewczyna powiedziala ze ejst cienki w lzou!

zazdrosne, głupie, c1py z was. miejcie czasami honoru na tyle, żeby się tak nie kompromitować. :o ja bym mu w oczy nie chciała spojrzeć a co dopiero rozmawiać. współczuje głupoty.

Gość oklamalmniepalant
rozmawiac czy patrzec w oczy to moze nie---ale w morde mu sie nalezy

A czy jestes pewna ze nie wstawił sobie zdjęcia z jakąs kolezanką?? czasami tak ludzie robią... Jesli jednak ma tą laske...to napisz do niej, ja tak kiedys zrobiłam...owszem on z pewnoscią nia będzie manipulował...

karolynnnkaaaaa - zdzira? może ta cała twoja zdzira nic nie wie o autorce i żyje w nieświadomości tak jak i ona :o Gratuluje fachowego myślenia revolver - gratuluje :) to najmądrzejszy post jaki przeczytałam w tym topicu 🌼 4 toranaga - albo on odwróci kota ogonem i ty wyjdziesz na idiotkę. revolver "musisz być ostra i bezwzględna ..inaczej facet nic nie poczuje... " teraz się rozczarowałam... oklamalmniepalant - "i jeszcze zdjecia ona u niego na kolanach w JEGO biurze----ale porazka, masakra jakas. " w tym momencie kasuje wszystkie zdjęcia swojego faceta jak siedze mu na kolanach, albo jestem u niego w pracy! taż to porażka! "Chyba tak zrobie---nie chce zeby wyszło ze go szpieguje na facebooku-no ale trudno maja otwarte profile wiec wszyscy moga to zobaczy---i skonczy sie chyba na jedny krotkim spier....." jak TY NA TO WPADŁAŚ ? WOW! 98987290121 - BRAVO ! 🌼

Gość oklamalmniepalant
Rozyczko---tak jestem pewna---ta dziewczyna FB wypisuje pod ich zdjeciami teksty jaki to on nie jest cudowny i duperele o milosci a poza tym z kolezankami sie nie caluje i nie obejmuje ---nie bede do niej pisala--nie chce... Bieu---ona na pewno nie wie o mnie tak jak ja nie wiedzialam o niej--proste.. proste jest tez to ze ja nie chce go wiecej widziec szukam tylko rady jak ubrac w slowa poniedzialkowa rozmowe przez telfon..tyle

Gość hhhhhhhhhggggggggggggg
nieciekawa sytacja