Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cappuccino z imbirem

podoba wam się ten kombinezon?

Polecane posty

Gość kupuje cos innego za
DZIECI nie lubią dostawac prezentów UBRANIOWYCH zły pomysł

chciałam mu na zime kupić ubranie, zabawki już mam;-) kupiłam garaż z fisher price i lokomotywe thomas, mam nadzieje ze sie ucieszy - ma 2 latka. ostatni raz go widzialam podczas chrztu bo niestety wyjechalam, teraz wracam i chce mu dac prezenty i nadrobic czas ktory stracilam, to synek mojej siostry

zapytaj siostry czy chce taki kombinezon dla synka dziecku to wsio radno

tak juz pytalam, powiedziala ze super ze sie cieszy bo ja to odciązy troche i że zostawia mi wolną rekę

no to kupuj- chociaz ja bym stawiałą na ubranka z postaciami z bajki- np z thomasem (jesli lubi)wtedy i dzieciak sie cieszy i rodzic- kupiłabym 5 tanszych np bluzy,spodnie etc no ale to moje zdanie

Gość moim zdaniem super prezent
a tych ubran z postaciami bajek nie cierpię, co innego zabawki, tych mój syn ma sporo i takie jak mu się podobają ale ubrań z postaciami z bajek nie kupuję bo drażnia mnie okropnie :O a co do kombinezonu myślę ze to świetny zakup, na pewno przydatny a i ładny i porządny :)

Gość dorianka
bardzo fajny. Skoro kupiłaś też i zabawki to kombinezon jak najbardziej. co innego jakbys przywiozla dziecku same ubranko a tak wilk syty i owca cała. A siostra mogę sobie dać rękę uciąć ze będzie bardzo zadowolona z Twojej wizyty. Ja bym była jakby co to zapraszam też i do mnie. Mam córeczkę ;) roczna :)

Gość dorianka
a czapeczkę weź jednolita bo kombinezon jest w kratkę to nie będzie efektu - pstro.

Gość KWIATOWA ŁĄKA
swietny kombinezon naprawde i jesli tylko mozesz to go kup do tego mozna dobrać taką czpke misiową i jest super

Gość NIE 546
A mi się nie podoba zaraz poszukam Ci lepszego :) sama mam syna wiec wiem co piszę...