Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quizz

Za jakie perfumy zebrałyście najwięcej komplementów ?

Polecane posty

Gość xxxyyyy
Prawdziwym hitem były Gucci rush już wycofane niestety :( Z tą euforią to prawda,ona podoba się wielu osobom zarówno płci męskiej jak i żeńskiej :-)

Gość issey miyake
chłopakom podobają się

Gość ilunmn.
faktycznie. 2 razy kupiłam perfumy CK 'euphoria' i zapach się wszystkim podobał. jak również wszyscy komplementowali DKNY "Summer". a najwspanialszy był Issey Miyake "LEau DIssey"

Gość szara mysz 26
Be delicious Donna Karan dużo ludzi pyta czym tak ślicznie pachnę. Mam już piąty flakonik :-)

Gość cthru fioletowe
tanie i pięknie pachną

Gość 29-29-29
* Emporio Armani for women *Lacoste pour femme *Versace bright crystal

Gość Nina Ricci -Nina
boski zapach super sie rozwija na ciele;) no i sie podoba plci przeciwnej ..slodki ale nie mdły

Gość a więc za...
Perceive Avon Sunflower Elizabeth Arden Passion Dance Avon Zdzwiło mnie,że tani,"oklepany'Avon się jednak podoba ;)I to ludziom,którzy mają dobry gust...

Ja tak tylko z ciekawosci, bo jakies 15 lat temu uwielbialam Avon Mielenia. Nie produkuja go juz od bardzo dawna. Bylam w tedy w liceum i mama kolezanki rozprowadzala w tedy Avon. Dawala nam zawsze te wszystkie probki. Dlatego zastanowilo mnie to, ze ktos wspomina tu o Avonie. Sprawdzilam na google i today ma rozne kolory. Ciekawa jestem jak pachnie... Kompletnie nie znam terazniejszych perfum z Avon. Ale zawsze wspominam Milenie:) Jak pachnie ten Avon Today , ktory jest tak komplementowany?

A ja wlasnie szukam czegos nowego. Mowisz OKLEPANY Avon. Moze w Polsce. W Niemczech juz wszystko jest oklepane. Diory , Chanel i wszyscy inni projektanci, a zwlaszcza D&G. Avon jest tutaj nie znany. Skoro te 15 lat temu tak bardzo podobala mi sie "Milenia" to i moze ten Today jest niezly? I przynajmniej tu w Niemczech nie bedzie "oklepany".

Gość a więc za...
Doris,to ciekawe co mówisz o Avonie w Niemczech bo tu w Polsce Avon uważany jest za tandetną markę(pewnie dlatego,że ma niższe ceny niz te wszystkie Diory,Chanele itp.)Ja uwazam,ze Avon,mimo iż jets tani ma dobre kosmetyki i calkiem ladne zapachy.Wszysyc w Polsce sie jaraja drogimi perfumami znanych projektantów.Widocznie w krajach Europy Zachodniej juz wszyscy sie nasycili drogimi perfumami a w Polsce taki Versace to nadal wielki luksus:P Lubie zapachy Avonu,niektore podobaja mi sie bardziej niz np.niektore zapachy Diora lub Chanel.... Co do Todaj to jets bardzo ladny zapach,taki kwiatowy,kobiecy.Mialam go kilka lat temu,bardzo milo go wspominam.....i chyba go sobie kupie w prezencie na gwiazdke;) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7964&next=1 Tu masz dokladnie opisany ten zapch,trezba powachac aby poznac.Na allegro oplaca sie kupowac perfumy Avonu bo wychodz taniej niz w katlogu(choc i w katalogu sa tansze niz drogie perfumy takich marek ja Chanel itp.) np.tutaj http://allegro.pl/avon-today-50ml-31-99zl-tomorrow-always-24h-i1841669153.html sporo tgeo na allegro,to sa oryginaly bo nikomu nie oplaca sie podrabiac taniego Avonu. Co do Mileni to nie mialam go ale slyszlam od koleznake,ktore go uzywaly,ze to byl slicnzy zapach i bardzo ubolewaja,ze go wycofali:(

Gość HanJa
Dior Hypnotic poison! Kiedyś zaczepiła mnie kobieta i zapytała ,czym pani tak niesamowicie pachnie ? :)

Gość ale ściema ha ha
Le Cirque de Popy Moreni słodkie w stylu lolitki ale bardzo zwracają uwagę zwłaszcza panów !

Gość asdfgfhfhgdfsd
Versace bright crystal - podoba sie facetom i kobietom, ale ja juz mam go dosyc po jednym flakonie.

Gość versace bright crystal
są piękne :-) :-) :-)

Gość wszystkie tak mówią a później
Coco mademoiselle bezapelacyjnie.

Gość SMARTONE
paco rabanne-lady million narciso rodrigez-for her bulvgari-2

Gość kiedys byly takie
perfumy Avonu, nie pamietam nazwy ale wlasnie one zbieraly komplementy

Gość avon little black dress
:)

Gość aaa takiee tamm
Zwykłe Bruno Banani Woman taniutkie ale bardzo ładnie pachną. Podobają się facetom ,bo są dosyć delikatne i nie "narzucają" się.

Gość kobieta po przejściach...
Pamięta ktoś "eau de masumi" firmy coty ? Zapach lat 90tych,pięknie pachniały :-)

Gość Anka27*
Za Florę gucci, pure poison diora,be delicious fresh blossom, angelique lilas aa guerlain.

Gość asdasd
Davidoff Cool Water Woman

Gość asdasd
Davidoff Cool Water Woman

Gość 8izzaaaaaaa
cooll water - to jest taki sportpwy zapach fajnu a;le d solowni ja uwielbiam miracle lancoma- matk a tyle lat i sa cudowne amor amore- cudny dolce gabana light blue na lato