Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana nananan

Faceci, którzy nam się podobają nigdy nasi nie będą?

Polecane posty

"Mylisz się Re, czasem zna się kogoś bardzo dobrze i bywa tak, że nie można sobie wybić z głowy, bo to nie jest żadne wyobrażenie, które upada wraz z bliższym poznaniem, a najprawdziwsza prawda" zakochana w przyjacielu? tym, o którym ostatnio pisałaś, że taki mądry? :P rozgryzłam Cię Pink! :D ale Ty fajna jesteś, a on wolny. poderwij go i po sprawie ;')

Gość LoOoOsEr
Ciekawe kiedy dostanę nagrodę.

E tam, jak już mnie prawie rozgryzłaś, to i tak musztarda po obiedzie. A Twój chłop o niesprecyzowanym wieku (może zakrzywia czasoprzestrzeń i to dlatego?), jak się będzie miał wkurzyć, to i tak to nastąpi. :classic_cool::D

Gość loooooooookrecja
up.

Bosz, toż to patologia żywa nam się jawi. 😭 A masz zainstalowane dyby w holu w razie jawnej niesubordynacji, albo rozrusznik prądem w fotelu, kiedy trzeba donieść piwo do meczu? :classic_cool:

ogólnie to jestem szczęśliwa. czasem mnie nawet na spacer wyprowadzi :D a jak ugotuję coś wyjątkowo dobrego to dostaję pochwałę ustną :classic_cool: jak jestem grzeczna przez cały miesiąc to sypnie kieszonkowym. czuję się wtedy prawdziwie samodzielną finansowo kobietą :classic_cool:🖐️

A Ty jednak jesteś żelkiem Re, czy nie? :P Bo już nic nie rozumiem z tego, co tu wypisują. Raz, że tak, raz, że nie, raz, że to Kaliban jest Twoim "Panem i Włatcom". :D:classic_cool:

orendż- im bardziej starasz mi się dopiec, tym bardziej się ośmieszasz, gdyż nie znając faktów, dopiec mi nijak nie możesz :D Pink - odezwij się na reminka@mailplus.pl ;)

Gość dlaczego zepsulyscie topik?
ja sie pytam?

Gość zelek a kaliban to
jedna i ta sama osoba ale wy tumany jestescie jezeli sadzicie ze to dwie inne osoby

Re, poszło. Orandż, ale kto Ci zepsuł topik? Przecież jakby ktoś się chciał podzielić zdaniem, to nikt mu nie broni. A i tak się już nie wypowiadali zbyt wylewnie w temacie.

bardzo wylewnie.piszcie sobie na meilu ..ja np jestem zainteresowany tematem!ale nikt sie nie udziela bo pieprzycie jak potluczone :O

Nawet jak topik wygasa i ktoś sobie robi nikomu nie przeszkadzający offtop, to i tak takie głosy się pojawiają.:P Jak tak Cię temat interesuje, to trzeba było pisać, jak nie zszedł jeszcze na boczne tory. :D

no ależ Ty mONdra :O żebyś wiedziała,że się udzielałem.

spieprzaj dziadu :O

Gość maciej prawiczek35
dla kazdej kobiety wazny jest chyba charakter a nie tylko uroda mezczyzny tak uwazam i

Gość sdsdsdsdfdfdf
ja mam chlopaka, ktory mi sie bardzo podoba, ja jemu tez. fakt, ze dlugo czekalam na taki związek. wczesniej mialam kolesi ktorzy nie do konca mi sie podobali, albo z kolei taki jeden ktory mnie zostawil bo ja mu nie pasowalam... a teraz z perpsktywy czasu widze, ze ci wszyscy goscie to byli ZERA przy moim obecnym chlopaku ;)