moniak 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 nie ma antykoncepcji chroniącej przed ciażą w 100%, ale tabletki mają skuteczność ponad 99% wiec są bardzo skuteczne i przy prawidłowym braniu ich nie ma opcji w zasadzie by zajść ja biore tabsy 3 lata, zawsze uprawiamy seks "do końca" we mnie i jakoś w ciąży nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Decoy 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Tabletki dają niby 100 % pewności ale trzeba brać je codziennie o tej samej godzinie jak dziewczyna zapomni to jest pozamiatane po za tym jak będzie chora i zacznie brać antybiotyki to mogą one osłabić działanie tabletek dlatego w tym czasie powinno się zastosować jeszcze jedno zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 ale generalnie, wystarczy sobie ustawić przypominenie w komórce by brać je codziennie, i zawsze zanim zacznie sie brać jakieś leki przeczytać w ulotce czy one nie wpływają na tabletki (bo nie wszystkie antybiotyki mają na nie wpływ) i ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Decoy 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Po prostu trzeba brać je sumiennie. Po za tym seks to nie zabawa więc lepsze branie tabletek niż nauczka na szczęście która skończyła się dobrze w moim przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal18 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 dziekuje Wam czyli nie mam sie co martwic i stresowac :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Decoy 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Tak nie masz sie czym stresować. Tylko lepiej pogadaj z dziewczyną o tabletkach na przyszłość. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal18 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 ojjj co by bylo jakby nie bylo takich milych Pań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Decoy 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Polecam się na przyszłość ale jestem w wieku twojej dziewczyny więc Pani mnie troche postarza xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal18 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 oj tam oj tam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach