Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proxxy

Po co się przyznawać,że się jest dziewicą?

Polecane posty

Gość LoOoOsEr
W wieku, w którym wyjdzie za mąż.

Gość zblizysz sie o krok
Po to bys nie umarla z bolu. Ja sie prawie rozryczalam. A po tygodniu mnie rzucil ;)

chodzi mi o znieczulenie a nie o rozweselenie :( a czy to prawda,że po alkoholu łatwiej ?

czytałam i słyszałam,że dla niektórych kobiet to nad wyraz bolesne przeżycie a ja sie boję bólu :(

Gość zblizysz sie o krok
Darker chyba jestes facetem wiec co Ty mozesz wiedziec. Boli strasznie. Ale zadne znieczulenie nci nie da, no chyba ze alko :P

ale właściwie nie powinnam się martwić o rzeczy, które być może nigdy nie nastąpią :(

Lekarzem nie jestem ale raczej do szpitala takiego przypadku jeszcze nie przyjmowali. Dużo gry wstępnej i będzie ok.

"ale właściwie nie powinnam się martwić o rzeczy, które być może nigdy nie nastąpią " Patrząc na Twoje zdjęcie wnioskuję, że to stanie się szybciej niż później.

ale patrzac na moje posty mozna wyciągnąć prawdopodobnie całkowicie odmienne wnioski :(

czy kazdy mężczyzna patrzy przede wszystkim na wygląd? :( a nadzienie zwane charakterem???

Ale charakter to trzeba bliżej samemu ocenić a zdjęcie jakie jest to wszyscy widzimy.

Gość LoOoOsEr
Najpierw patrzy się na wygląd. Dopiero później wartościowi faceci patrzą na wnętrze, a reszta chce Cie tylko przelecieć.

''Proxxy ja patrze na wnetrze'' masz etat w prosektorium bądź w rzeźni? :)

"masz etat w prosektorium bądź w rzeźni?" Robimy na 1/2 etatu na kafe :D

"Boli strasznie." musiałaś trafić na jakiegoś wyjątkowo niedorobionego i egoistycznego gnoja :O przykro mi 🌼 kochający facet nie pozwoli, żeby kobiecie pierwszy seks był dla kobiety cierpieniem i traumą. no ale skoro po tygodniu cię rzucił, to raczej trudno mówić o jakichś uczuciach :O🖐️ a Ty Proxxy weź nie tragizuj, jeszcze nie wyglądasz jak triceratops :P

"musiałaś trafić na jakiegoś wyjątkowo niedorobionego i egoistycznego gnoja przykro mi " Ona chyba jeszcze jest przed.

''a Ty Proxxy weź nie tragizuj, jeszcze nie wyglądasz jak triceratops'' a jeżeli długotrwałe dziewictwo powoduje taką transformację? :( wtedy to juz tylko kwestia czasu, co nie? :( :(

Świetna ta piosenka z tego linku w stopce. Finlandia ostatnią ostoją prawdziwej muzyki.

"a jeżeli długotrwałe dziewictwo powoduje taką transformację? " W takim razie już po mnie :D

"Ona chyba jeszcze jest przed." ja piszę do tej pomarańczy, co pisała, że bolało i po tygodniu ją rzucił. post z 19:48. "a jeżeli długotrwałe dziewictwo powoduje taką transformację?" u mnie nie spowodowało przez prawie ćwierć wieku, to może i Ciebie łaskawy los oszczędzi. :D w razie czego - założysz topik: "życie triceratopsa nie jest takie złe" :D🖐️ a teraz uciekam, coby niektórzy mogli swobodnie poromansować ;) powodzenia :)🖐️