Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proxxy

Po co się przyznawać,że się jest dziewicą?

Polecane posty

co tam wiek- stan ducha wazniejszy :( a Ty wydajesz sie byc baardzo ok :)

''Proxxy akurat jest odwrotnie, dziewice są dłużej młode'' czy przewlekłe infantylne? :(

"czy przewlekłe infantylne?" Zwykłe obawy które podziela każda normalna dziewczyna.

''Zwykłe obawy które podziela każda normalna dziewczyna.'' obawiam się,że te nienormalne tez mają takie obawy :( tylko bardziej uzasadnione

''naprawdę te osoby co nie uprawiają seksu wolniej się starzeją były badania na myszach i te które nie kopulowały były znacznie dłużej młode'' noo, czytałam o tych badaniach :( myszy były faktycznie dłużej młode, ale szybciej umierały i były patologicznie otyłe :(

Jak nie zaczniesz pochłaniać słodyczy w ilościach hurtowych to nie utyjesz.

''Ale czy Ty w ogóle masz kogoś? Rozmawiacie na ten temat?'' nie mam nikogo, ale lubie wiedzieć wszystko wczesniej nie zna się dnia ani godziny :(

No to poznasz jeszcze i wszystkiego razem się nauczycie. A tak w ogóle to trochę dziwne, że sama jesteś.

''A tak w ogóle to trochę dziwne, że sama jesteś.'' nie pije, nie palę, nie lubię imprez, jestem nudna i aspołeczna :( ergo jestem kiepskim materiałem na partnerkę chyba,że szczęsliwie trafię na jakiegoś masochistę a z moim zezowatym szczęściem nie trafię więc :(

"nie pije, nie palę, nie lubię imprez, jestem nudna i aspołeczna " To tak jak ja. Tyle, że u dziewczyny to przejdzie a facet będzie nazywany dziwadłem.

Gość a propos presji jak tam
trwaja poszukiwania dziewczyny na wesele siostry darker? :classic_cool:

Gość No proszę, jaki się miły
zrobił. :D

''....a facet będzie nazywany dziwadłem.'' nie dziwadłem a ''unikalnym facetem'' ( jak dla mnie ) :)

Gość taka tam jednaa
Darker to może skumaj sie z proxy :P

Gość bedziesz na jezykach
wszystkich , lepiej zebys w ogole nie szedl :P

Gość No proszę, jaki się miły
Proksi ładna, to i miły. :classic_cool:

Gość taka tam jednaa
Oj tam oj tam Darker bierz sie do roboty :D

''"Darker to może skumaj sie z proxy" Lepszych ma ode mnie''' nie mam żadnych :) Darker, zazwyczaj jesteś 'niemiły'? :)

"Darker, zazwyczaj jesteś 'niemiły'?" Oj i to bardzo. Nawet moderatorzy mi uwagi nie zwracają ze strachu :D

Gość No prosze, jaki się miły
Wczoraj chyba miał zły dzień w takim razie Proksi. 💤 Albo brak zdjęcia w stopce z ładną kobietą. ;)

Gość dorosła wiosna
tylko jedno jest ważne- namiętność i pożądanie i zapomnisz o lęku, a bólu nie będzie ważne żeby facet na ciebie mocno działał (i oczywiście poczucie bezpieczeństwa + zaufanie, ale żadna 'wielka miłość' nie jest wcale konieczna do tego żeby pierwszy raz był udany) ja akurat swój wspominam zayebiście - i to bez zbędnych pierdół - odrazu rzuciliśmy się na siebie "z hukiem" iż tak to ujmę ale to może dlatego tak było ponieważ to ja jestem wyjątkowo dziko namiętna:classic_cool:

''Oj i to bardzo. Nawet moderatorzy mi uwagi nie zwracają ze strachu'' jestes bad boyem ?:classic_cool: i kit mi tutaj wciskasz z aspołecznością? ;)

"jestes bad boyem ? i kit mi tutaj wciskasz z aspołecznością? " Ależ ja właśnie jestem aspołeczny. Bad boye na temacie "mój chłopak siedzi w więzieniu"