Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxvxxxvxxxx

buty na all

Polecane posty

Gość jak mój ma zaplenie gardła
Myslę, że to prowokacja, ale odpowien an wszelki wypadek. Buty ortopedyczne zalecic może lekarz i jesli już aleci to na pewno nie pseudoortopedyczne i w dodatku używane. Prawdziwe buty ortopedyczne robione sa na zamówienie, pod konkretne dziecko. Jeśli chcesz sama zakłądac dziecku niejako profilatycznie buty ze sztywną piętką, to chyba wiesz, że każdy but ksztaltuje się pod wplywem stopy wlasciciela i dlatego buty powinny być nowe. Poszukaj firmy dr fabio, maja stronę w internecie i takie buty u nich nowe kosztują tyle co te twoje używane, wystarczą na jedene sezon, syn miał 2 pary i jak akurat zaqczynały się rozklejac to robily się za male, więc nie szkoda kasy.

Gość xxxxxvxxxvxxxx
Nie szukam ortopedycznych a profilaktycznych bo sa: ze skóry za kostkę wygodne zawsze kupuje używane:)

Gość htrcyht
no i co w związku z tym ? chwalisz się, że znalazłaś na allegro, czy szukasz konkurencji w licytacji ? kupuj używane, ale przecież nie wiesz, czy były noszone przez zdrowe dziecko np. mój syn nosi buty z firmy daniel, szybko mu rośnie stopa i co 3 m-ce kupuję mu nowe kapcie za 76 zł, a stare.. no cóż szkoda spalić, ale mój synek ma koślawe kostki i buty po nim nadają się tylko do spalenia, za duże ryzyko, że inne, zdrowe dziecko też by zaczęło obciążać wewnętrzną krawędź stópki nosząc te buty z żalem wrzucam do pieca, a wyglądają jak nowe, bo to naprawdę dobra jakość na butach ze skóry bardzo dokładnie utrwalają się wady dziecka butki profilaktyczne są najczęściej zapisywane dla stópek płasko - koślawych, np. na tej drugiej aukcji wyraźnie widać, że nie były noszone przez zdrowe dziecko, bo podeszwa jest nierówno starta - widać, że dziecko bardziej obciąża jedną krawędź