Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieś pomysły macie czy nie

macie jakieś pomysły na biznes?

Polecane posty

Gość jakieś pomysły macie czy nie

???

basiu?? musisz tu być od nie dawna... ps. nick taki bo gram na tym instrumencie więc nie wiem co takie dziwne...

Nie jestem tutaj od niedawna, musisz uzywac internetu od niedawna, ze piszesz, iz ktos, kto nie zna Twojego imienia, musi przebywac tutaj od niedawna ;) Widze, ze dzieki mnie Twoja stopka urosla ;) A jak nie masz na imie?

Wybaczam :) Aczkolwiek mozna rzec, ze roztropna z Ciebie osobka, bo moje pytanie przeinaczylas :( ... ale imie piekne :)

dziękuję za wybaczenie:) imie ee... przynajmniej słowiańskie. fakt żle przeczytałam pytanie. jaka pogoda u Pana??pada??

Gość kogo to obczodzi
kto ci zdradzi swój pomysł na biznes? ja mam pomysł: wydobywanie i sprzedaż gazu łupkowego. zrobisz mi konkurencję ? :)

Caly dzien padalo, teraz sie uspokoilo, posiadasz jeszcze jakies pytania "z innej beczki"? ;)

nudzi Pana moja osoba cóż przykro mi. poprostu ciekawa byłam gdzie ten deszcz który miał być wczoraj u mnie a jeszcze nie przybył...

Alez skad, wypraszam sobie takie przypuszczenia, po prostu dziwnie mi sie tak zrobilo, bo na ogol to ludzie wola mowic o sobie, a nie wypytywac ;) A na dodatek ze mnie taaaaaaaka nieufna istota. Deszcze pewnie nie chcial Tobie popsuc humoru i wybral inna droge :)

hehe miły z Ciebie czlowiek:) ale właśnie troszkę tęsknie za deszczem... a Pan co robi na tym bezdusznym forum pełnym zawiści?? miło że poznaje kolejną normalna osobę:)

Gość ijfioajcdf
Ja mam pomysl tylko za malo kasy, a maz nie moze sie zdecydowac czy zainwestowac w moj biznes czy nie.

Ah, to w ten sposob ... no to ja sobie dzisiaj z tym deszczem pogadam = postaram sie go zalatwic na jutro :) Ja czasami wpadne sie rozerwac ... a Ty tutaj pewnie grasz ;) Zmykam spac, dobrej nocki, pa.

Gość blablablasrasrasra
Ja mam pomysl tylko za malo kasy, a maz nie moze sie zdecydowac czy zainwestowac w moj biznes czy nie. powiedz jaki to biznes. my ci powiemy czy warto w niego inwestować