Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzyzyzyzyyy

czy przeraza was wizja przyszlosci ,czy wy tez widzicie ze jest coraz gorzej

Polecane posty

Gość xyzzyzyzyzyyy

wlasnie sie tak zastanawiam od kilku dni i z dnia na dzien jest coraz gorzej na tym swiecie,bezrobocie,katastrofy,ludzie sa okropni,wszystko opiera sie na kasie,nawet klimat sie zmienil,jestem przerazona,ludzie masowo popelniaja samobojstwa:( kiedys tak nie bylo

Gość setuliczka
mnie tez przeraza,jak widze co sie dzieje ogladam wiadomosci i juz chcialabym zeby sie to skonczylo a z drugiej strony boje sie

wedlog mnie jest coraz gorzej.pracy brak a zycie coraz drozsze.wszedzie widzi sie smutek,chamstwo i nienawisc.kazdy mysli o swojej dupie do tego wlasnie te rozne katastrofy.swiat naprawde bardzo sie zmienil

Gość blablablasrasrasra
wlasnie sie tak zastanawiam od kilku dni i z dnia na dzien jest coraz gorzej na tym swiecie,bezrobocie,katastrofy,ludzie sa okropni,wszystko opiera sie na kasie,nawet klimat sie zmienil,jestem przerazona,ludzie masowo popelniaja samobojstwa kiedys tak nie bylo jest internet, samochód można kupić za 1500zł, minuta rozmowy kosztuje grosze. kiedy były tak dobre warunki do otwierania biznesu ?

Gość ptasiek nastroszony
nie rozumiem tego narzekania, jestesmy w UE jestesmy w NATO, jest liberalizm i jest super [ w TV mowili , a tu jakies niedojdy narzekają

Gość blablablasrasrasra
teraz jest socjalizm. liberalizm to będzie jak jkm będzie rządził

no i co ze jestesy w UE? UE powstala tylko po to zeby ten najbogadszy czlowiek na swiecie mial nad nami kontrole zeby czerpac jeszcze wieksze korzysci.w necie sa filmiki ktore mowia po co unia powstala.on chce wykonczyc biedote zeby tylko ci najbogadsi zostali.miala powstac unia mialo byc lepiej a jest coraz gorzej.ten sam czlowiek chcial zalozyc unie azjatycko jakas tam zeby wytepic tez tam ludnosc na szczescie tam sie nie zgadzaja