Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to moje listy ciąg dalszy...

Polecane posty

Zapytajcie się klejnotki PO CO ŻYJE KOBIETA? Po co ona żyje? I tyle. To dziecko z nienawiści, że żyje chciała zrobic i tyle. I koniec :(

Gość klejnotka zyje by zdechnac
:P

Gość klejnotka ty sie lecz
OWCA NIE DAWAJ JEJ ADRESU BO ONA JEST FALSZYWA I CHORA

Adres to ja jej dawno mam kochana czy kochany :) Więc nie odzywaj się jak nie wiesz :(wogóle kim ona jest i o co ją proszę .

Wiecie mnie wystarczą studia i tyle. Zeby nie było że stoję o doktorat. Po prostu jestem adoptowana i to wszystko. Z 2 krajów. Nie wiem czy klejnotka jest adoptowana. Nie rozmawiam z takimi babami bo to bez sensu i tyle. Ja tylko nie rozumiem DLACZEGO MÓJ OJCIEC a nie ja? Bo mieszkał w burdelu. jedyny powod i tyle. Bo sie ożenił? Bez sensu. bo mi rodowód zajechał. No to własnie dużo sobą prezentuje. Nie wiem :( Nie pójdę do burdelu mieszkać, żeby być LEPSZA OD NIEGO. Bo jestem. Ale temu że tam nie mieszkałam. Bo nie miałam racji, ze postawiłam na dom i załuję tego. NA SWÓJ. Na swoje dzieci to bym miała rację, a tak zero o czym świadczy moja sytuacja życiowa i poniewieranie adoptowaną sierotą ale to od dziecka bo wiesz klejnotka moja matka sie POWIESIŁA NA KROWIM ŁAŃCUCHU bo nie wyszła za dyrektora banku. Dosłownie temu sie powiesiła. Ty nawet tego nie bierzesz pod uwagę. Taką jesteś kurwą. Ale rodzinę masz. Nie ty sama. I nawet swoje dzieci. ? A czemu nie troje?

A ja już ide klejnotka i wiecie tylko taki nie wiem żal, ze mi w biurze nie powiedzieli, ze bez kurestwa ani 3 miesięcy bo bym nie wyjechała. A teraz? Czy ja cokolwiek zarobię? I TYLKO TYLE. Naprawde. Albo bez zakochania. Ale nie umiem. Ja sobie zapalę po prostu bo tyle umiem a zakochać się nie i tyle :(

Gość klejnotka ty sie lecz
klejnotka przestan ja przesladowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odwal sie od niej sama sie idz leczyc

W 4 oczy? I wiecie OPINIA - jak ja mogę być niemoralna W PRACY FIZYCZNEJ. Ja będę miała opinię, ze z Polski, jeszcze NICZEGO NIE ZACZĘŁA PORZĄDNIE, a już się kurwi na dziecko podobno. A wcześniej w Polsce nie mogła. Kasa bym powiedziała. A tam nie - tam nie ma kasy wcale. Ano własnie. Dlatego nie mam braci bo to bez sensu. Takie zera - dwa zera i jedynka razy dwa , nie?

Klejnotka cos do mnie ma - w 4 oczy chce rozmawiać. O Janinie? I co się z nia stalo. Znowu jest u męża i rozmawiają o 3 dziecku. A ty co Klejnotka? Kiedy 3 dziecko urodzisz, co?

Idź podszywie nie wiesz co piszesz :( Owca wie o co mi chodzi a do prześladowania mi jej daleko ,bawi cię jej choroba?

Gość hahaha klejnotka hahahaha
owca cie wysmiala nawet, ze chcesz z nia sie w 4 oczy widziec:D:D:D:D dobre dobre:D:D:D:D:D:D:D

klejnotka z byka spadlas czy co? jestes tak tepa ze nie wiesz ze JANINA nie istnieje? to projekt kafe:):):):):)

Jakbyś miała mieć rację Klejnotka to masz 2 porody i 3 dzieci z tych 3 porodów. LICZBY, LICZBY, I jeszcze raz liczby. A ty masz 2 porody i 2 dzieci. I co ty fikasz Klejnotka? Co Ty fikasz kobieto?

a ty lykasz wszytsko jak pelikan:O:O:O:O sama sie lecz:P skoro wierzysz w janiny hahahahahaha

NO WLASNIE KLEJNOTKA CO TY FIKASZ CO????????????????:P:P:P:P z czym do ludzi?

3 dzieci z 2 porodów - tak miało być. A broda i penis nie pasuje do Klejnotki? Lesbiła sie ostro. A Janina taka nie była. Nie wymyśliła brody i penisa i to samo :(

Gość owieczko to prawda ze
KLEJNOTKA CIE ZNA OSOBISCIE ? czy ona klamie?

Po co Ci 3 dziecko? A seks analny? Mialabyś powód, zeby zacząć seks analny, a tak co? Janina już ma to za sobą, a Ty co. A zaczęła w ciązy - pisała to tu na forum. Janina jest otwarta na 3 dziecko a Ty Klejnotko?

Nie znam Klejnotki. Nie poznam jej bo nie wierzę, ze jest ze Śląska. To niemożliwe i tyle. A ja nie mam kasy na wycieczki. Zawsze jak będę palić to wspomnę Klejnotkę. To moja modlitwa za nią. Bo przegrałam jedynie papierosem, a do gościa już nie pasowal papieros bo by mi wmawiał jak mu papieros - no kiedyś tak. Kiedyś mu nosili, a teraz nie... ciekawe czemu... :(

Gość owieczko to prawda ze
OWCO ODPISZ kazdy wie ze klejnotka klamie nie ufaj jej

jak mu papieros pasuje - i tyle.