Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to moje listy ciąg dalszy...

Polecane posty

Wiesz przecież że Janina też jest chora :(to po co przytaczasz te zmyślone przez Jankę historie???

Klejnotka nie jest najgorsza, ale... musza jej nosić papierosy. Nie wiem czy jej pasuje. Na ekranie? Trudno powiedzieć. Kłamać to każdy kłamie. Ale czy pasuje nosic jej papierosy? W sumie? Pasuje - od biedy pasuje. Palić? Pasuje. No to może być. Choc no nie wie,... tak pół na pół. Łapówka musi być i tyle.

Gość owieczko to prawda ze
hehehe KLEJNOTKA KLAMCZUCHO LECZ SIE NA DEKIEL po co klamiesz ze znasz owce i z jej rodzina sie znasz co? lecz sie chora na leb stara babo sprzataczko

ty jestes chora klejnotko ze klamiesz i wierzysz w jenine:D

Owco tak trzymaj :) A ty ciekawski to się zastanawiaj czy znamy się osobiście czy nie :) Zresztą nie wiem do czego ci to potrzebne.

ja nie mam rodziny. Matka umarła - taki ciężki porod. Ojciec gnoi mnie od urodzenia. To jest moja rodzina. A wszyscy mysleli, że będa zyć długo i szczęśliwi. Ci tu gnoją mnie jak ojciec. I tyle. jedynie matka choć też litości nie ma. Straszy mnie od dziecka... Lucyfer mi się przez nią snił. Ale i tak jest najlepsza.

No Klejnotko ciesz się że nie umarłaś przy proodzie. A jakby ci ten mąż te dzieci porwał? Bo ja jestem porwana. I jeszcze z gwałtu jestem. NA KROWIE. To sie nazwałam owca. Idzie krowa i owca i tyle :(

klejnotka zna kazdego:P a psychiatre poznalas w zakladzie gdzie jestes obecnie?

A idę stąd - znowu tu przyjdę. A teraz idę? Nie mam dziś humoru. Idę coś poczytać.... na razie. 🌼

Gość klejnotkaa 1
gwalt na krowie :O:O:O:D:D:D:D:D

Gość klejnotkaa 1
idz owca spac lepiej, jutro do pracy jako sprzatczka mozesz dolaczyc w banku

Nie znam każdego co za bzdury ale Owcę tak i Janinę (powiedzmy że Janina dla was :))też znam i to OSOBIŚCIE :)

Gość klejnotkaa 1
ja znam ojca dyrektora:P i sie nie chwale

No nie jest dobrze palić. Nie da się ukryć. Ale czasem lepiej zapalić niz np. mieć seks ze zwierzętami ALBO gwałcić zwierzęta. Bo np. moga sie obrazić na mnie, ze nie chciałam gdzies tam na wycieczkę jechac - w Niemczech. Nie potrzebuję wycieczek? Ale co na tej wycieczce? No co? Otto na przykład mój ojciec - od krowy do krowy i wsadzić. I np. wycieczka z ogrodnikiem w zanadrzu sztuczny penis i wsadz krowie - zrobimy o tym film. Jeszcze po nagu. Bo co on może wymyślić, zeby se zapalić? Takie coś i tyle. Bo nie może palić i tak sie mści. To tak skończą - sztuczny penis, po nagu krowie wsadzić do tyłka, a jak rolnik złapie to kić dla gwałcicielki i tyle. A on operator kamery - policję się w Niemczech wzywa jak jest hałas, krowa na razie nie muczy. Takie rzeczy :( Bo czemu nie chcę jechac do ogrodnictwa. temu? Ale patrzcie - ile pan potrzebuje na tydzień panie Fredek? No paczka - proszę bardzo i proszę się nauczyć rozumu na drugi raz. W domu publicznym po nagu chodzą tylko prostytutki. To miał pan sie rozumu nauczyć a reszta mnie nie obchodzi. Zwłaszcza ta pana załoga - latający holender. I rozliczne biznesy oraz te pana hostessy. O matko :(

Gość klejnotkaa 1
domyslam sie ze jestem chora psychicznie :O i wydaje mi sie ze znam owce jej matke, brata, bratowa i janine:D

Właśnie się chwalisz a po co ????? Fajnie że znasz :) Mnie się udało poznać Owcę osobiście i jest mi wręcz bardzo bliska .Janinę znam z maili ,najpierw idiotycznych a potem już pisała normalnie ale normalna to ona nie jest niestety :(

Gość klejnotkaa 1
jasne jasne:P:P:P:P:P:P ps: lecz sie na nigi bo na mozg juz za pozno.........

Owieczko idę bo przeginasz :( Do wszystkich ekscytujących się Owcą .....jest to bardzo wykształcona i inteligentna oraz wrażliwa osoba ale chora .:(

A co mnie to obchodzi że mi nie wierzysz ja piszę do Owcy a ona już lepiej wie czy się znamy czy nie :) Ją trzeba tu wspierać i pocieszać ,choć mało to da bez leczenia .3 mies było świetnie ,ma zakaz wchodzenia na kafe :(

Nie Klejnotko - ja ma swoje życie i swoje porblemy. Lesba w domu publicznym po nagu ma rację jeśli ma penisa i brodę przyczepioną że facet i nawet chyba nie wtedy. A tak? Tylko prostytutki i faceci ale KLIENCI prostytutek. Tak to nie i tyle. I to mi pasuje i koniec. Reszta nie. Może przyjść pogadać? Pogadać? Pomieszkać -kasa i bez słowa. Tylko tyle :( A ja rozmawiałam z kozłem. I może temu mam tyle rozumu? Kto wie? Z nimi sie nie gada i tyle ...

Klejnotka - coś sie tak uwzięła? Idż już spać kobieto. Się uwzięłaś. :( na razie 🌼

Jeszcze byłe prostytuki moga chodzić po nagu i lesby Z BRODĄ I PENISEM. I tyle :(

Lesby jako BYŁE KLIENTKI - faceci i tyle.

Wiecie ten brat się wplątał niezle. Bo patrzcie - Bóg powiedzmy był wyrzucony po nagu na ulicę. Ale on powie - jego ojciec lepszy niż jego. Nie. To niech sie wyplącze z tego, że jest klientem. On po prostu jest NA ZAWSZE klientem bo chodził po nagu. Czy klient prostytutek może się ożenić? No niby może, ale zobaczcie na miesiąc - dwa, dzieci w ogole. Niejedno na pewno udusił, a ten młodszy też. Bez sensu wszystko. Ale wartości :( Lepiej książkę poczytać i poszukac innej pracy. A może nie? Lepiej stracić kontakt niz JAKĄKOLWIEK opinie.