Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to moje listy ciąg dalszy...

Polecane posty

Gość ludzie klejnotka to klamczuc
klejnotka sciemniaro na dawaj imie owcy na bank nie wiesz a my wiemy :P:P:P:P

no chyba ze juz znalazlas na topiku smieszki:P

Z tego co wiem Owca nigdy nie zamieszczała zdjęć nawet na swoim blogu ,to nie była ona .Była w Niemczech ....pięć dni a szkoda bo mówi perfect po niemiecku skończyła germanistykę .Szkoda że choroba ją dopadła ,zauważcie że jej nie ma co jakiś czas na forum .leczy się .Po przedostatnim leczeniu było bardzo bardzo dobrze ,nawet tu gdzieś pisała mądrze i składnie .Zresztą to Owcy sprawa ,ja musiałam ją dłuuuuugo przekonywać że chcę jej pomóc .Dała sobie pomóc ale choroba jest silniejsza .....i to jest smutne :(

cos ci sie pojebalo:D:D:D owca byla nauczycielka angielskiego i zna ang nie niemicki niemiecki zna slabo, pisala tu nie raz jak juz sciemy walisz to doczytaj co ona pisze:P:P:P:P:P

Gość wtts
A ja Ci pisze że fota tu była, sama Śmieszka pisała że to ona. A Owca pisała o Agnieszce, wiec obie się znają. Widać nie jesteś na bierząco z kafeteryjnymi wydarzeniami :P

Nie mogę podać jej imienia a topik Śmieszki mnie nie interesuje .Zresztą o co to hallo ????????? Nie wiem czy jest czego zazdrościć że znam Owcę i Janinę (tak się nie nazywa)osobiście .Ba Owca i Janina też się poznały :)

Gość wtts
No i jak Owieczka ma na imię Klejnotko?

Gość wtts
No i wszystko w temacie... po co kłamiesz?

dobra klejnotko a teraz wypierdalaj w podskokach:O bo sciemniac to trzeba umiec debilko

Tak Owca mogła pisać sobie o Agnieszce ,czego ona nie pisała:) Pani wszechwiedząca OWCA SKOŃCZYŁA GERMANISTYKĘ !!!!! Anglistykę też zaczeła ale nie skończyła ,tak jak i następne dwa inne kierunki ale czy to ważne ?????? Smutne jest to jak jej się w głowie pomieszało :(

tobie sie tez we lbie miesza i to bardziej niz owcy:O:O ty jestes glupia jak but w dodatku klamiesz i chora jestes na leb

Gość wtts
Grunt ze Agnieszka pisała o niej. Były tu relacje 2 osób nie tylko samej Owcy..

Baj, nie zamierzam z wami dyskutować bo ktoś wkleił zdjęcie i napisał że to OWCA ,bo Owca podała swoje nie prawdziwe imię ja wiem co wiem i grubo się mylicie !!!! Już Dostojny opisywał ją ze zdjęcia i nic się nie zgadzało nie trafił z niczym :)

Zresztą zapytajcie samej Owcy jak ma na imię :)Dziś Dorota jutro Ania a pojutrze Genowefa :) O Jance nie wspomnę bo to sędziwa kobita :)

Ciekawostka na dobranoc jakbyście zobaczyli Jankę na żywo to nigdy nie uwierzylibyście że ta osoba może takie bzdety pisać ,dodam tylko że jest bardzo otyła :)

Gość wtts
idź spać, skoncz pieprzyć głupoty

Gość wtts
Będę złośliwa, a zapytam się Jani jak się pojawi na kafe czy to prawda? :P

Zapytaj ,proszę bardzo :)Pojawi się może jak wróci z Norwegii ,choć wiem że tam chciała zostać ,była jednak w Polsce dwa miesiące temu z tego co mi mówiła jej kuzynka .Janka ni ma na imię Janka ale niech tak zostanie :)