Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minana

jestem zazdrosna:(

Polecane posty

Gość minana

ostatnio zrobiłam sie strasznie zazdrosna o mojego faceta nie wiem jak sobie z nia radzić, przez to ze taka jestem coraz bardziej pokazuję mu ze mi zalezy na nim i nie wiem czy to dobre poniewaz on coraz czesciej zaczyna mi dostarczać powodów do zazdrosci....czesto robie mu tez z tego powodu awantury gdzie bluznie strasznie az siebie nie poznaje potrafie z nim zrywać przez telefon ogólnie wpadam w furie ,kurcze nigdy taka nie byłam równiez przez jego zachowanie nie mam do niego zaufania ...boje sie ze jeli tak dalej bedzie to wszystko sie rozpadnie moze ktoś mi poradzi jak kontrolowac te zazdrość

Gość juz ide spac
kochana na noc, chcesz takie zyciowe dylematy rozstrzygac?Napisz jakis fajny, mily lekki problem.Ze swoim jutro poprosze.

Gość marmolada z gumijagód
zerwij z nim to ja go sobie wezme.

Gość minana
tylko ze mój chłopak wyłończxył telefon i powoli zaczynam sie denerwowac łagodnie mówiąć co chwila pisze smsa gdzie mam ochote go wyzwac którego nastepnie kasuje boje się ze teraz siedzi z jakąś laską na piwku i specyjalnie wyłończył telefon...przez to nie mogę zasnąc az ryczec mi się chce..buuuuu

Gość minana
najgorsze jest to ze czuję sie bezradna najchętniej bym nakrzyczała na niego jak zwykle to robie

przykro mi. co takiego się dzieje między wami, że nagle zaczelaś być zazdrosna? masz jakieś powody?

Gość minana
pisze do swoich kolezanek smsy dzwoni a do mnie potrafi nie odezwac sie cały dzień równiez pod zdjęciami ich umieszcza na portalach komentarze cytuje "zakochałem się" tłumaczy ze to zart i nic nie znaczy ale jakos cięzko mi to zakceptowac to równiez nie jest jakis jeden taki wyskok jest ich wiecej i te smsy typu teskinsz? kiedy sie spotkamy? przez to nie mam zaufania i jestem strasznie zazdrosna a tym pokazuję jak mi na nim zalezy a on czuje ze to wykorzystuje

Gość minana
mówi mi miłe słówka jak to mnie kocha a tak naprawde nie zalezy mu bo jesli by kochał naprawde tak by nie robił kilka razy z nim zrywałam ale nie potrafie zniesc mysli ze bedzie z inną nie mam tyle siły by odejsc

Gość juz ide spac
pierdolisz jak maly Kazio po wielkim piwie.Nie mam sily, nie mam sily.To znajdz w sobie ja a nie za moment bedziesz sie trula lekami , bo wyjscia nie ma.Facet leje na ciepie na stojaco a Ty jak glupia stoisz i dajesz sie osikiwac.jestes bez ambicji glupia baba i takie powinno sie tepic za glupote i brak ambicji.Ide spac, bo nie moge czytac jak takie glupie tzipy chodza po swiecie.Dbranoc idiotko.Kup sobie jutro rozum na kilogramy.

Gość marcoo
DOKŁADNIE JAK WYŻEJ....IDIOTKA.....

:(

Gość minana
widzę ze zostałam w krótki sposób podsumowana :( a szukałam tylko pomocy...nie warto!

ludzie w związkach nie powinni mieć facebooka.

Masz wszelakie powody żeby być zazdrosną, no daj spokój... Zakochałem się? Do kogoś innego od Ciebie? To Ci nie wystarczy? Te smsy o spotkaniach, o tęsknocie, nie wystarczą? Koleś na prawo i lewo bajeruje dupy, a do tego na pewno je obraca po kątach gdzie może, Ty jesteś jako pewniak o którego się nie trzeba starać, bo jak zabraknie dup z podrywu to zawsze ma do kogo przyjść i się zabawić, zaruchać, a potem wyjść i rwać inne... Chcesz być dla niego zapasowym materacem? NIE CHCESZ, DO JASNEJ CHOLERY! Znajdź sobie normalnego i nie wierz tej szui, która Cię oszukuje i mydli Ci oczy 'żartami'! Podziękuj za takie żarty i szukaj normalnego życia, normalnego faceta, bez tabunów tęskniących koleżanek... Jego obrazy o Twoją zazdrość to podręcznikowe odwracanie kota do góry ogonem - TY jesteś ta zła bo TY szukałaś i TY znalazłaś, jakby nie TY to by było super świetnie, ale TY musisz szukać i znajdować i psuć wszystko swoją zazdrością, zamiast pozwolić mu poruchać inne w spokoju, to mu nad uchem wisisz i jojczysz i narzekasz, jakbyś tego nie robiła to byłby idealny związek - nie tak jest? Nie wmawia Ci że jesteś winna bo szukałaś, bo znalazłaś? Mimo tego że gdyby on NIE ROBIŁ niczego to byś nie miała czego szukać i znajdować? Przejrzyj na oczy, naprawdę warto. Zasługujesz na normalność.

Dobrze powiedziane Czikita.

Po co mu robisz awantury ? Powiedz - nie życzę sobie tego a tego, nie mogę z Tobą być jeśli robisz to i to ... Czy Ty stawiasz mu jakieś wymagania ? Czy on spełnia jakieś TWOJE potrzeby ?

Mało tego, skoro wyłączył telefon to mogę Ci jak ze szklanej kuli wywróżyć, że właśnie jakąś pannę obraca o tej porze, a Ty siedzisz i sobie robisz wyrzuty że jesteś zazdrosna. Weź kobito popatrz się z boku na całą tę sytuację, jaki normalny chłop się tak zachowuje jeżeli kocha? ŻADEN ŻADEN ŻADEN ŻADEN ŻADEN ŻADEN ŻADEN ŻADEN!!!!!!!!!!! Ty się nie bój że on na piwku siedzi, Ty się chorób wenerycznych bój, gszybów, syfów, i całej reszty o której strach pisać! Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera, boże widzisz i nie grzmisz! Chłop Cię oszukuje na każdym kroku a Ty biadolisz na forum że jesteś ta zła zazdrośnica, wiesz jakie to żałosne? ŻAŁOSNE! Zdejmij klapki z oczu! Boże normalnie jak mnie wkurwia, atentycznie wkurwia, jak czytam coś takiego. Masz podane na tacy wszystkie dowody że chłop to oszust, i NIC Z TYM NIE ROBISZ! Jakbyś go nakryła na jakiejś pannie to byś pewnie uwierzyła że się potknął, ona się potknęła, zahaczyli o klamki, jemu spadły spodnie a jej spódnica się podwinęła i tak kurde no niefortunnie wylądowali biedni po potknięciu akurat na łóżku, a Ty zazdrośnica i mu nie wierzysz, misiaczkowi biednemu którego pech prześladuje! I po co w ogóle zaglądałaś do pokoju i patrzyłaś na łóżko, wszystko TWOJA WINA bo wtykasz nochal tam gdzie nie powinnaś, bezczelnie, oglądasz go w tak niefortunnym momencie jak się biedulek potknął no. marmolada - thnx, cisnienie mi skoczylo ;)

Taki facet to nic więcej jak zwykła gnida. on ma Ciebie tylko po to, żeby Cię czasem wybzykać, ale jak się trafi inna to też skorzysta i o bez wyrzutów sumienia.